2015 Şubat Anneleri

Canım katateri epiduralde takmıyolarmı? Sen genel istiyodun. Sonda var bide dimi.

Esoba hayirli oksun canim nasil anladin suyunun geldigini gelse ankamiycam sanki valka isten doguma gidiyosun en sonunda hic dinlenmeden masallah sana

Esoba hayirli oksun canim nasil anladin suyunun geldigini gelse ankamiycam sanki valka isten doguma gidiyosun en sonunda hic dinlenmeden masallah sana
Çok sık olan bir şey değilmiş parça parça gelmesi genelde bir anda boşalır dedi.
Benim şansıma bugün pedi verince su iyice arttı ve hastaneye geldikten sonra da bir anda çokca gelmeye başladı
Yani kaçak olmaolmayabilir çünkü şu anda sancı ve kasılmada başladı sanki. Anlarsın yani dert etme.

Sanci ve kasilmada varsa normal dogurtmasin bu kadin seni:)

Canim hayirli dogumlar diliyorum..saglikla kucagina al insalah...

Elime taktıklarını diyorum. Serum gitsin diye birde narkozu verecekler ordan
Heee. Damar yolu değilmi kız o :) hadi hayırlısıyla al kızını inşaAllah. Hastanelerde bebeklerin olacağı odalar özellikle daha bi sıcak oluyo. Sancı odasındamı bekletiyolar seni? O odalarda camda yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…