2015 Şubat Anneleri

Ben oglumda 27 kilo almistim. O hamilelige gore 10 kilo fazlayla hamile kaldim. Kilo alma meraklisi bunyem var ama almamam lazim. Bulantim var biseyler yiyince geciyor yemekten yarim saat sonra yine basliyor ben yine biseyler yiyorum. Yine cok kilo alicam. Ay aglamak istiyorum. Derdime care olun kizlar. Birakin gerginlikleri. Daha dogurcaz da cis kaka muhabbeti yapcaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben oglumda 27 kilo almistim. O hamilelige gore 10 kilo fazlayla hamile kaldim. Kilo alma meraklisi bunyem var ama almamam lazim. Bulantim var biseyler yiyince geciyor yemekten yarim saat sonra yine basliyor ben yine biseyler yiyorum. Yine cok kilo alicam. Ay aglamak istiyorum. Derdime care olun kizlar. Birakin gerginlikleri. Daha dogurcaz da cis kaka muhabbeti yapcaz.

soda içsen fayda etmiyormu canım
yesende çok ekmek yeme o zaman kilo almamak için

ay benim mide yanmalarım başladı bile
ama en çok şu gece yarısı kocamı canım şunu istedi diye uyandırmayı bekliyorum :9:

şimdiden iyi tatiller canım ben yurtiçi tatile gitmediğim için oteller konusunda fikrim yok inşallah güzel bir tatil geçirirsin :16:

limon kolonyasını bi tülbente dök üzerine karabiber ek ve onu alnına bağla migren için birebirmiş öyle okudum

Sağol canım deneyecez bunu :21:

Ne önemi var canım sağlıklı olsun bebekler yeter, az az sık sık ye bişey olmaz :49:

Bayanlar yazılarınızı az çok okudum inanın çok üzüldüm ne olursunuz bu konularda tartışmayalım ben antidepresanı bırakmak zorunda kaldın hamile kaldığım an kestim ve bu bulantılara kusmalara öyle katkısı oldu ki hastaneye yatırdılar iki gün hastanede kaldım artık Allaha yalvara yakara dua ettim annemi bir daha üzmeyeceğim diye ve hastaneden nasıl çıktığımı dahi zor hatırlıyorum sinir krizleri geçirdim intihar dahi etmek geçti aklımdan nasıl bir hale geldim görmek dahi istemezdiniz ki ben intihar düşünebilecek bir insan değilim insan nasıl bir hale geliyor anlatmak çok ama çok zor aynı şeyleri yaşayanlar eminim çok vardır ama şu var Allaha çok şükür biz bu bebeği çok istedik Rabbim nasip etti çok şükür

Evet gerçkten içten söylyrm maşallah diye sana geçen de demiştim eşimde benim kadar şaşkın uzatmıycam ama artık ben bu konuyu tekrardan özürdilerim gerçktn ben burdaki kızlardan olgunlğu gördm birbirinzle konşurken okudgm çubuk kralerle içimi bastrmayı denedim ve işe de yaradı az da olsa demem o ki burda elbette rahatsız oldgumuz şeyler de oluyor ben kendi adıma özrdilyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hiç özür dileme.Senin samimiyetine ve herşeyin düzeleceğine inanıyorum ben.

Valla bende seninle aynı fikirlerim. Burda genelde insanlar aynı problemleri yaşıyor ve ailesi ile bile paylaşamadığı şeyleri birbiriyle paylaşıyor.
Herkes aynı şekilde yaşamıyor diye diğerini anlamıyor olabilir hatta bazı insanların normal hayatında bir değişiklik bile olmuyor daha da mutlu hayatına devam ediyor.
7/24 kusup, uykusuz geceler geçirip sonrada gelip burda ne kadar mutluyum diyecek hali yok. İlerde mutlu günlerimiz de paylaşıcaz elbet.hatta kalp sesi dinleyip gelenlerde o gün havalarda uçuyor o zaman onlarada ben mutsuzum sen neden mutlusun diye kızalım.

Konuyu iyice deşmek amaçlı değil ama cevap vermek isterim esobacıma :1: Dikkatimi çeken en yakındaki olay Soma olayıydı.Kurtarılıp dışarı çıkan işçilerden kimisi gülüyor,çevresine el sallıyordu,kimisi arkadaşını soruyordu ona ne oldu diye,kimisi gözyaşlaına hakim olamayıp ağlıyordu.Hepsi de normal bir tepkidir bence.Halbuki çıktım diye gülümseyen de,yada duygulanıp ağlayan da,akadaşını soran da ölüm kokusunu yaşamış ve aynı şartlarda saatlerce havasız kalmışlardı.Ölenlere Allah rahmet eylesin tekrardan.Demem o ki gülenin tepkisi normaldir de ağlamak yanlış diye bişey yok.Her bünyenin farklı bir dünyası var.Tabii yine rahatsız olanlar olabilir belki ben de rahatsızlık yaratıyor olabilirim ,rahatsız olduğun şeyi görmezden gelmekte yarar var.Hepimiz için.

Ben oğlumda da kızımda da 25'er kilo aldım canım sanırım bunda da yine aynısı olacak ama veriliyor yeter ki bebişleimiz sağlıklı olsun manken mi olcaz bu yaştan sonra :1:

Canım hiç özür dileme.Senin samimiyetine ve herşeyin düzeleceğine inanıyorum ben.

Konuyu iyice deşmek amaçlı değil ama cevap vermek isterim esobacıma :1: Dikkatimi çeken en yakındaki olay Soma olayıydı.Kurtarılıp dışarı çıkan işçilerden kimisi gülüyor,çevresine el sallıyordu,kimisi arkadaşını soruyordu ona ne oldu diye,kimisi gözyaşlaına hakim olamayıp ağlıyordu.Hepsi de normal bir tepkidir bence.Halbuki çıktım diye gülümseyen de,yada duygulanıp ağlayan da,akadaşını soran da ölüm kokusunu yaşamış ve aynı şartlarda saatlerce havasız kalmışlardı.Ölenlere Allah rahmet eylesin tekrardan.Demem o ki gülenin tepkisi normaldir de ağlamak yanlış diye bişey yok.Her bünyenin farklı bir dünyası var.Tabii yine rahatsız olanlar olabilir belki ben de rahatsızlık yaratıyor olabilirim ,rahatsız olduğun şeyi görmezden gelmekte yarar var.Hepimiz için.

Çok güzl ifade etmişsin canm

27 kilo muuuuuuuuuuuuu :53::53::53::53:
aman allahım ben çok kilo almak istemiyorum yaaaa
bu tamamen bünye ve gen meselesii :18::18::18:
inşallah çok kilo almayız ya
ekmek yok hamur iişi yok
ot çöp tere marul yiyelimmm :39::39::39:

Benim midem bugün baya iyi 😳 tuhaf oldum niye böyle oldu ki şimdi benim zaten öyle öğürmen falan olmuyordu kusacak gibide hiç olmadım ama midem bulanırdı gene öyle iştahım yok yani herşeyi yiyemiyorum ama bulanmıyor işte 8+6 dayım ya bu dönemde azalması normal mi kızlar? 😳😞 dedim ya midem bulanmayınca bendd bi korku bi stresss anlatsmam...

Ben de bugun bunaldım sıcaktan. Diyarbakırda falan olan arkadaşlar vardı. Allah yardımcıları olsun. Bi de bu sıcaklarda sona aylarında olanların...

Evet şurda 1,5 ayımız kaldı sıcak.d.bakır sıcaktır ama burda da nem mahvediyor nefes almayı zorlaştırıyor.gerçi ben bugün evdeyim paso yatıyorum.tembelliğin dibiyim

Ben de bugun bunaldım sıcaktan. Diyarbakırda falan olan arkadaşlar vardı. Allah yardımcıları olsun. Bi de bu sıcaklarda sona aylarında olanların...

canıııımmmm aklına gelmişiz ne güzel =)) dün termometreler 50 yi göstermiş burda,bugün daha da sıcak..evden burnumu bile çıkarmıyorum dışarı..nem olmadığı için çok şükür boğucu değil ama buharlaşmamak da elde değil =))) Rabbim hakkatende yardımcımız oluyor elhamdülillah..

Aynıyım bende pazartesi dikkat etmeye başlıyorum.ramazan geçsede şu pideleri bıraksam.
Valla dr bana diyetisyene git dedi gitmek istemiyorum mecbur dikkat edicem. Ya hamileyken bile ağız tadıyla yiyemiyoruz. Ben çok kolay kilo veriyorum ondan korkmuyorum ama şu anda kötü tombik hissediyorum

Merhabalar arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür her şey yolunda hatta hareketlerini bile gördük bulantilarim olduğunu söyledim ve doktor bana bir banttan bahsetti bileğine takıyormusun ve bulantını kesiyormus bileklik gibi yani akupunktur tedavisiymis acaba içiniz de kullanan oldu mu ????

Back
X