- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)
İZleyen itiraf etsin izlediğini edebilirse :) lafını yer oturur kime ne:) hem kimin aklına gelecek ki litchi yazıp aratmak, aklına gelen de helal olsun hak etmiştir Kafası çalışan biri ise de okumasında sakınca yoktur : pBişey olmaz da bir ara izleniyoruz paronayasına kapılmıştık yine aynı şeyleri düşünebilirim
Maşallah kız gerçekten zeki , oy yesin onu teyzesi . Allah herkesi çoluğuyla çocuğuyla mutlu Mesut etsin inşVaaaaay zekasına hayran kaldım yeğeninin Büyüyünce bilim Adam'ı olma potansiyeli gördüm sanki
ben cevap vereyimmi litchibenimde park yatak biliyorsun yatak ise hem ortopedik hem de pamuk. ne sert ne yumuşak zaten ideali o imiş araştırdığıma göre çok yumuşak sırtı için uygun olmaz bebeğin çok sertte rahatsızlık verir.
Maşallah kız gerçekten zeki , oy yesin onu teyzesi . Allah herkesi çoluğuyla çocuğuyla mutlu Mesut etsin inş
Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Park yatağı alırken yatağı yokmuş bulursunuz dediler şimdi nasıl bişey alıcam bilmiyorum. Sizinki birlikte miydi sonradan mı aldınız? Yarı ortopedik mi demem gerekiyor. Bir de büyük almışız 70x120 bu ebatlarda yatak da bulamıyorum yaw/
Kızlar beşiğin korumaları cibinliği fln oluyor ya hani , Pamuklu kumaş benmkiler saten değil korumalar yatak örtüsü . Küvete bastım hepsini makinada dağılır belki die, simsiyah su çıktı . Söyleyeceklerim bu kdr . Dayanamadım Pamuklu yorgana da aynı işlemi uyguladım bi o kdr da ondan çıktı . Makinede sıktırdım şimdi kuruyor suçlular
Kurmadım ama bu bildiğimiz yataklardan ama ince. Öyle kaliteli.süper bir şeye benzemiyor ama bence o kadar sa önemli.değil. Bebeğin vücuduna da çok etkisi yok.zaten minnacık bir şeyYeni aldığın beşiğin yatağı nasıl canım? Ortopedik mi pamuk mu? Park yatağın içine yatak alıcam araştırıyorum da.
Yerim ben onu açıverseydin orta yerde. Göbeğini yanaklarına bir sürtseydin.
Metak etti yavrucak demek
Ne yapsın normal bir şey değilki orda koca bir göbek içerde bebek.
Onu ben anlayamadım minik ne yapsın.Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla güzel günlerde analı babalı buyutmeyı nasip etsinHepinize cok tesekkur ediyorum....
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Hepinize cok tesekkur ediyorum....
Bu bahsettiğin takım beyaz değil mi canım? Bende yıkadım ama makineye attım cibinlik kırıştı ama ütüleyince geçerKızlar beşiğin korumaları cibinliği fln oluyor ya hani , Pamuklu kumaş benmkiler saten değil korumalar yatak örtüsü . Küvete bastım hepsini makinada dağılır belki die, simsiyah su çıktı . Söyleyeceklerim bu kdr . Dayanamadım Pamuklu yorgana da aynı işlemi uyguladım bi o kdr da ondan çıktı . Makinede sıktırdım şimdi kuruyor suçlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?