Bandın adı sea band bulantı bilekligi duyan ve kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Dr bana kahverengi akıntı önceden olmuş bitmiş kanama dedi.muhtemelen 3 ay bitene kadar hapı kullan der. Ama madem düşük riski var dedi neden randevuyu uzun aralıklı verdi acaba. Dinlenince geçiyor aslında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr bana kahverengi akıntı önceden olmuş bitmiş kanama dedi.muhtemelen 3 ay bitene kadar hapı kullan der. Ama madem düşük riski var dedi neden randevuyu uzun aralıklı verdi acaba. Dinlenince geçiyor aslında
benimde arada oluyor hafiften ağrımda oluyor.dr korkulcak bişey olmadığını içerde bi kanama olmadığı için şimdilik herşey yolunda gidiyor demişti çok şükür.yavaş yavaş biter bunlarda inşallah.insan ille endişe ediyor tabiki .benim bundan önceki hamileliğimdede lekelenmem olmuştu ama çok şükür kızım sağlıkla doğdu.biz güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallh
Canım ben kullandım sea band değil ama bulantı bilekliğiydi etkisini çok görmedim açıkçası bana biraz da psikolojik etkisi varmış gibi geldi ben kusunca rahatlıyorum kusamayınca fena oluyorum o yüzden kusmaya çalış ve yemek yemeye gayret göster benim ağzıma görümcem zorla yemek tıkıyordu 5dakikaya çıkarıyordum gerisin geri ama yedikçe açıldı midem
Kızlar biz bugün 7+5 olduk çok şükür doktora kontrola gittim 9 cm olmuş bizim zeytin :) kalp atışlarını gördüm ama sesi duyulmuyordu doktorda zaten 10. Haftaya kadar duyulmayabiliyor dedi ama çok garipti minnacık birşey nasılda atıyordu öyle pıt pıt :)
Canım bi ara ishal sorununu bende yaşadım önemli değil canım cesmeden şu ictiysen ya da iyi yikanmamis bir şey yediysen ondan oluyor bi maden suyu bir muz hemen kesiyor canım bana doktorum öyle önermiştikardeslar yaa benımde bulantım oluyr yemek yıyemıyorm bukezde aclıktan mıdem bulanıyor su kokuyor zor abdest alıyorum dktrm bulantı ılacı verdı kullandımm daha kotu oldum sankı bıraktm tekrar. afedersnz bıde ishallk var ne yapsam bılmoyrm gecen doktr sormustu ıshallk varmı dıye yoktu dunden berı perısnm
Canım bi ara ishal sorununu bende yaşadım önemli değil canım cesmeden şu ictiysen ya da iyi yikanmamis bir şey yediysen ondan oluyor bi maden suyu bir muz hemen kesiyor canım bana doktorum öyle önermişti
evet dun cesmeden içtm sağol canım çok tesekkur ederm denıycm maden suyunu muzda yıyebılırsm bakayım seftalı hastsıydm yıyemıyorm sımdı herseye rağmen cok guzel annelk duygusu rabbım tummm ısteyelere nasıp etsn
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de sonunu getirip kucagimiza almayı sen nerdesin canım ben bursa da yaşıyorum
Bursada okudum.cok ozledim bursayi.
amınn bende k.marastayım yas kac acaba? ben 20
Kızlar biz bugün 7+5 olduk çok şükür doktora kontrola gittim 9 cm olmuş bizim zeytin :) kalp atışlarını gördüm ama sesi duyulmuyordu doktorda zaten 10. Haftaya kadar duyulmayabiliyor dedi ama çok garipti minnacık birşey nasılda atıyordu öyle pıt pıt :)
Aksi gibi sebze yemegi yersem cikiyor. Hamurisi yersem midem rahat ediyor. Genlerimdeki obez hortluyor hamilelikte27 kilo muuuuuuuuuuuuu
aman allahım ben çok kilo almak istemiyorum yaaaa
bu tamamen bünye ve gen meselesii :18::18::18:
inşallah çok kilo almayız ya
ekmek yok hamur iişi yok
ot çöp tere marul yiyelimmm
Diyetisyeni ben de dusundum ama saatli o yemekleri ben hazirlayamam. Yapan olsa uyarim ama :)Aynıyım bende pazartesi dikkat etmeye başlıyorum.ramazan geçsede şu pideleri bıraksam.
Valla dr bana diyetisyene git dedi gitmek istemiyorum mecbur dikkat edicem. Ya hamileyken bile ağız tadıyla yiyemiyoruz. Ben çok kolay kilo veriyorum ondan korkmuyorum ama şu anda kötü tombik hissediyorum
Soda daha bi bulandiriyor midemi. Oglumda cok ictim yine icerim bulantilar gecince.soda içsen fayda etmiyormu canım
yesende çok ekmek yeme o zaman kilo almamak için
Aynen canim saglikla dogsun da veririm ins. Zaten kilo vermek istiyodum baktim zor bari ikinci de olsun hepsini sonra vereyim dedimNe önemi var canım sağlıklı olsun bebekler yeter, az az sık sık ye bişey olmaz
Nasil veriliyor ya son 10 kilosu kaldi benim. Bi de hep gobekte. Oglumda cektigim gobek fotolarina baktim, simdiki halim ozamanki 5 aylik halim..Ben oğlumda da kızımda da 25'er kilo aldım canım sanırım bunda da yine aynısı olacak ama veriliyor yeter ki bebişleimiz sağlıklı olsun manken mi olcaz bu yaştan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?