2015 Şubat Anneleri

kızlar mart annelerinde doğuranlar oldu ble. yeni dogum yapan gulguzeli85 bebişi 33 +3 de 2 kg dogmuş. kuveze girmemiş. Maşallahh valla..

Şubat annelerini geçecekler herhalde.. bu sene bebişler çok hızlı

S Sond gozun aydın hadi Vuslat tarihin belli olmuş sonunda planini programini baglayacakbi tarihin var ssezeryana da ok cikmis o da gonlune gore olmus maşallah emek hanima da rabbm nazardan saklasin
sağol canım darısı sızın ısteklerınıze .
bu gidişle senı kesecez dedi dr .bende kesin beni dedım.
cumaya denk geliyor. 10:30 da gıdıcem 12:30 da alacaklar. aç ve susuz olacakmışım gece 12 den sonra. ben ve açlık bir arada yakışmadı sanki.
sonda uyanıkken mı takılıyor dıye sordum. narkoz bebeğe gecmesın dıye butun hazırlığı önceden yapıyoruz dedı.
korka korka ondan mı korktun dedı.

Günaydın hatunlar.. Başım çatlıyor. Tam ben iyileştim, kızım grip oldu. Gece uyumadıda uyutmadıda. Bişiler atıştırıp ağrı kesici içicem. Başım ağrıdığı zaman deliriyorum. İnşaAllah migrenim azmaz

Tedirginlik bişey yok canım. Oraya dokunduğunu parmakladığını hissediyorsun yani. Açılma kontrol ettiği için baktı baya. Benim gbi canı az olan biri böyle diyorsa güven bana. Tedrgin olcak bişi yok

Senin ne sorunun var? Anlatmıyorsun da bize neden böyle Düşünceler var aklında?

Çok sağolasın canım. Bu arada iki kere alttan muayene oldum çok acıtıcı bişey değil :) kasmazsan daha rahat oluyo. İlkinde panik yaptım bağırdım ama ikincisi daha rahattı.
canım sana yazamadım. geçmiş olsun. sen de temızlık yaptın de mı bunlar geldı basına.
sız neden rahat durmuyorsunuz?

O ufak şeylerin adını yazsan da biz de çantaya azıcık atsak olmaz mı

evet 2 si dıyınce sen geldın aklıma. senınkının tarıgı 02/02/2015 olacak. başta keşke 2 sını kabul etseydim dedım. sonra duşundum hem cuma gunu,hem h.sonu olur yollar acık olur. tatil olunca erkekler ıcınde gelıp gıtmesı zor olmaz. bızım aılede araba kullanan bayan yok. herkes pek 18 nı doldurmadan ehlıyet alır ama maalesef bir işe yaramaz.

canım sana yazamadım. geçmiş olsun. sen de temızlık yaptın de mı bunlar geldı basına.
sız neden rahat durmuyorsunuz?
Valla yaptım twmizlik. Banyo duvarlarını ovdum bi saat. Akılsızlık etmişim işte pişmanım şimdi. Çok saolasın geçmiş olsun dileğin için. Doğum kolay olsun hareketli olayım dedim nerden bilecektim erken doğum riski oluşacak. Hurmaya ve yürüyüşede başlamıştım. Birazda stres vardı hepsi tetikledi sanırım.

Doktorun desteklemesi önemli tabi o öle diyosa doğrudur. Tabi onların işi sonuçta ben epiduralsiz normal yani doğal doğum istedim bana öle dedi demekki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı

Bence epiduralli iste canım o kadar acıyı çekmeye ne gerek var yaw. Bebişine saklarsın enerjini.

benim doktorum erkek, acaba ebe baksın bana desem nolur ki , öyle bi durumda sence

Nst ye bağlandım yine. Canım sıkıldı telin int açtım.
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.
Sizce bu kızan o tarihe kadar durur mu? 53 cm ve 3.795 kg
Canım hayırlı uğurlu olsun tarihi almışsın.Maşallah güzel kızına.

Bebişin hareket etmesi sırasındaki kalp çarpıntısına bakıyorlarmış. Hareket ettikçe basıyoruz ya butona.

Tedirginlik bişey yok canım. Oraya dokunduğunu parmakladığını hissediyorsun yani. Açılma kontrol ettiği için baktı baya. Benim gbi canı az olan biri böyle diyorsa güven bana. Tedrgin olcak bişi yok

ne kadar sürüyor ? saniyelik mi

benim doktorum erkek, acaba ebe baksın bana desem nolur ki , öyle bi durumda sence
Sen daha rahat olursun ebe bakarsa. Bi rica et bence. Benim kendi doktorumda erkek. 7.haftada alttan muayene etmiştide canım çok yanmıştı. Erkek diye sıkmışım kendimi demekki. Sen ne kadar rahatsan o kadar acımıyo canım. Bunu anladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…