2015 Şubat Anneleri

Karın kaşıntısı çok ilginç gerçekten :44: bulantıyı hiç sorma onunla yaşıyorum ben artı kusmada mevcut ve birde mide yanması. bunların hepsini doktoruma danıştığımda bunların çok normal olduğunu sonuçta vücuduma yabancı bir varlığa ev sahipliği yaptığımı söyledi ve bence tadını çıkarmalısın dedi :) çünki benle az uğraşmadı biliyodu çok istediğimi.....

cici anneler,

bir şey sormak istiyorum.

bebişleriniz için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? cinsiyeti belli olur olmaz mı yoksa 6-7 aylıkken falan mı?

Pantolonlarımdan rahatsız oldum diye çarşamba günü ilk kez hamile pantolonu ve eşofman baktım o gün kanamam oldu çok korktum kaybedicem diye şimdi yatıyorum. Hemen her şeyi almaya başlarım diye hevesliydim ama kalmadı pek maalesef. O yüzden 1 ay kala falan yapabilirim biseyler diye düşünüyorum Allah izin verirse.

Amin ne zaman gideceksin doktora 7 veya 8 haftalıkta duyuluyormuş

önümüzdeki hafta içi. aslında yarın gitmek istemiştim ama benim dr biraz yoğun ancak randevu bulabildim. gittiğimde 7+4 olcaz bir sorun yoksa artık duyarız diye düşünüyorum. ama vakit hiç geçmiyo

Çok geçmiş olsun
Takviminiz yok sizin kaç haftalık ? Göbek çıktığına göre fazla dimi..

önümüzdeki hafta içi. aslında yarın gitmek istemiştim ama benim dr biraz yoğun ancak randevu bulabildim. gittiğimde 7+4 olcaz bir sorun yoksa artık duyarız diye düşünüyorum. ama vakit hiç geçmiyo

Evet duyarsınız inşallah
Bende endokrini dört gözle bekliyorum iyi bişey der umarım

tatlım senden ve bebğinden önemli değil hiçbir şey o yüzden takma insanları üzülmek iyi gelmez sana ve bebeğine. parasını onlar mı veriyor. istediğin yere gidersin. hiç takma. eşin ne diyor bu duruma bilmiyorum ama öyle bişeyle karşılaşsam o bana laf soktukça ben de sokarım. yapım gereği. arkadaş büyüklere saygı ama küçüklere de saygı!!

bende çok istiodum Allahta gönlüme göre verdi ama benim bünyem normalde cok saglamdır bu kadar sallanmam cok kötü bas dönmeside var bazen gözümün önü kararıo bide calısıorum Allah affettinde pek çalışamıorum valla işler karman curman oldu yakında kovarlar

Ben artık buraya sık sık uğrarım

Ben Çekirge
27 yaşındayım
Muhasebede çalışıyorum
İstanbul'da yaşıyorum
İlk gebeliğim
Diğer hamile arkadaşlara da başarılar dilerim

Çok geçmiş olsun
Takviminiz yok sizin kaç haftalık ? Göbek çıktığına göre fazla dimi..

Evet duyarsınız inşallah
Bende endokrini dört gözle bekliyorum iyi bişey der umarım

Teşekkür ederim. Telefondan giriyorum yapmadım göremiycem diye. 8+3 bugün ama göbek maşallah. Çok zayıftım ben kilo da aldım hemen o yüzden de rahatsız ediyor kıyafetler.

ben 8-9 kilo aldım doktor diyetisyene git dedi. bir diyetisyenim eksikti.
diyetisyenlere de uyuz oluyorum.
zaten keyfim yok iki lokma yemek yiyorduk ondan da olucam.

Yok bizimkiler iyidirler Allah razı olsun ama şu bir gerçek artık eskisi gibi değiller ben saygıda kusur etmem hiç ama önceden daha bi severlerdi beni giydiklerimin çoğunu onlar alırdı ama artık kayınpederimden kıskanıyor gibi beni kendi paraları harcanacak diye korkuyorlar halbuki biz bugüne kadar 5 kuruş para istemedik Allaha şükür ama insan üzülüyor onlara yük oluyormuş um gibi hissettirmeleri kötü yoksa diğer yönden çok çok iyiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

30 yaşıma kadar sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışan annem bugün "yine mi acıktın? bu nolcak böyle hey maşallah" dedi :):):)

30 yaşıma kadar sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışan annem bugün "yine mi acıktın? bu nolcak böyle hey maşallah" dedi :):):)

:) tatildeyken de eşim ocağıma incir ağacı dikcen dedi. Az ama sürekli yemem lazım ama çok az yiyorum işte. Bir çorba, bir yoğurt, salata, kraker sürekli aynı şeyler.

:) tatildeyken de eşim ocağıma incir ağacı dikcen dedi. Az ama sürekli yemem lazım ama çok az yiyorum işte. Bir çorba, bir yoğurt, salata, kraker sürekli aynı şeyler.

Ben olayı çözdüm canım ağzımda çok kötü bi tat midemde bulantı acıma gibi bişey o hali hissetmemek için bişey yiyesim geliyo ama kilo senin ne amaçla yediğine bakmıyo artıyo tabi :)

Ben çok su içiyorum da
Sonra da çok sık wc ye gitmem gerekiyo
Burda da wc 3 kat üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…