2015 Şubat Anneleri

Ebebekte birtanesi buldum bak aşağıda linkini gönderiyorum böyle bişey olur mu?
http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-59361

Kurmadım ama bu bildiğimiz yataklardan ama ince. Öyle kaliteli.süper bir şeye benzemiyor ama bence o kadar sa önemli.değil. Bebeğin vücuduna da çok etkisi yok.zaten minnacık bir şey

Öyle tabii de yumuşak yatağa dikkat falan yazıyordu ondan ds korktum yaw.

En sevmediğim şey. Bebeğin her şeyini yıkadım ama kendimin yıkamam.
Ben bulduğum merdivene,çimene oturan biriyim. Pis olsun birazcık
Ama şimdi takıntı oldu bebek değecek düşüncesi ile yıkamaya başladım

Öyle tabii de yumuşak yatağa dikkat falan yazıyordu ondan ds korktum yaw.
Böyle pofuduk içine gömülmesin de diğer türlü olur artık.
Kız 19 gün kaldı ne yatak var ortada ne bir düzen bak yine panik oldum
Sen bakma diğerlerine bizim.zaman az kaldı. Ötekiler hep şubat sonu

Tabii yıkanır yeni alınan ama o nedir yaaaa :) kömürle mi diktiniz arkadas dedim

Gözünaydın canım. Kokla bol bol cennet kokulunu :)

Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda

Böyle pofuduk içine gömülmesin de diğer türlü olur artık.
Kız 19 gün kaldı ne yatak var ortada ne bir düzen bak yine panik oldum
Sen bakma diğerlerine bizim.zaman az kaldı. Ötekiler hep şubat sonu
Hazırla artık istersen

Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Benm kv israrla dugunde yaptigi ve benim satafattan hoslanmadigim icin kullanmadigim nevresimi ben hastaneyken serecegini soyluyo.istemiyorum ama zorla mi?zorla!

Kim yapıyormuş kız bende bişey hazırlamadım iki Çarşaf tamam işte zaten yatamam öle habire sende yatamazsın tez canlıyız biz

park yatak ne aldınız yahu karar veremdim bir türlü dün nst de sancı çıktı 50 lerde

Kizlar cnr anne bebek fuarina gitmeyi planlayan varsa iptal edin bence pisman oldum çok az stand var ve buyuk markaların hicbiri yok.

Yok valla bende öyle şeyler yok sevmem de o tarz şeyleri hatta geçen annem iki takım dantelli falan takım diktirmiş ben bunları kullanmam dedim bana küstüler.

Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)
Oglum da gobekte bebek var dedikce o nasil girmis oraya dedi : ))
Ben de hazir oldugunda dogacak evimizi gelecek vs dogumu vurguladim gecistirdim. Az daha buyuk olsa kanmazdi sanirim haha

rengi koyu muydu. Renk solmasi degilse fena yani. Sadece suya mi bastirdin

sunney yatagi mi bu yahu. Zaten sevmem oyle susu. Guzel bir nvresim serdik mi tamam. Zaten leke olabiliyor sık degisiyor

Maşallah size öpe koklaşa sağlıkla büyüyün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…