2015 Şubat Anneleri

Doğru yapmışsın canım sende şeker yok. Benim canım da pasta istedi sabah sabah istedik pastaneden getirdiler koca bir dilim yedim

Ben gecen gün ölçüm şekerimi 192 çıktı ama 3 dk önce filan kayısı suyu icmistim hemen bu kadar cabuk etki ediyor mu acaba

Internetten de alınmıyor ki yatak. 25ine kadar bekliyeyim inşallah o zaman alırız. Gamzeden sonra da yine korkmaya başladım Allahım yardımcımız olsun inşallah.
Bende iyice rahatlamıştım.bu bebek bekler diye ama gelebikiyor bir anda demek.salı temizlik yaptırcam.pzt kontrol.var. Hazır bekliyim bari.

Allah Allah yaaa adama bak bir de menü mü vermiş eeee eşin demiyor mu senin dinlenmen gerektiğini. Dr sana dinlen demedi mi yaw. Boşver yapma ben de sevgisine istiyor sandım. Adam keyfine istiyormuş. Yapamadım bebek doğunca müsait olursam bir ara yaparım de. Dışardan söyle yemek. Sinir oldum.

:))))) hayırlı haberler al inşallah.. insanlara çok şaşırıyorum kafası elime geldi falan dyorlar ya ben hiç seçemedim kafayla popoyu :)))

Canım bu benim üçüncü bebeğim ama ben de anlayamiyorum bazen okuyorum diyorlar dizi geldi eli geldi poposu kafası.. Ben de ayırt edemiyorum. Yani tamam kafayla popo büyük oluyor diğerlerine gore ama hangisi hangisi bilemiyorum

Ya bende bir gariplik var ben evimde ne yaparsam yapayım öyle şık bir ev olmuyor.
Öylede sevmem ama bazen birilerinin gidiyorum evleri ışıl ışıl her şey bembeyaz ve temiz. Benim çocuk olmadığından hep topludur ama hiç öyle ışıl ışıl ve yeni durmuyor.
Eksiklik nerde acaba?
Eşimde yıllardır bebek odasına projeksiyon alıp ses sistemi yapıp sinema odası yapsın istiyordu.kısmet bebek odasınaymış

Tatlim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli gunler ikinize de. Cok sevindim senin adina.

Sifayi bilmiorum canim ben bornova ata saglik hastanesinde yapicam dogumumu
Sen kontrollerini nerede oluyosun ? Google a yaz ara istersen birileri tecrube ettiyse mutlaka cikar arama sonuclarinda
ben bornova şifaya gidiyorum ama ebeleri hakkında bilgim yok. aslında ata sağlığa çok yakınız orayada kontrole gitmeyi düşünmüştüm ama nasip olmadı büyük ihtimalle bornova şifada yaparım doğumu. normal doğumlarda epidural normal yapıyorlarmış genelde tecrübeliler varsa ilk ağızdan duymak istedim. inşaallah hepimiz rahat doğum gerçekleştiririz

Aynı şeyi düşünüyordum. Nevresim Takım'ı falan da almak gerekicek di mi?
Ben
Aynı şeyi düşünüyordum. Nevresim Takım'ı falan da almak gerekicek di mi?
Ben evlendiğinden beri hiç.yeni nevresim takımı almadım. Hepsinin rengi falan soldu.
Ee Öylede yatılmaz yine gelen giden olur.
Yeni aldım bir tane.

Arkadaşlar bu aralar dikkat edin kendinize lütfen mümkünse bol bol dua okuyun...hamilelere çok nazar değer kelimesini yaşadım tüm hamileliliğimde..bi kaç gün önce ark biri hamilelik çok yakışmış falan dedi bi kaç yerde de söylemiş..bir bardak bir sürahi kırdım bunla kurtulalım inş derken bugün acilde iğne yaptırıp dönerken büyük demir kapıya kısıldı parmağım..şuan ağrıdan ölüyom..şişti morardı ..röntgen de çekilemiyo kırık mı ezik mi anlşılmıyo..Allah hepimizi korusun...

Canım ya nerdesin merak ettim seni aramıştım seni telefondan ama çaldı açan olmadı çok çaldırmadım daha belki müsiat değilsin die. İyi olmana doğurmamış olmana sevindim :) Bugün pazar dr. un belirledim mi perşmbeden kastın bu perşmbe miydi bnde salı günü gidicem bakalım ne dicek bna bnm oğluşumda içerde iyi , aman dursunlar kızlar 2 hafta daha snra doğsunlar

Yok ben de yatirdim ilk zamanlar alt açmada kısa bir sure.benim ki müsaitti yatırmaya.battaniye koymuştum altına.kafami kaldırıp kontrol etmesi kolay oluyordu yattigim yerden fazla dogrulmadan.

degerlerin iyi cikmis,2.saatte sinir 120... Boyle kontrol edince yukselemiyo zaten istesen de:) arada bisiiler yiyemiyosun ya, onu kastediyorum..2saatten sonra ancak meyve filan yeniyor..
di mi normalde kahvaltidan bir saat sonra tatli falan yerdim ben.

Amanınnn herkes karşı çıktı.
Temiz ve yeniyi geçtim saten olaymış süslü olaymış.
ya dantelli fln dert olur utusu var sermesi var. Yoksa guzel şık birsey iyi hissettirir yatakta gecen gunler olabiliyor

Ev su an 23-24 derece. Kv kat kat giyiniyor isinamiyormus sobali eve aliskin. Oglani da giydirmeye calisiyor lahana gibi. Ki bnce 22 den fazlasi gereksiz daraliyor insan.
Bizim burdaki insanlar 18 derecede zaturre olur :)))

Bazen 2-3 gun cok sakin oldugu oluyor. Nst normalse bekle bence. Birkac gune eski formuna doner. Bir de pozisyon degistirmis olabilir

Bende progestana çok şaşırmıştım
Dr vajinadan diyince ısrarla eczaneye sormuştum o da iki türlü kullanılıyor demişti.
Ama tansiyon ve bebeğin doğması çok bağlantılı sanırım.

benim tansiyonum hep 10/6 aslında ama dediğin gbi bağlantılı heralde yoksa ne alaka tansiyon ilacı dimi

Yok ben de yatirdim ilk zamanlar alt açmada kısa bir sure.benim ki müsaitti yatırmaya.battaniye koymuştum altına.kafami kaldırıp kontrol etmesi kolay oluyordu yattigim yerden fazla dogrulmadan.

oh beeeee sonunda beni anlayan biri çıktı
bende orda yatıracağım ilk zamanlar dediğin gibi battaniyeyle işimi görürüm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…