Mavili beyazlı, evet ütülenecek de şaşırdım ya ilk defa gördüm ole bi renkBu bahsettiğin takım beyaz değil mi canım? Bende yıkadım ama makineye attım cibinlik kırıştı ama ütüleyince geçer
mavisi solmus olabilr mi. Iyi dusunmek istiyorum : ))Mavili beyazlı, evet ütülenecek de şaşırdım ya ilk defa gördüm ole bi renk
mavisi solmus olabilr mi. Iyi dusunmek istiyorum : ))
Nazlandirilmaya alismis..o söyler biz yapar iz vakti beğenmedi sofradan kaldirir azami 40 kere istediğini yemek için..maşallah istekte yapılıyor ha. normal zamanda bile sevmem böyle emrivakileri hamilelikte hiç kaldıramam. iyi sabırlısın :)
dun gezmeden gelince hususi sordum ne istersin dye cunku asiri yorgundum ve sancim vardi.onun sofrada kafamdan yaptigim yemegi begenmeyip yapacagi kapsrisi cekecek gucum.yoktu...istediginide yaptim ... Bugun daha kahvaltiya oturmadan esime demis bunu yapsin diye.. 2 gundur bi yemegin hayalini kuruyor..iste soyle yap boyle pisir ne degisik bir adam.. Simdi supurme isi bitti gibi esime verdigi menuyu ve aksam yemegini hazirlamam gerek.. Yoksa ne suratindan gecilir ne apir sapir laflarindan.. Ben naz yapmayida bilmem naz cekmeyede gelemem acikcasi ..bunyeme agir geliyor boylesi sukur sayiligun geldi gecti yatin popomu devirip yatabilirimBenim içime sanki sen ne istersiniz diye sordun gibi doğuyor. Adama sorunca o da senin yaptığın güzel yemekleri istemiştirpipiliye de çeşit olur işte ne güzel afiyet olsun :)
bursadaki kadinimi diyorsun epidural den komada diye ahberini okumustum ,hangi hastnede oludugnu biliyormusun ozel yazoyordu ama isim vermemisler haberlerdehic sanmam.devlette genel anestezi yle sezo olursun.. Ki epidurali esim asla yaptirmaz biri öldu epidural yuzunden burda yeni daha..
Canim ben tacin uyku setini almistimkızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım
Allah anali babali buyutsun canimHepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Cimcimem senin ilacı eczacı arkadaşa sordum pazartesi o da eczacı arkadaşlarına soracak.günaydın canım şimdilik herşey yolunda
esobam kadin dogum ilaci deil kiz o nidilatCimcimem senin ilacı eczacı arkadaşa sordum pazartesi o da eczacı arkadaşlarına soracak.
Bir kez bizim piyasada hatta türkiyede hiç bir yerde bulamadığımız ilaç annemden çıkmıştı.
Seninki de çıkar mı dedik ama kadın 65 yaşında heralde piyasadaki kadın doğum ilaçlarınıda toplamamıştır diye düşünüyorum.
Park yatak uyku seti diye bak netten.ama park yatakta korumalik olmuyor,nevresim yeterli eger yorgan ve yastigin varsa...kızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım
bende şimdi inceliyordum taç ıCanim ben tacin uyku setini almistim
Cimcimem senin ilacı eczacı arkadaşa sordum pazartesi o da eczacı arkadaşlarına soracak.
Bir kez bizim piyasada hatta türkiyede hiç bir yerde bulamadığımız ilaç annemden çıkmıştı.
Seninki de çıkar mı dedik ama kadın 65 yaşında heralde piyasadaki kadın doğum ilaçlarınıda toplamamıştır diye düşünüyorum.
Park yatak uyku seti diye bak netten.ama park yatakta korumalik olmuyor,nevresim yeterli eger yorgan ve yastigin varsa...
degerlerin iyi cikmis,2.saatte sinir 120... Boyle kontrol edince yukselemiyo zaten istesen de:) arada bisiiler yiyemiyosun ya, onu kastediyorum..2saatten sonra ancak meyve filan yeniyor..Aclik sekeri 90
Tokluk 1.saat 121
2.saat 105
Neyse ki yuksek cikmadi korkmustum bebek de kilo aldi cok seker varsa diye.
Ilk lokmadan sonra hesapladim 1.saati fln dogru yapmisim di mi.
Aksam cok tatli yedigimden 150 cikti ozaman.
Millet doguruyor bn seker olcuyorum daha. Ama tam 4 hafta var doguma gunu doldurursa. Ayni hizda kilo alirsa seker varsa korktm
yastik kullanilmaz cimcimem bir yastan onceyokki yorganım yastığım
bebecik gelse yatacak yeri yok kuzumun
himm, o zaman bebecigine park yatak uyku seti diye geciyor,onlardan bak..bildigim kadariyla sadece korumaliklari olmuyor.cok guzel seyler var,begenirsin muhakkak:)yokki yorganım yastığım
bebecik gelse yatacak yeri yok kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?