2015 Şubat Anneleri

Masallah masallahh gece gece baya iş yapmıssın benım gozum hıc bişiyi kesmio bu aralar nasıl olck bılmıom enerjınden bızede yolla:))
yok enerjiden deil de ne biliyim iste gece yada sabah hastaneye gitsem , yaticaksin deseler gondermeseler evin hali içler acisi
dun gecede boyle dusunup dolandip durdum evin içinde
noluyor bana boyle son gunlerde bilmiyorum : (((

onceden takmiyordum bu kadar ..

hahah niye oglan diye dusundum acaba : )))
ben alayim o zaman oglumaaa :KK48::KK48::KK48:

bilmem ki :) babam da hala erkek olursa şaşırma diyor yüzük testine göre erkek çıkıyor. benim de 2 kuzenime doğana kadar kız dediler de erkek doğurdular; pembiş pembiş giyindi sıpalar :KK48:

sen çok uzaksın ama kızımı yollayamam o kadar uzaklara ben, bizimkiler büyüyene kadar dönüş yaparsanız verebilirim ama:KK31:

Karın ağrısı derken kasılma mı yaşıyorsun yoksa bağırsak sancısı falan mı canım?
Sancılarda nasıl nefes alıyoduk bacım?
Aldığım nefes yetmiyor sanki karnım kasıldığında.
karin agrisi dedigim adet sancisi gibi,usutmusumde belim agriyor gibi ortaya karisik .. kasilma dedigin ney karin sertlesmesimi ? o sertlesme fazla yok haaraket edince oluyor o oncedende oyleydi ..

ben sancida nefese dikkat etmiyorumki, ilk çocugumda dogum kursuna gittim ama i$ ba$a dusunce herseyi unuttum nefes falan hakgetire :)))

bide ben oyle dayanilamz sanci çekmedim hiç epdiral igne oldugum için tecrubem fazla yok yani

bilmem ki :) babam da hala erkek olursa şaşırma diyor yüzük testine göre erkek çıkıyor. benim de 2 kuzenime doğana kadar kız dediler de erkek doğurdular; pembiş pembiş giyindi sıpalar :KK48:

sen çok uzaksın ama kızımı yollayamam o kadar uzaklara ben, bizimkiler büyüyene kadar dönüş yaparsanız verebilirim ama:KK31:
ay degi$ek istersen
ben kiz istiyordumda azcik ucundannn:KK70::KK70::KK70::KK70:
dr her gittigimde tettislerini gosteriyor bak oglan diye :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Hap seklinde ve tok sekilde almayi denedin mi
her türlü denedim. ya aşırı kabız oldum ya midemde durmadı. öyle böyle sona geldik bakalım

benim kv de inatla tam doğum zamanını soruyor planlı sezaryen değil ki belli olsun. 5 doğum yapmış kadın sonuçta. erkenden çağırmamızı bekliyor sanırım ama istemiyorum. eşimin ilgisini paylaşamam, kıskanıyor çünkü...
annem yanımda olsun yeter bana :KK68:
ben de paylaşamam. ben de kıskanıyorum doğruya doğru.
bakım isteyen oğlum olmasa yalnız olmak istiyorum. bakalım okul kapansın. çantamızı hazırlayayım. gerisini yaşayıp görcez

hatunlaarr napıyorsunuz bakım ben geldim geçmişi okudum bitrdim :KK54::KK48:

Uzun aradan sonra merhaba kizlar, doguran arkadaslarin gozu aydin allah bagislasin miniklerinizi... Cigerlerimi usutmusum iki haftadir yatak dosektim simdi cok sukur daha iyiyim. Oksuruk nobetleri yuzunden dr. kontrollerine de gidemiyordum, dun gittim bas asagi donmus ama dogum kanalina girmemis, pek girecek gibi de degil hala midemin ustunde sipa :) kilosu suyu normal dedi dr.muz nstye de girdim sancim yok kalp atislari da iyi dedi dr. Bakalim keyfi ne zaman yetecek dogmak icin, bekliyoruz. :KK37::KK37:

Bnm dr.a hep ocak sonu doğar gibi geliyor bana ben öle bekliyorum diyordu şimdi bugün ki kontrolde de bu oğlan erkek olur geç gelirse 42. haftayı bile beklersin diyor yav :KK51: anamda duydu bunu öle olursa ben 1 ay erkenden gelmiş olacam diyor o kadr beklemez die die kndini ferahlatıyor :KK51:

Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum:KK51:

Ay sağlıkla analı babalı büyütün canım kaç kilo doğdu ne zmn doğdu sezo mu normal mı sen nasılsın bebiş nasıl detay verin kızlar yaa hikayelerinizi anlatmıyorsunz hiiç :anneadayı::110: benim akıllı telim olsa netim olsa telde foruma canlı yayın yaparımda benim tel eski model bişi :KK48:

ay degi$ek istersen
ben kiz istiyordumda azcik ucundannn:KK70::KK70::KK70::KK70:
dr her gittigimde tettislerini gosteriyor bak oglan diye :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben de kız istiyorummm :KK70: bana hiç göstermedi ama en son 3 hafta önce baktı kız değişmemiş dedi. diyorum doç. da yanılacak değil ya...
eşim de rahat bırakın kızımı diyor konu açıldığında babasının kızı olacakmış, erkek olsaymış bana düşkün olurmuş :KK75:

ben de paylaşamam. ben de kıskanıyorum doğruya doğru.
bakım isteyen oğlum olmasa yalnız olmak istiyorum. bakalım okul kapansın. çantamızı hazırlayayım. gerisini yaşayıp görcez

benim kv kıskanıyor fazlaca... o yüzden de gereğinden fazla ilgi bekler ben ayağım ağrıyor desem onun da kesin ağrır mesela... çok bilmiş bir de...
hele ki yeni doğum yapmış halimle hiç çekemem:KK39: o yüzden zaten eşime iznini anneler gittikten sonra al, başkalarıyla ilgilenmen veya senin keyfin için vermiyorlar izni benimle ilgilen diye veriyorlar, dedim.
bakalım kısmet aynen yaşayıp göreceğiz bakalım:KK51:

karin agrisi dedigim adet sancisi gibi,usutmusumde belim agriyor gibi ortaya karisik .. kasilma dedigin ney karin sertlesmesimi ? o sertlesme fazla yok haaraket edince oluyor o oncedende oyleydi ..

ben sancida nefese dikkat etmiyorumki, ilk çocugumda dogum kursuna gittim ama i$ ba$a dusunce herseyi unuttum nefes falan hakgetire :)))

bide ben oyle dayanilamz sanci çekmedim hiç epdiral igne oldugum için tecrubem fazla yok yani
Gecmis olsun,dogurcaksin sandim yaa..gunlerimiz de yakin ya:KK16:

ben de kız istiyorummm :KK70: bana hiç göstermedi ama en son 3 hafta önce baktı kız değişmemiş dedi. diyorum doç. da yanılacak değil ya...
eşim de rahat bırakın kızımı diyor konu açıldığında babasının kızı olacakmış, erkek olsaymış bana düşkün olurmuş :KK75:
hheheeeh iyi aman senin olsun , kizlar zaten çok cadi kaprisli oluyor :))
yok valla benimkilerin ikiside bana duskun :))))

Canım bnm kocişte oğlan bna düşkn olacak die kız yapalım 1 tanede hmn diyor, tkmış kafaya :KK48:erkekler anneci olurmuş kızlar babacı dedm dur doğsun belki sana düşkn olur ne biliyorsun :KK76::anneadayı::KK46:

Gecmis olsun,dogurcaksin sandim yaa..gunlerimiz de yakin ya:KK16:
saol canim
dogurmam insalalh
arada sanci giriyor ama çok siddetli deil
bi ara gidip gorunuurm acile de bakalim ne zaman
saati sepetide yokki dakka tutamadim, iki uç saaaate bi esip gurluyor iste

ben gidip yatayim bari, insalllah gece uyanip oturmam ... erken yatinca uyandimmi geri uyyamiyorum, o yuzden uykum oldugu halde bekliyorum saat geçsin diye :(

Ya gerçek sancı nasıl oluyor anlamaya çalışıyom da ondan o kadar sordum :KK53:
Evet kasılma derken sertleşmeden bahsediyorum. Iki gündür fena sertim:KK43:
Bende epidural yaptıracam ya tırsmaya başladım yavaştan :eek:

hatunlaarr napıyorsunuz bakım ben geldim geçmişi okudum bitrdim :KK54::KK48:

Bnm dr.a hep ocak sonu doğar gibi geliyor bana ben öle bekliyorum diyordu şimdi bugün ki kontrolde de bu oğlan erkek olur geç gelirse 42. haftayı bile beklersin diyor yav :KK51: anamda duydu bunu öle olursa ben 1 ay erkenden gelmiş olacam diyor o kadr beklemez die die kndini ferahlatıyor :KK51:

Ay sağlıkla analı babalı büyütün canım kaç kilo doğdu ne zmn doğdu sezo mu normal mı sen nasılsın bebiş nasıl detay verin kızlar yaa hikayelerinizi anlatmıyorsunz hiiç :anneadayı::110: benim akıllı telim olsa netim olsa telde foruma canlı yayın yaparımda benim tel eski model bişi :KK48:
benim telde oyleee kiz
iki uç sayfa okuyorum hmn donuyor
bi nokta ayziyorum donup kaliyor : (

hheheeeh iyi aman senin olsun , kizlar zaten çok cadi kaprisli oluyor :))
yok valla benimkilerin ikiside bana duskun :))))

:)) sağlıkla gelsinler de, benim de çevremdeki kızların çoğu kendim de dahil baba düşkünüyüz. evlendikten sonra daha anneci oldum galiba ama...

Back
X