Bende progestana çok şaşırmıştımeczane çalışırken başıma böyle bir olay gelmişti
o zamanlar progestan sadece ağızdan alınıyordu fitil olarak kullanıldığına ve etkili olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmemişti henüz
bir gece nöbetçiyim adamın biri geldi
fakültede profesör eşine progestan yazmış fakat vajinal kullanması gerektiğini söylemiş
adam ısrarla fitil olacak diyor biz inatlaşıyoruz o fitil değil yutulur sakın fitil olarak koymayın diye
adam profesör verdi diyor biz içini açıp okuyoruz adama
çünkü mümessili bize böyle bir bilgi vermemişti
adamla alay bile ettik gidince
ama ertesi gün öğrendikki gerçekten bazı doktorlar fitil olarak veriyormuş
ağızdan alınan bir ilacın fitil olabileceğini gördükten sonra tansiyon hapının erken doğumu engellemesine şaşırmıyorum artık
yaws kizalr bu kiyafet yikama çimene oturmaya benzemezkiiiBen de sevmiyorum aslinda.ama cherishin dediği gibi boyle pis görünce çok tiksiniyorum.ben de oğlumdan sonra böyle oldum eskiden bu kadar değildim.yikamasam içime sinmiyor rahat edemiyorum.
yok bizim tüp bebek olduğu için riske atamam 38den sonra alıcam dedi.. ama şimdi 37. haftadayız hareketler çok azaldı.. herşey normal görünüyor ama bazen fark edilemeyen bilinmeyen şeyler olabiliyor.. takip et 2 gün düzelme olmazsa alalım dedi.. ama ben beklerim riske girerim diyorsan 38.5 u görelim dedibizim hareketler gecen haftaya gore az sanki ama oncesinde çok asiriydi , simdi biraz sakinledi diyelim
bebekde bi sorun gormediyse dr ben olsam beklerdim, sezeryan olacagin kesinmi ? tekme ler guçsuzlendi diyemi alicak sadece beebgi dr
ne kadar dursa içinde kâr
ben tam bilmiyorum canim donme zamanini ama bi hafta sonu ishal gibi biseyelr olmsutu, kendimi hiç iyi hisetmiyordum, bebek desen degisik yerlerden vurup duuryordu, buyuk ihtimalle o zaman döndü diye duunuyorumMerhabalar canım hoşgeldin aramiza. Senle gunlerimiz yakın sayılır nedense benim bebegimin de hareketleri azaldı gün içinde,ama gece de gün boyu hareket etmediği kadar etti desem yeridir.benim de kafam karıştı.benim bebeğim makat gelisi duruyordu en son sağdan soldan kastirmalar filan yaptı dönüyor belki de dedim dun aksam... Bak bugün yine çok fazla hareket yok.en son perşembe gittim doktora herşeyi normaldi.ana o zaman hareketlerinde yavaşlama yoktu.pazartesi yani yarin tekrardan randevum var.ben de doktorumla bi Konuşayım bakalim.
topu sana atmis o zaman dryok bizim tüp bebek olduğu için riske atamam 38den sonra alıcam dedi.. ama şimdi 37. haftadayız hareketler çok azaldı.. herşey normal görünüyor ama bazen fark edilemeyen bilinmeyen şeyler olabiliyor.. takip et 2 gün düzelme olmazsa alalım dedi.. ama ben beklerim riske girerim diyorsan 38.5 u görelim dedi
Böyle pofuduk içine gömülmesin de diğer türlü olur artık.
Kız 19 gün kaldı ne yatak var ortada ne bir düzen bak yine panik oldum
Sen bakma diğerlerine bizim.zaman az kaldı. Ötekiler hep şubat sonu
Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Merhabalar canım hoşgeldin aramiza. Senle gunlerimiz yakın sayılır nedense benim bebegimin de hareketleri azaldı gün içinde,ama gece de gün boyu hareket etmediği kadar etti desem yeridir.benim de kafam karıştı.benim bebeğim makat gelisi duruyordu en son sağdan soldan kastirmalar filan yaptı dönüyor belki de dedim dun aksam... Bak bugün yine çok fazla hareket yok.en son perşembe gittim doktora herşeyi normaldi.ana o zaman hareketlerinde yavaşlama yoktu.pazartesi yani yarin tekrardan randevum var.ben de doktorumla bi Konuşayım bakalim.
park yatak ne aldınız yahu karar veremdim bir türlü dün nst de sancı çıktı 50 lerde
yaws kizalr bu kiyafet yikama çimene oturmaya benzemezkiii
nerelerde uretiliyor nelerden kimlerden geçiyor bi gorseniuz çiplak gezersiniz dermisim :)
bi yerde okudum konu boyle kiyafet yikamydi, biri magazda çalsitigini soylemis,fare zehiri var depoda her kosede diyordu : )))
bende çalistim, o mallarin geldigi kartonlar oyle pis kokarki, yere dusenlerin uzerinde yurur millet sonra biz alip asariz yine aynisini yaparlar, etiketde bile ayzar kullanmdan once yikayin diyee
Kizlar cnr anne bebek fuarina gitmeyi planlayan varsa iptal edin bence pisman oldum çok az stand var ve buyuk markaların hicbiri yok.
hoşbulduk canım sağol.. ya hareket ediyor ama kuş tüyü gibi. gece yatağa yatınca kıpırdanıyor dediğin gibi.. acaba gece kıpırdayıp gündüz uyuyor mu bende yorgunluktn fark etmiyor muyum acaba.. off çalışırken iyiydi izne çıkınca hepten dinlerr oldum ya psikolojim bozuldu
Aclik sekeri 90
Tokluk 1.saat 121
2.saat 105
Neyse ki yuksek cikmadi korkmustum bebek de kilo aldi cok seker varsa diye.
Ilk lokmadan sonra hesapladim 1.saati fln dogru yapmisim di mi.
Aksam cok tatli yedigimden 150 cikti ozaman.
Millet doguruyor bn seker olcuyorum daha. Ama tam 4 hafta var doguma gunu doldurursa. Ayni hizda kilo alirsa seker varsa korktm
Bizde bebek olan ev resmen hamam gibi olur. Ben şimdiye kadar öyle gördüm.HAYDAA evlerin sicakliginimi arttiracaz bebek olunca
ama doktorlar onermiyor çok sicagi, ben kizimda sormustum hastanedeki dr a 18 derece demisti, o derecede bende usuurm diye dinlemedim tabide : )) benim ev 21 derece su an arttirmam yani iyi boyle
Yok yok bildiğin pis aktı:) şimdi mis gibi oldu yıkandı da teyzesi
ben tam bilmiyorum canim donme zamanini ama bi hafta sonu ishal gibi biseyelr olmsutu, kendimi hiç iyi hisetmiyordum, bebek desen degisik yerlerden vurup duuryordu, buyuk ihtimalle o zaman döndü diye duunuyorum
Pis seviyoz yavvvv.yaws kizalr bu kiyafet yikama çimene oturmaya benzemezkiii
nerelerde uretiliyor nelerden kimlerden geçiyor bi gorseniuz çiplak gezersiniz dermisim :)
bi yerde okudum konu boyle kiyafet yikamydi, biri magazda çalsitigini soylemis,fare zehiri var depoda her kosede diyordu : )))
bende çalistim, o mallarin geldigi kartonlar oyle pis kokarki, yere dusenlerin uzerinde yurur millet sonra biz alip asariz yine aynisini yaparlar, etiketde bile ayzar kullanmdan once yikayin diyee
Bebeğine de yansır ama canim o kadar kafani takma..Bisey olsa zaten nstde çıkıyor hem maden sezeryan olacaksın istersen çok da bekletme bebeği..sonuçta yüzden yuzdun kuyruğuna geldin zaten.. Haftan da güzel erken değil sonuçta.drun da herhangi bi sakınca gormuyorsa neden olmasın.
:))))) hayırlı haberler al inşallah.. insanlara çok şaşırıyorum kafası elime geldi falan dyorlar ya ben hiç seçemedim kafayla popoyu :)))Dun enteresan agrilarim oldu bebek hareketlerini değişik yerlerden filan hissettim ama bilmiyorum döndü mu,kaburgalarimin o tarafa bastiriyorum elime kafası geliyor yine sanki belki de poposudur yarin randevumuz var iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?