ben buttona falan basmadım.Bebişin hareket etmesi sırasındaki kalp çarpıntısına bakıyorlarmış. Hareket ettikçe basıyoruz ya butona.
Bi tane acve hurması yemiştim henüz :) ama yemem daha 38 bitene kadar yada suyum gelene kadar.hurma kaç tane yiyon günde , bende 37 de başlayayım diyorum
Senin şu "yaw" deyişine bayılıyorum biliyor musunBir yelek öreyim dedim Ör ör bitmedi yaw. Bir de büyük yapmışım zaten. 5 yaşındaki çocuk bile giyer. Son rötuşları yapayım resmini koyarım.
İnşaAllah canım. Korkunu söyleki seni sakinleştirsinlen elinle bi yerden tutun bide destek al yani psikolojik olarakhiç alttan muayene olmadım bilmemenin de terdirginliği var bende galiba, herşeyin bi ilki var işte, evet evet ebe baksa daha rahat ederim, abla korkuyom ben derim : ))) anlayışlı birine denk gelirim umarım
sen kaçta gideceksın. ben gıderken ılk kez yol boştu bugun ama hastane aşırı kalabalık. ben hep öğleden sonra gıdıyordum sakın oluyordur.Bnm de doktor günüm bugün :)
30/01/2015 2 şubat dedı de ben 30 u olsun dedım . neden bılmıyorum bır anda g.ihtıyarı olarak dedım.
İlkinde 10 sn.kadar ikincisinde 20 sn.yakın sürdü. İkincisi taburcu etmek için baktığı için daha uzun baktı heraldene kadar sürüyor ? saniyelik mi
hurma falan etkı edecegını sanmıyorum. ben bır poşet yıyorum bır oturuşta cok severım. abarttım bıraz tabı bır avuç dıyelım.Ben başladım da korkuyorum evde kimse de yok. Eşim dönene kadar yemeyeyim bari.
kendıne pek karizmatık meslek secmıssın :)rüyamda seni gördüm cancazım
@ysmnfth e ilaç arıyorduk
etken maddesini söylüyordun
bende gazeteciydim : )))
hanı bır arkadas yazmıs ya 37. haftada kesılecekmıs ıgne dıye onu dıyorum o benım ama o kan sulandırıcı ıle cıger gelıstırıcıyı karıstırmısAnlamadım canım
ben buttona falan basmadım.
o sırada hemşire mi ebe mi biri geldı. burundan derın nefes almamızı ve ağızdan yavaşça vermemızı soyledı.
ara ara oyle 10-15 dk nefes alacakmışız zamanla oyle nefes almayı ogrenecekmısız. doğum kolay olacakmıs
sezaryende de narkozdan uyanırken kolay uyanırmışız.
O yelek hala bitmedimi :)Bir yelek öreyim dedim Ör ör bitmedi yaw. Bir de büyük yapmışım zaten. 5 yaşındaki çocuk bile giyer. Son rötuşları yapayım resmini koyarım.
hanı bır arkadas yazmıs ya 37. haftada kesılecekmıs ıgne dıye onu dıyorum o benım ama o kan sulandırıcı ıle cıger gelıstırıcıyı karıstırmıs
Çok bunalıyorsun terliyorsun ferahlatiyor iyi geliyorBizde kolonyayı demirbaş olarak yerleştirdik ne işe yarar bilmeden.demek işe yarıyormuş.
inşallah döner senınde gönlüne gore normal doğum olur. berabercene doğururuz ıste.Iyi demişsin bence. Bebişin zaten ilerideydi. Bizim dr sezeryandan bahsetmeye başladığında 38le 39. Haftalar arası pek bir değişiklik olmuyor ikisinde de doğum olabilir demişti. En fazla elli gram alıyormuş bebiş. Dışarda daha çabuk büyür demişti. Bana soracak olursa ben de senin bu tarihe yakın bir tarih söylerim herhalde.
Teşekkür ederim canım atlattik bile çok şükür iyiyiz :)Geç oldu ama yeni gördüm canım. Çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır inşaAllah
Kar yaginca gelip bizle oynamadin kızım da doğayim bari belki hayırlı olsuna gelir esoba Teyzem dedi :)inşallah döner senınde gönlüne gore normal doğum olur. berabercene doğururuz ıste.
krizantemcik erken davrandı beklemedı bızı. onunda sıkıntısı yoktu ama dogdu kısmet işte.
bu gebe kalma zamanı da degısık olabılır. sonuçta kesın bellı bir sey hamıle kalma zamanı heralde.
cunku erken döllenme gec döllenme dedıklerı bu olsa gerek bıraz tahmını bır sey sanki.
O yelek hala bitmedimi :)
inşallah döner senınde gönlüne gore normal doğum olur. berabercene doğururuz ıste.
krizantemcik erken davrandı beklemedı bızı. onunda sıkıntısı yoktu ama dogdu kısmet işte.
bu gebe kalma zamanı da degısık olabılır. sonuçta kesın bellı bir sey hamıle kalma zamanı heralde.
cunku erken döllenme gec döllenme dedıklerı bu olsa gerek bıraz tahmını bır sey sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?