Canım moralini ne bozuyor bilmiyorum ama son haftalara girdiğimiz içindir belki de.Lütfen sarkık yanağını düşün artık canın sıkılınca, bak az kaldı inşallah.Sonra kavuşacağız bebiklerimizeBu arada, bebek aynı Benm gibi yuvarlak burunlu, somurtuk Şirin . O kdr sinir stres sarkık yanağı görünce gitti.
Bebişin hareket etmesi sırasındaki kalp çarpıntısına bakıyorlarmış. Hareket ettikçe basıyoruz ya butona.
Umarım kalmaz benim 2. Hamilelikti canım senin ilk belki bundan dolayı yırtarsın ben büyük bir azimle vermiştim dogumla gitmedi çabamla verdim...Bana da yapıldı o iğne, kilolarım kalacak mı şimdi !!?!
neye basıyoz nst de mi ? biz mi bascaz kendisi ayarlasa ya makine,
Sen daha rahat olursun ebe bakarsa. Bi rica et bence. Benim kendi doktorumda erkek. 7.haftada alttan muayene etmiştide canım çok yanmıştı. Erkek diye sıkmışım kendimi demekki. Sen ne kadar rahatsan o kadar acımıyo canım. Bunu anladım ben.
Bebek hareket edince buton var ona basıyorsun. Makine nerden bilsin bebeğin hareketini
Valla yaptım twmizlik. Banyo duvarlarını ovdum bi saat. Akılsızlık etmişim işte pişmanım şimdi. Çok saolasın geçmiş olsun dileğin için. Doğum kolay olsun hareketli olayım dedim nerden bilecektim erken doğum riski oluşacak. Hurmaya ve yürüyüşede başlamıştım. Birazda stres vardı hepsi tetikledi sanırım.
neye basıyoz nst de mi ? biz mi bascaz kendisi ayarlasa ya makine,
kızlar benim hastanede nst kendi algılıyor hareketleri butona falan basmıyorsun öyleleri var yani :)Bebek hareket edince buton var ona basıyorsun. Makine nerden bilsin bebeğin hareketini
kızlar benim hastanede nst kendi algılıyor hareketleri butona falan basmıyorsun öyleleri var yani :)
hurma kaç tane yiyon günde , bende 37 de başlayayım diyorum
kızlar benim hastanede nst kendi algılıyor hareketleri butona falan basmıyorsun öyleleri var yani :)
30/01/2015 2 şubat dedı de ben 30 u olsun dedım . neden bılmıyorum bır anda g.ihtıyarı olarak dedım.Tarih 2 Şubat olarak kesinleşti mi şimdi?
Iyiymiş o zaman
sagol. aldık sonunda.Canım hayırlı uğurlu olsun tarihi almışsın.Maşallah güzel kızına.
banane bilsin : )))
e benim bebek bazen hareketli bazen hareketsiz ya nst sırasında hareket etmezse o zaman nolcek ?
eff ya yine kafam karıştı
Ben başladım da korkuyorum evde kimse de yok. Eşim dönene kadar yemeyeyim bari.
rüyamda seni gördüm cancazım
ysmnfth e ilaç arıyorduk
etken maddesini söylüyordun
bende gazeteciydim : )))
30/01/2015 2 şubat dedı de ben 30 u olsun dedım . neden bılmıyorum bır anda g.ihtıyarı olarak dedım.
Tamda cuma saatine geliyor ne güzel. Banada önce tarih verdi, sonra hangi tarih olsun dedi. Verdiğiniz tarih olsun dedim.evet 2 si dıyınce sen geldın aklıma. senınkının tarıgı 02/02/2015 olacak. başta keşke 2 sını kabul etseydim dedım. sonra duşundum hem cuma gunu,hem h.sonu olur yollar acık olur. tatil olunca erkekler ıcınde gelıp gıtmesı zor olmaz. bızım aılede araba kullanan bayan yok. herkes pek 18 nı doldurmadan ehlıyet alır ama maalesef bir işe yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?