Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic korkmayin diye yalan demiycem.toparlanmam zor oldu dogumdan snra dorduncu gun kendi basima ayaga kalktim ama ondada zor durdum hele ilk iki gun berbatti.ilk gun yataga bile dokunmayin dedimSenin bir de sezeryan oldu ya ben merak ediyorum sezeryandan sonra toparlanman çabuk oldu mu diye.
Pazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
İğneyi neden verdi ya benim sağ alt karnın agriyo bide göbeğinden düz bi şekilde sizim oluyor korkt7yom ama dur bakım inş bide olmaz
Kızlar ben bugün taharet alırken bir iki damla kan geldi normal mi bu sancı falan yok
Dikis yerimde vardi agri kesici verdiler ama verseler ne fayda hareket edince dikisler hep acisiEllerini niye bağlıyorlarmış? Bir de Uyandığında nerende sancı vardı Dikiş yerimde mi? Ağrı kesici vermediler mi?
Kızlar ben bugün taharet alırken bir iki damla kan geldi normal mi bu sancı falan yok
Arada kaynadım mı ne![]()
Arada kaynadım mı ne![]()
Dikis yerimde vardi agri kesici verdiler ama verseler ne fayda hareket edince dikisler hep acisi
Bir iki damla geldi sonra gelmedi benim ilk olduğu için anlamıyorum ben panik yapmıyorum sancım falan yok çünkü ama normalmi anlamadımCanim yazcaktm sira gelmedi miktar minik mi renk nasil tahris olmadgna emin misin bir iki saat takipte kal devami Olmzsa stres ypma insallah
Benim de ilki sezeryandi ama hic travmatik değildi şükür kızımı da heyecanla istedim hemen yanima sarip sarmaladim cabucak kalkıp ayaklnbldim de oyle dehset agrim olmamisti hamdolsun
Ama nişan gelmesinden sonra sancı olması lazım değil minişan olabilir arkadaşım,doktorunla paylaş istersen...
Ama nişan gelmesinden sonra sancı olması lazım değil mi
Canım bebiş doğum pozisyonuna girmediği için bize sezeryan yolları gözükebilir. Sen kaç günde toparlandın? Evde de seni kaldırıp yatıracak birilerine ihtiyaç var mı?
sart deil canimAma nişan gelmesinden sonra sancı olması lazım değil mi
Babalık izni uc gun diye gecmis biyerde oyle degil diye biliyorum ama kızimda bes gundu simdi arkadasmdan duydugum on gün falan izin var babalara da
Eller baglaniyo Bende de baglamislardi. Ben o gün Aksama kadar kizimi sevemedim insanin elinde olan bisey degil.