sağol canım darısı sızın ısteklerınıze .
Tedirginlik bişey yok canım. Oraya dokunduğunu parmakladığını hissediyorsun yani. Açılma kontrol ettiği için baktı baya. Benim gbi canı az olan biri böyle diyorsa güven bana. Tedrgin olcak bişi yokRahim mi sallanıyoranam böle sölüyonuz ben daha hiç olmadım zorla korkutcanız beni aslında şu yönden rahatım 5 aya kadar hep vajinal muayene Yaptılar şimdide o yüzden rahatım ama siz böle yazınca tedirgin oldum ister istemez
Vanijal muayne oldum . Iki ıkınmaya çıkar bu bebek dedi . Rahimde açılma yok şükür bizde boyle . nırmal doğurmak istiyor musun dedi doktor , ben bu ara cok sey istiyorum en basında gebermek geliyor dedim adama . Bunu da dediğime göre artık manyadığım resmileşti
canım sana yazamadım. geçmiş olsun. sen de temızlık yaptın de mı bunlar geldı basına.Çok sağolasın canım. Bu arada iki kere alttan muayene oldum çok acıtıcı bişey değil :) kasmazsan daha rahat oluyo. İlkinde panik yaptım bağırdım ama ikincisi daha rahattı.
cnm benım vuruldugum lıtchının kı gıbı kan sulandırıcı cıger gelıstırıcı ıgne degıl onu 2 gebelıgımde de kullanmadım ama sulandırıcıyı gebelıklerımın 5 haftasından ıtıbaren kullandım
@fyz35Litchi ben dogum icin belli kriterlere ozellikle dikkat eden ekip secmeye calistim. Sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran ekolun doktorlari ayni zamanda dogal müdahalesiz dogum doktorlari. Bilinen zaruri gorulen rituellerin kabullerin aksi gorus ve uygulamalarini savunup uygulamaya çalışıyorlar. Normalde dogum enerji guc isteyen bir surecmis kadınlara su bile izin vermiyolar surec uzadikca sıkıntıya girdikce enerji gerekiyomus ufak seyler yiyip icmenin sakincasi yokmus. Dr ve ebem bu konuda hemfikir olunca bi sorun cikarmiyor hastane de alisik bu tip uygulmalara
Bu arada, bebek aynı Benm gibi yuvarlak burunlu, somurtuk Şirin . O kdr sinir stres sarkık yanağı görünce gitti.
evet 2 si dıyınce sen geldın aklıma. senınkının tarıgı 02/02/2015 olacak. başta keşke 2 sını kabul etseydim dedım. sonra duşundum hem cuma gunu,hem h.sonu olur yollar acık olur. tatil olunca erkekler ıcınde gelıp gıtmesı zor olmaz. bızım aılede araba kullanan bayan yok. herkes pek 18 nı doldurmadan ehlıyet alır ama maalesef bir işe yaramaz.Oyyy canım maşaAllah senin kıza:) ayın 30'uda Cuma gününe geliyo. Çok güzel bir günde doğacak inşaAllah. Pazarteside benim kızım gelicek Rabbimin izniyle:) artık erken gelmemeleri için hal ve hareketlerimize daa dikkat etcez.
Valla yaptım twmizlik. Banyo duvarlarını ovdum bi saat. Akılsızlık etmişim işte pişmanım şimdi. Çok saolasın geçmiş olsun dileğin için. Doğum kolay olsun hareketli olayım dedim nerden bilecektim erken doğum riski oluşacak. Hurmaya ve yürüyüşede başlamıştım. Birazda stres vardı hepsi tetikledi sanırım.canım sana yazamadım. geçmiş olsun. sen de temızlık yaptın de mı bunlar geldı basına.
sız neden rahat durmuyorsunuz?
Doktorun desteklemesi önemli tabi o öle diyosa doğrudur. Tabi onların işi sonuçta ben epiduralsiz normal yani doğal doğum istedim bana öle dedi demekki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı
onu da yaparsın. az kaldı. temmuzda bekle bızı tatıl.
Yok canım ya o an çok tereddüt ettim bile alttan muayene olmamak için. Ama doktora bahanemi söyledim acıtmıycam dedi. İlk doktorda acıdı biraz sıktım kendimi galiba. İkincide ebe konuşcam ben senle rahat ol dedi. Onunla konuşurken çok acımadı. Pekte sıkmadım kendimi. Ama rahmin sallandığını hissedince bi garip oldum sadece. Bebeğim çokacak inşaallah ordan serbest olmalıyım
Canım hayırlı uğurlu olsun tarihi almışsın.Maşallah güzel kızına.Nst ye bağlandım yine. Canım sıkıldı telin int açtım.
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.
Sizce bu kızan o tarihe kadar durur mu? 53 cm ve 3.795 kg
bır sıkıntın yok dedı dr neden dogsun dıyor. dedım gruptakı arkadaşlar hep doğurdu.guluyor.
sancım falan çıkmıyor benımde. gece hıc uyumadım nst de nerdeyse uyuyacaktım.
doktor dıyor senın sıkıntın cok galıba. aslında uykusuzluk dışında aşırı sıkıntım yok.
o kadar da olacak.
yani sancı olup olmadığını anlıyor ından aslında neden boşuna bağlanıyoruz ona.
vardi canim evde, bi dahasina aklimda olsun insallah unutmam :)
unutmmamisin kiz hemseri oldugumuzu :)))
Tedirginlik bişey yok canım. Oraya dokunduğunu parmakladığını hissediyorsun yani. Açılma kontrol ettiği için baktı baya. Benim gbi canı az olan biri böyle diyorsa güven bana. Tedrgin olcak bişi yok
Sen daha rahat olursun ebe bakarsa. Bi rica et bence. Benim kendi doktorumda erkek. 7.haftada alttan muayene etmiştide canım çok yanmıştı. Erkek diye sıkmışım kendimi demekki. Sen ne kadar rahatsan o kadar acımıyo canım. Bunu anladım ben.benim doktorum erkek, acaba ebe baksın bana desem nolur ki , öyle bi durumda sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?