maşallahdarisi başıma
3 ayımı bi gecireyim cook mutlu olacam inşallah :) ya karnım kasınıo bide sürekli o nedenki acabaa :) sürekli mide bulantısı bide agzımda demir gibi bi tat var:S
Ama kesinlikle değerrr ya simdiden o kadaaaarr çook seviorumki onu
cici anneler,
bir şey sormak istiyorum.
bebişleriniz için hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız? cinsiyeti belli olur olmaz mı yoksa 6-7 aylıkken falan mı?
Amin ne zaman gideceksin doktora 7 veya 8 haftalıkta duyuluyormuş
Pantolonlarımdan rahatsız oldum diye çarşamba günü ilk kez hamile pantolonu ve eşofman baktım o gün kanamam oldu çok korktum kaybedicem diye şimdi yatıyorum. Hemen her şeyi almaya başlarım diye hevesliydim ama kalmadı pek maalesef. O yüzden 1 ay kala falan yapabilirim biseyler diye düşünüyorum Allah izin verirse.
önümüzdeki hafta içi. aslında yarın gitmek istemiştim ama benim dr biraz yoğun ancak randevu bulabildim. gittiğimde 7+4 olcaz bir sorun yoksa artık duyarız diye düşünüyorum. ama vakit hiç geçmiyo
Amin canım sorma beni o konuda çok üzüyorlar kendileri hep özel hastaneye giderler ben gidince niye gidiyor oluyorum bugünde eşim çanta aldı pahalı biraz o ömrümde o kadar para vermemişmiş çantaya halbuki sürekli birşeyler alırlar artık kıyafetlerini ayakkabılarını dolaplar almıyor kendi söylüyor sorsan hiçbirşey almıyorum diyor bana neden böyle yapıyorlar bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karın kaşıntısı çok ilginç gerçekten :44: bulantıyı hiç sorma onunla yaşıyorum ben artı kusmada mevcut ve birde mide yanması. bunların hepsini doktoruma danıştığımda bunların çok normal olduğunu sonuçta vücuduma yabancı bir varlığa ev sahipliği yaptığımı söyledi ve bence tadını çıkarmalısın dedi :) çünki benle az uğraşmadı biliyodu çok istediğimi.....
önümüzdeki hafta içi. aslında yarın gitmek istemiştim ama benim dr biraz yoğun ancak randevu bulabildim. gittiğimde 7+4 olcaz bir sorun yoksa artık duyarız diye düşünüyorum. ama vakit hiç geçmiyo
Çok geçmiş olsun
Takviminiz yok sizin kaç haftalık ? Göbek çıktığına göre fazla dimi..
Evet duyarsınız inşallah
Bende endokrini dört gözle bekliyorumiyi bişey der umarım
açım ama yiyemiyorum ne olcak böylebi geçse şu bulantılar.
Çok isterdim ilgili bi kayınvalidem olaun ama benimkilerde tam anlamıyla öküz. Neyseki benim eşimde ailesinden haz etmiyor da bu durum ilişkimizi etkilemiyor. Bir kere anası laf etmeye kalktı bana da susturdu 1 sene de görüşmedi. Yine benim salak yufka yüreğim dedim eşime olmaz böyle annen o senin herkes hata yapabilir barış lütfen diye diye barıştırdım. Ama huylu huyundan vazgeçmez tatlım şimdi eşim diyorki keşke seni dinlemeseydim de görüşmeseydim şunlarla. Eşime de çok çektirmişler çocukluğundan beri ben de artık hak veriyorum eşime. Doğurmakla anne baba olunmuyor maalesef çocuklrından önce kendini düşünenden aile olmaz. Ay çok sinirliyim çenem düştü :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
millet iştahtan kesilir, ben de tam tersi. açık olan iştahım iyice açıldı. sürekli yeme modundayım.
30 yaşıma kadar sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışan annem bugün "yine mi acıktın? bu nolcak böyle hey maşallah" dedi :):):)
:) tatildeyken de eşim ocağıma incir ağacı dikcen dedi. Az ama sürekli yemem lazım ama çok az yiyorum işte. Bir çorba, bir yoğurt, salata, kraker sürekli aynı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?