2015 Şubat Anneleri

Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)

Vaaaaay zekasına hayran kaldım yeğeninin Büyüyünce bilim Adam'ı olma potansiyeli gördüm sanki

Bişey olmaz da bir ara izleniyoruz paronayasına kapılmıştık yine aynı şeyleri düşünebilirim
İZleyen itiraf etsin izlediğini edebilirse :) lafını yer oturur kime ne:) hem kimin aklına gelecek ki litchi yazıp aratmak, aklına gelen de helal olsun hak etmiştir Kafası çalışan biri ise de okumasında sakınca yoktur : p

Park yatağı alırken yatağı yokmuş bulursunuz dediler şimdi nasıl bişey alıcam bilmiyorum. Sizinki birlikte miydi sonradan mı aldınız? Yarı ortopedik mi demem gerekiyor. Bir de büyük almışız 70x120 bu ebatlarda yatak da bulamıyorum yaw/

Kızlar beşiğin korumaları cibinliği fln oluyor ya hani , Pamuklu kumaş benmkiler saten değil korumalar yatak örtüsü . Küvete bastım hepsini makinada dağılır belki die, simsiyah su çıktı . Söyleyeceklerim bu kdr . Dayanamadım Pamuklu yorgana da aynı işlemi uyguladım bi o kdr da ondan çıktı . Makinede sıktırdım şimdi kuruyor suçlular

Dönmemis demek inatçı bebe.bence o küçük poposundan isir annesi 37 haftalık bebeklerin emme reflexi daha gelişmiş oluyor inş sarılık da olmaz yada hafif atlatır bebisin..Allahım güzel günlerini göstersin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..yalnız dikkatimi şey çekti takviminde de 2850 gr diyor bebis de öyle doğmuş maasallah

benim de aynı büyük bu şekilde bende çarşıdan buldum ama e-bebekte de var canım yataklar. yarı ortopedik veya tam ortopedik farketmiyor zaten çok kalın birşey değil park yatak için olanlar.birde benim alezli çıakrıp rahatça yıkanabiliyor dışı o yüzden sende öyle birşey almaya bak. ankarada nerede satılıyor bilmem ama nette bu boyutları yazarsan çok fazla çıkıyor. güvenilir sitelerden bulabilirsin sanırım S:

Ben aldığım herşeyi yıkamadan giymem canım boyle duydukça gördükçe iyice tiksiniyorum bizler alasoya sonuçta ne bileyim yere düşüyor vs çok pis oluyor yıkamak lazim sadece bebisinkileri de değil hepsini

Günaydın kızceler,
Gece yarım yamalak uyuduğumdan bu saate kadar çıkamadım yataktan.Hepimize harika bir pazar diliyorum göbeklerimizde bebiklerimizle.Doğum yapan kızcelere de bol sütlü emzirmeli sağlıklı bir gün diliyorum.

Gunaydin kizlar...tum gece alt tarafimdaki sizidan uyuyamafim.yastik koydum sola yattim.yok anamm ne care...bnde dogurmak istiyorum artik su gunum bi dolsa (((

Yeni aldığın beşiğin yatağı nasıl canım? Ortopedik mi pamuk mu? Park yatağın içine yatak alıcam araştırıyorum da.
Kurmadım ama bu bildiğimiz yataklardan ama ince. Öyle kaliteli.süper bir şeye benzemiyor ama bence o kadar sa önemli.değil. Bebeğin vücuduna da çok etkisi yok.zaten minnacık bir şey

Yerim ben onu açıverseydin orta yerde. Göbeğini yanaklarına bir sürtseydin.
Metak etti yavrucak demek
Ne yapsın normal bir şey değilki orda koca bir göbek içerde bebek.

yok çocuk daha önce diğer yengeminkini görmüş,her hamileninkini görmek istiyor,alışkanlık haline getirecek

Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)
Onu ben anlayamadım minik ne yapsın.
Onu anlatınca bir ara bana da anlatırsın

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla güzel günlerde analı babalı buyutmeyı nasip etsin

Kizlar; bebek dogunca agzina cok az sekerli su verin diyolar.kan sekeri icin.sarilik olmazmis.bide bir damla nar suyu.buda gaz olmamasi icinmis.buyukler oyle diyor.bi bildikleri vardir herhalde

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu bahsettiğin takım beyaz değil mi canım? Bende yıkadım ama makineye attım cibinlik kırıştı ama ütüleyince geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…