- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Park yatağa ben nevresim aldım. Yastık zaten kullanılmıyormuş. Yorgan almadım battaniyeyi geçiririm nevresime diye düşündüm.
Arkadaşlar bu aralar dikkat edin kendinize lütfen mümkünse bol bol dua okuyun...hamilelere çok nazar değer kelimesini yaşadım tüm hamileliliğimde..bi kaç gün önce ark biri hamilelik çok yakışmış falan dedi bi kaç yerde de söylemiş..bir bardak bir sürahi kırdım bunla kurtulalım inş derken bugün acilde iğne yaptırıp dönerken büyük demir kapıya kısıldı parmağım..şuan ağrıdan ölüyom..şişti morardı ..röntgen de çekilemiyo kırık mı ezik mi anlşılmıyo..Allah hepimizi korusun...
Bakın kim var burada teyzeleri
Cok tatli yiyorum esim dun dr.a bile sikayet etti. Nasil canim istiyor. Seker varsa tutayim kendimi dedim. Sana da afiyet olsunDoğru yapmışsın canım sende şeker yok. Benim canım da pasta istedi sabah sabah istedik pastaneden getirdiler koca bir dilim yedim
Kız sen nasıl hamilesin deri tayt mı giymişsin nedir? Şaka şaka
Bakın kim var burada teyzeleri
Ben
Ben evlendiğinden beri hiç.yeni nevresim takımı almadım. Hepsinin rengi falan soldu.
Ee Öylede yatılmaz yine gelen giden olur.
Yeni aldım bir tane.
Benimde böyle çıkmıştı ama ben adet tarihim gelmeden 3 gün önce test yapmıştım.Sizce sonuc nedir
Cok tatli yiyorum esim dun dr.a bile sikayet etti. Nasil canim istiyor. Seker varsa tutayim kendimi dedim. Sana da afiyet olsun
Hamilesin tebrik ederim :)Sizce sonuc nedir
Ya bende bir gariplik var ben evimde ne yaparsam yapayım öyle şık bir ev olmuyor.
Öylede sevmem ama bazen birilerinin gidiyorum evleri ışıl ışıl her şey bembeyaz ve temiz. Benim çocuk olmadığından hep topludur ama hiç öyle ışıl ışıl ve yeni durmuyor.
Eksiklik nerde acaba?
Eşimde yıllardır bebek odasına projeksiyon alıp ses sistemi yapıp sinema odası yapsın istiyordu.kısmet bebek odasınaymış
Bn de ilk defa duydum orda bebek yatirildigini. Cok rahatsiz gelmsiti bana.hic kullanmadim. Bir de dikkat et 40 i cikmadan hareket eden bebekler oluyor. Yan donemese de duz yatiriyorsun capraz buluyorsun alt acma yeri tehlikeli olur.oh beeeee sonunda beni anlayan biri çıktı
bende orda yatıracağım ilk zamanlar dediğin gibi battaniyeyle işimi görürüm heralde
Hamilesin tebrik ederim :)
http://www.nevresimdunyasi.com/pierre-cardin-laurent-cift-kisilik-nevresim-takimibende hiç nevresim takımı almadım
2 tane uyku setim var biri sarev çok beğeniyorum sürekli onu kullanıyorum
diğeri adi bişey
yazında pike kullanıyorum sadece
nevresim takımım hiç yok
kendimede bakıyorum aslında ama hiç bulamadım henüz
astronot kiyafeti gibi olanimi diyorsun
o uyku tulumu oalrakmi kullniliyor yani uykudami kullaniliyor
benim evde 0-8 yas arasi her çocuga uygun uyku tulumu bulunuyor :)))))
Benim adet 1 hafta gecti biloyle silik ciktiBenimde böyle çıkmıştı ama ben adet tarihim gelmeden 3 gün önce test yapmıştım.
Aynen cikolatali olsn da ne olursa olsun. Kizi da cikolata mnyagi yaptim.valla benimde canım 3-4 gündür deli gibi tatlı çekiyor
bir kutu ekler bitirdim şimdide çikolatalı pasta aşeriyorum
ağdalı tatlı sevmediğimden ona değilde hep çikolatalı pasta tarzı şeylere aşeriyorum
ya 12sinde kontrollerde 3 kilo olmuştu biraz daha kalsın en azından 3.5 u görelim toparlansın istedim ama doğru söylüyosun bakalım hayırlısı
Günaydın kızceler,
Gece yarım yamalak uyuduğumdan bu saate kadar çıkamadım yataktan.Hepimize harika bir pazar diliyorum göbeklerimizde bebiklerimizle.Doğum yapan kızcelere de bol sütlü emzirmeli sağlıklı bir gün diliyorum.
Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten
Benim geçen ay doğalgaz 200 idi bebek olunca en az 500 öderim. Evimde sıcak oluyor sözde.
Merhaba kızlar..
bende 37. haftadayım.. iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı.. dün doktora gittim nst ye girdim kalp atışları suyu herşeyi normal çıktı ama nst de kendi kalp sesine o karna yapıştırdıkları toplara tepki veren çocuk nst de bile 2, 3 kere hareket etti.. doktor herşey normal görünüyor ama bilinmeyen bişey de olabilir göremediğimiz pazar günü de dinle eğer azsa hareketleri pazartesi alalım istersen dedi.. hareketleri bu kadar azalan var mı? arada bir kıpırdıyo ama küçük hafif hareketler.. içim rahat edemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?