2015 Şubat Anneleri

cok gecmis olsun insallah muhim bisey yoktur

Doğru yapmışsın canım sende şeker yok. Benim canım da pasta istedi sabah sabah istedik pastaneden getirdiler koca bir dilim yedim
Cok tatli yiyorum esim dun dr.a bile sikayet etti. Nasil canim istiyor. Seker varsa tutayim kendimi dedim. Sana da afiyet olsun

Ben

Ben evlendiğinden beri hiç.yeni nevresim takımı almadım. Hepsinin rengi falan soldu.
Ee Öylede yatılmaz yine gelen giden olur.
Yeni aldım bir tane.

bende hiç nevresim takımı almadım
2 tane uyku setim var biri sarev çok beğeniyorum sürekli onu kullanıyorum
diğeri adi bişey
yazında pike kullanıyorum sadece
nevresim takımım hiç yok
kendimede bakıyorum aslında ama hiç bulamadım henüz

Cok tatli yiyorum esim dun dr.a bile sikayet etti. Nasil canim istiyor. Seker varsa tutayim kendimi dedim. Sana da afiyet olsun

valla benimde canım 3-4 gündür deli gibi tatlı çekiyor
bir kutu ekler bitirdim şimdide çikolatalı pasta aşeriyorum
ağdalı tatlı sevmediğimden ona değilde hep çikolatalı pasta tarzı şeylere aşeriyorum

Eşyalarına alistigin için sana öyle geliyordur bence yada eşyaların sadedir bazilarinin eşyaları çok süslü oluyor haliyle eve girince ben buradayım diyor

Projeksiyonu yer varsa yatak odasına kurun bence bizim gibi çok güzel oluyor hem rahat rahat yatakta izlemiş oluyorsunuz hem de ne bileyim film hoşuna gitmezse uyuma ihtimalin Filan da var

oh beeeee sonunda beni anlayan biri çıktı
bende orda yatıracağım ilk zamanlar dediğin gibi battaniyeyle işimi görürüm heralde
Bn de ilk defa duydum orda bebek yatirildigini. Cok rahatsiz gelmsiti bana.hic kullanmadim. Bir de dikkat et 40 i cikmadan hareket eden bebekler oluyor. Yan donemese de duz yatiriyorsun capraz buluyorsun alt acma yeri tehlikeli olur.

astronot kiyafeti gibi olanimi diyorsun
o uyku tulumu oalrakmi kullniliyor yani uykudami kullaniliyor

benim evde 0-8 yas arasi her çocuga uygun uyku tulumu bulunuyor :)))))

Senin kullandığın uyku tulumu nasıl? Altı torba gibi üstü askılı mı?

Aynen cikolatali olsn da ne olursa olsun. Kizi da cikolata mnyagi yaptim.

ya 12sinde kontrollerde 3 kilo olmuştu biraz daha kalsın en azından 3.5 u görelim toparlansın istedim ama doğru söylüyosun bakalım hayırlısı

Bebegin kilosuyla gelişimin dogrudan bağlantısı yok ki canım.bak burada hashande vardı 1800 gr filan dogdu sanırım bebeği maasallah ne kuvozde kaldı ne birşey.bunun yani sıra 4 kg doğup kuvoze giren bebekler de oluyor haa amacın bebeğe kilo aldirmaksa dışarda daha kolay alir bi yerde öyle okumuştum..kilosu gayet güzel maasallah.sağlıkla kucağına al annesi inş. Bebisini.

Sana da canim da neden durmuyorsun hemen kacip gitmissin

Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten

Zaten pek de yatilmiyor sezeryanda iki gun hastanede yatiyon zaten o ilk zorlu evre orda gecip bitiyor evde ben de yatamamstim gelen giden olunca maksat yatak derli toplu guzel görünsün giren odada bes on dk kalir zaten

Benim geçen ay doğalgaz 200 idi bebek olunca en az 500 öderim. Evimde sıcak oluyor sözde.

Evin iyiyse cok da arttrmaya gerek yok sanki onun oldugu oda iyi olsa yeter cok sicak da iyi degl

canim son zamanlarda normal bence bnmki de öyle eskiye oranla daha az hareket ediyor ettigi surece sıkıntı yok bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…