2015 Şubat Anneleri

Bu arada, bebek aynı Benm gibi yuvarlak burunlu, somurtuk Şirin . O kdr sinir stres sarkık yanağı görünce gitti.
Canım moralini ne bozuyor bilmiyorum ama son haftalara girdiğimiz içindir belki de.Lütfen sarkık yanağını düşün artık canın sıkılınca, bak az kaldı inşallah.Sonra kavuşacağız bebiklerimize

hiç alttan muayene olmadım bilmemenin de terdirginliği var bende galiba, herşeyin bi ilki var işte, evet evet ebe baksa daha rahat ederim, abla korkuyom ben derim : ))) anlayışlı birine denk gelirim umarım

Bebek hareket edince buton var ona basıyorsun. Makine nerden bilsin bebeğin hareketini

banane bilsin : )))
e benim bebek bazen hareketli bazen hareketsiz ya nst sırasında hareket etmezse o zaman nolcek ?
eff ya yine kafam karıştı

hurma kaç tane yiyon günde , bende 37 de başlayayım diyorum

Bir yelek öreyim dedim Ör ör bitmedi yaw. Bir de büyük yapmışım zaten. 5 yaşındaki çocuk bile giyer. Son rötuşları yapayım resmini koyarım.

kızlar benim hastanede nst kendi algılıyor hareketleri butona falan basmıyorsun öyleleri var yani :)

Benim girdiğim nst bebişin kalp atışını ve sancıyı ölçüyor hareketi ölçen ekstra bişey yok sende üçüncü prob mu var hareketi ölçen?

Tamda cuma saatine geliyor ne güzel. Banada önce tarih verdi, sonra hangi tarih olsun dedi. Verdiğiniz tarih olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…