- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Doğru yapmışsın canım sende şeker yok. Benim canım da pasta istedi sabah sabah istedik pastaneden getirdiler koca bir dilim yedim
Bende iyice rahatlamıştım.bu bebek bekler diye ama gelebikiyor bir anda demek.salı temizlik yaptırcam.pzt kontrol.var. Hazır bekliyim bari.Internetten de alınmıyor ki yatak. 25ine kadar bekliyeyim inşallah o zaman alırız. Gamzeden sonra da yine korkmaya başladım Allahım yardımcımız olsun inşallah.
Nazlandirilmaya alismis..o söyler biz yapar iz vakti beğenmedi sofradan kaldirir azami 40 kere istediğini yemek için..
dun gezmeden gelince hususi sordum ne istersin dye cunku asiri yorgundum ve sancim vardi.onun sofrada kafamdan yaptigim yemegi begenmeyip yapacagi kapsrisi cekecek gucum.yoktu...istediginide yaptim ... Bugun daha kahvaltiya oturmadan esime demis bunu yapsin diye.. 2 gundur bi yemegin hayalini kuruyor..iste soyle yap boyle pisir ne degisik bir adam.. Simdi supurme isi bitti gibi esime verdigi menuyu ve aksam yemegini hazirlamam gerek.. Yoksa ne suratindan gecilir ne apir sapir laflarindan.. Ben naz yapmayida bilmem naz cekmeyede gelemem acikcasi ..bunyeme agir geliyor boylesi sukur sayiligun geldi gecti yatin popomu devirip yatabilirim
:))))) hayırlı haberler al inşallah.. insanlara çok şaşırıyorum kafası elime geldi falan dyorlar ya ben hiç seçemedim kafayla popoyu :)))
yokki yorganım yastığım
bebecik gelse yatacak yeri yok kuzumun
Ya bende bir gariplik var ben evimde ne yaparsam yapayım öyle şık bir ev olmuyor.En gıcık olduğum şey yatak örtüsü.serilince duruşunu Filan seviyorum ama sürekli yorgani yastıkları kaldır onları nereye koyucam benim yerim yok eşyalar tikis tikis her tarafta sonra onu duzle.sonra gelsin çocuklar üstünde tepinsin bozulsun..eşim de sevmiyor o tarz şeyleri.çocuklar da olduğundan gün içi de de yatağı kullaniyoruz bi de odamizda projeksiyon var film izlemek için bile girdigimiz oluyor yani sırf uyumak için kullanmadığımız için bizim için kullanışlı değil.sen de hic öyle kullanan biri gibi gelmedin dogru muyum?
Tatlim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli gunler ikinize de. Cok sevindim senin adina.Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
ben bornova şifaya gidiyorum ama ebeleri hakkında bilgim yokSifayi bilmiorum canim ben bornova ata saglik hastanesinde yapicam dogumumu
Sen kontrollerini nerede oluyosun ? Google a yaz ara istersen birileri tecrube ettiyse mutlaka cikar arama sonuclarinda
BenAynı şeyi düşünüyordum. Nevresim Takım'ı falan da almak gerekicek di mi?
Ben evlendiğinden beri hiç.yeni nevresim takımı almadım. Hepsinin rengi falan soldu.Aynı şeyi düşünüyordum. Nevresim Takım'ı falan da almak gerekicek di mi?
canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)
Yok ben de yatirdim ilk zamanlar alt açmada kısa bir sure.benim ki müsaitti yatırmaya.battaniye koymuştum altına.kafami kaldırıp kontrol etmesi kolay oluyordu yattigim yerden fazla dogrulmadan.alt açmada yatırıyor tanıdığım herkes
ilk zamanlar sürekli emzirmek için kalkıyorsunya birde bebeğe daha yakın olmak için valla tanıdığım herkes onun içine yatırdı ilk zamanlar
allah alaaaahhh
e bunu yapacak olan ilk ben değilimki herkes orada yatırdı arkadaşlarımdan
ablam bile orada yatırdı ilk 1 ay
evet minik bir yer oluyorya üstünde
kenarlarına demir geçirip sabitliyorsun zaten
acaba adı alt açma değilmi onun yav herkes karşı çıktı
park beşikle park yatak aynı beşiğin içine sünger yatak aldıya herkes ben onu beşikle birlikte kampanyadan almıştım tam ortopedik yazıyordu ama ince gibi geliyor şimdi gözüme
di mi normalde kahvaltidan bir saat sonra tatli falan yerdim ben.degerlerin iyi cikmis,2.saatte sinir 120... Boyle kontrol edince yukselemiyo zaten istesen de:) arada bisiiler yiyemiyosun ya, onu kastediyorum..2saatten sonra ancak meyve filan yeniyor..
ya dantelli fln dert olur utusu var sermesi var. Yoksa guzel şık birsey iyi hissettirir yatakta gecen gunler olabiliyorAmanınnn herkes karşı çıktı.
Temiz ve yeniyi geçtim saten olaymış süslü olaymış.
Canim gunlerimiz ayni sayilir 1 gun ondesin.doktorum bana 10 subat dedi.baska doktorda 15 dedi.29 ocakta gidip kesin tarihi alicam.sen safak 18 diyince heyecanlandim. Sezeryan demi senindeslm kızlar safak 18 heyecanla kızımı beklıyorum gunler gecmıyor sankı :)
Ev su an 23-24 derece. Kv kat kat giyiniyor isinamiyormus sobali eve aliskin. Oglani da giydirmeye calisiyor lahana gibi. Ki bnce 22 den fazlasi gereksiz daraliyor insan.HAYDAA evlerin sicakliginimi arttiracaz bebek olunca
ama doktorlar onermiyor çok sicagi, ben kizimda sormustum hastanedeki dr a 18 derece demisti, o derecede bende usuurm diye dinlemedim tabide : )) benim ev 21 derece su an arttirmam yani iyi boyle
Bazen 2-3 gun cok sakin oldugu oluyor. Nst normalse bekle bence. Birkac gune eski formuna doner. Bir de pozisyon degistirmis olabilirMerhaba kızlar..
bende 37. haftadayım.. iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı.. dün doktora gittim nst ye girdim kalp atışları suyu herşeyi normal çıktı ama nst de kendi kalp sesine o karna yapıştırdıkları toplara tepki veren çocuk nst de bile 2, 3 kere hareket etti.. doktor herşey normal görünüyor ama bilinmeyen bişey de olabilir göremediğimiz pazar günü de dinle eğer azsa hareketleri pazartesi alalım istersen dedi.. hareketleri bu kadar azalan var mı? arada bir kıpırdıyo ama küçük hafif hareketler.. içim rahat edemiyor..
Bende progestana çok şaşırmıştım
Dr vajinadan diyince ısrarla eczaneye sormuştum o da iki türlü kullanılıyor demişti.
Ama tansiyon ve bebeğin doğması çok bağlantılı sanırım.
Yok ben de yatirdim ilk zamanlar alt açmada kısa bir sure.benim ki müsaitti yatırmaya.battaniye koymuştum altına.kafami kaldırıp kontrol etmesi kolay oluyordu yattigim yerden fazla dogrulmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?