Ben oglumda 27 kilo almistim. O hamilelige gore 10 kilo fazlayla hamile kaldim. Kilo alma meraklisi bunyem var ama almamam lazim. Bulantim var biseyler yiyince geciyor yemekten yarim saat sonra yine basliyor ben yine biseyler yiyorum. Yine cok kilo alicam. Ay aglamak istiyorum. Derdime care olun kizlar. Birakin gerginlikleri. Daha dogurcaz da cis kaka muhabbeti yapcaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay benim mide yanmalarım başladı bile
ama en çok şu gece yarısı kocamı canım şunu istedi diye uyandırmayı bekliyorum
şimdiden iyi tatiller canım ben yurtiçi tatile gitmediğim için oteller konusunda fikrim yok inşallah güzel bir tatil geçirirsin
limon kolonyasını bi tülbente dök üzerine karabiber ek ve onu alnına bağla migren için birebirmiş öyle okudum
Ne önemi var canım sağlıklı olsun bebekler yeter, az az sık sık ye bişey olmazBen oglumda 27 kilo almistim. O hamilelige gore 10 kilo fazlayla hamile kaldim. Kilo alma meraklisi bunyem var ama almamam lazim. Bulantim var biseyler yiyince geciyor yemekten yarim saat sonra yine basliyor ben yine biseyler yiyorum. Yine cok kilo alicam. Ay aglamak istiyorum. Derdime care olun kizlar. Birakin gerginlikleri. Daha dogurcaz da cis kaka muhabbeti yapcaz.
Evet gerçkten içten söylyrm maşallah diye sana geçen de demiştim eşimde benim kadar şaşkın uzatmıycam ama artık ben bu konuyu tekrardan özürdilerim gerçktn ben burdaki kızlardan olgunlğu gördm birbirinzle konşurken okudgm çubuk kralerle içimi bastrmayı denedim ve işe de yaradı az da olsa demem o ki burda elbette rahatsız oldgumuz şeyler de oluyor ben kendi adıma özrdilyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bende seninle aynı fikirlerim. Burda genelde insanlar aynı problemleri yaşıyor ve ailesi ile bile paylaşamadığı şeyleri birbiriyle paylaşıyor.
Herkes aynı şekilde yaşamıyor diye diğerini anlamıyor olabilir hatta bazı insanların normal hayatında bir değişiklik bile olmuyor daha da mutlu hayatına devam ediyor.
7/24 kusup, uykusuz geceler geçirip sonrada gelip burda ne kadar mutluyum diyecek hali yok. İlerde mutlu günlerimiz de paylaşıcaz elbet.hatta kalp sesi dinleyip gelenlerde o gün havalarda uçuyor o zaman onlarada ben mutsuzum sen neden mutlusun diye kızalım.
Ben oglumda 27 kilo almistim. O hamilelige gore 10 kilo fazlayla hamile kaldim. Kilo alma meraklisi bunyem var ama almamam lazim. Bulantim var biseyler yiyince geciyor yemekten yarim saat sonra yine basliyor ben yine biseyler yiyorum. Yine cok kilo alicam. Ay aglamak istiyorum. Derdime care olun kizlar. Birakin gerginlikleri. Daha dogurcaz da cis kaka muhabbeti yapcaz.
Canım hiç özür dileme.Senin samimiyetine ve herşeyin düzeleceğine inanıyorum ben.
Konuyu iyice deşmek amaçlı değil ama cevap vermek isterim esobacımaDikkatimi çeken en yakındaki olay Soma olayıydı.Kurtarılıp dışarı çıkan işçilerden kimisi gülüyor,çevresine el sallıyordu,kimisi arkadaşını soruyordu ona ne oldu diye,kimisi gözyaşlaına hakim olamayıp ağlıyordu.Hepsi de normal bir tepkidir bence.Halbuki çıktım diye gülümseyen de,yada duygulanıp ağlayan da,akadaşını soran da ölüm kokusunu yaşamış ve aynı şartlarda saatlerce havasız kalmışlardı.Ölenlere Allah rahmet eylesin tekrardan.Demem o ki gülenin tepkisi normaldir de ağlamak yanlış diye bişey yok.Her bünyenin farklı bir dünyası var.Tabii yine rahatsız olanlar olabilir belki ben de rahatsızlık yaratıyor olabilirim ,rahatsız olduğun şeyi görmezden gelmekte yarar var.Hepimiz için.
Selam bende hamileyim neredeyse 3 yılın sonunda şükürler olsun.
Hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Siz ne kadarlık hamilesiniz kaçıncı bebek ?
Ben de bugun bunaldım sıcaktan. Diyarbakırda falan olan arkadaşlar vardı. Allah yardımcıları olsun. Bi de bu sıcaklarda sona aylarında olanların...
Ben de bugun bunaldım sıcaktan. Diyarbakırda falan olan arkadaşlar vardı. Allah yardımcıları olsun. Bi de bu sıcaklarda sona aylarında olanların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?