benim de aynı büyük bu şekilde bende çarşıdan buldum ama e-bebekte de var canım yataklar. yarı ortopedik veya tam ortopedik farketmiyor zaten çok kalın birşey değil park yatak için olanlar.birde benim alezli çıakrıp rahatça yıkanabiliyor dışı o yüzden sende öyle birşey almaya bak. ankarada nerede satılıyor bilmem ama nette bu boyutları yazarsan çok fazla çıkıyor. güvenilir sitelerden bulabilirsin sanırım S:
Kurmadım ama bu bildiğimiz yataklardan ama ince. Öyle kaliteli.süper bir şeye benzemiyor ama bence o kadar sa önemli.değil. Bebeğin vücuduna da çok etkisi yok.zaten minnacık bir şey
En sevmediğim şey. Bebeğin her şeyini yıkadım ama kendimin yıkamam.Ben aldığım herşeyi yıkamadan giymem canım boyle duydukça gördükçe iyice tiksiniyorum bizler alasoya sonuçta ne bileyim yere düşüyor vs çok pis oluyor yıkamak lazim sadece bebisinkileri de değil hepsini
Böyle pofuduk içine gömülmesin de diğer türlü olur artık.Öyle tabii de yumuşak yatağa dikkat falan yazıyordu ondan ds korktum yaw.
Ben aldığım herşeyi yıkamadan giymem canım boyle duydukça gördükçe iyice tiksiniyorum bizler alasoya sonuçta ne bileyim yere düşüyor vs çok pis oluyor yıkamak lazim sadece bebisinkileri de değil hepsini
Gözünaydın canım. Kokla bol bol cennet kokulunu :)Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Hazırla artık istersenBöyle pofuduk içine gömülmesin de diğer türlü olur artık.
Kız 19 gün kaldı ne yatak var ortada ne bir düzen bak yine panik oldum
Sen bakma diğerlerine bizim.zaman az kaldı. Ötekiler hep şubat sonu
Benm kv israrla dugunde yaptigi ve benim satafattan hoslanmadigim icin kullanmadigim nevresimi ben hastaneyken serecegini soyluyo.istemiyorum ama zorla mi?zorla!Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Kim yapıyormuş kız bende bişey hazırlamadım iki Çarşaf tamam işte zaten yatamam öle habire sende yatamazsın tez canlıyız bizKızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Yok valla bende öyle şeyler yok sevmem de o tarz şeyleri hatta geçen annem iki takım dantelli falan takım diktirmiş ben bunları kullanmam dedim bana küstüler.Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Oglum da gobekte bebek var dedikce o nasil girmis oraya dedi : ))Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)
rengi koyu muydu. Renk solmasi degilse fena yani. Sadece suya mi bastirdinKızlar beşiğin korumaları cibinliği fln oluyor ya hani , Pamuklu kumaş benmkiler saten değil korumalar yatak örtüsü . Küvete bastım hepsini makinada dağılır belki die, simsiyah su çıktı . Söyleyeceklerim bu kdr . Dayanamadım Pamuklu yorgana da aynı işlemi uyguladım bi o kdr da ondan çıktı . Makinede sıktırdım şimdi kuruyor suçlular
sunney yatagi mi bu yahu. Zaten sevmem oyle susu. Guzel bir nvresim serdik mi tamam. Zaten leke olabiliyor sık degisiyorKızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Hahaha:)) bi cocuk da nasıl yemek yiyor die beni darlıyordu:)Onu ben anlayamadım minik ne yapsın.
Onu anlatınca bir ara bana da anlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?