Allah yardimcin olsun canim. Yeni bir gun... Bebis geliyor. Cok heyecanlandim:)Niyeti Bozuk valla ama şu ameliyattan dolayı çekiniyor.
Serumuda ameliyatta dolayı rahimde yapışıklık olur diye vermişler.
Damae yolu tm. Cnm biliyorum bakalim hastaneden cijinca kac kilo gidicek bu arada 38+4mu oluyosun tam hafta olarak benim 38+4 de alinacakda merak ettimBunu diyorum
hakkınızda hayuırlısı..Allah yar ve yardımcınız olsunKızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
yaa valla oyle degıl..ben temızlık hastası degılım,ama duzenı severım,sımdı esım evde sureklı kızla yaratıcılıklarını konusturuyolar hertaraf kâğıt kırpığı yapıstırıcı bılmem ne..son haftalarda mutfak temizlemek dışında elımıde bıryere suremedım..yersen mutfak batar bulaşık çıkar,yasarsan da ev batar..dıyorum velılere ogrencılere ettıgın hızmet yeter sımdısırabende ..el mecburAllah askina bu nasil bi temizlik askidirarkadas kirkladin pakladin akladin evi aylardir daha temizleyecek nereyi buluyon o evde adama da gunah kiz
insallah canim bizde de gelenler aile fertleri birinci derece yakinlar zaten ekstra bi amca kuzen gelir kulliyen begenmiyp laf edecek tayfa en yakinlarm zati
ağızdan cıkardıgı gaz mıdede bırıken...popodan cıkardıgı gaz bağırsakta bırıkendır..ıkısınıde çıkartmalı kı rahatlasın..daha rahatlamıyorsa cıdden gazı cok demektır..delirmene gerek yok..bebegın erken dogdu 2. haftadan sonra gaz belası gelır..senne yapabılırsın..Delircm oglum agizdan gaz çıkarıo ama kakasini yapamiyo durmadan ikiniyo kipkirmizi oluyo valla agliycam sinirden
Normal odadayım.oda iyiydi ama yanımdakiler üşüdü.Heee. Damar yolu değilmi kız o :) hadi hayırlısıyla al kızını inşaAllah. Hastanelerde bebeklerin olacağı odalar özellikle daha bi sıcak oluyo. Sancı odasındamı bekletiyolar seni? O odalarda camda yoktu.
Evet öyleyim.Damae yolu tm. Cnm biliyorum bakalim hastaneden cijinca kac kilo gidicek bu arada 38+4mu oluyosun tam hafta olarak benim 38+4 de alinacakda merak ettim
Hemşirede öyle dedi ama çok sıcak.hakkınızda hayuırlısı..Allah yar ve yardımcınız olsunsaat 5e kadar yapabılecegınenguzel sey kesınlıkle uyumak..yarından sonra bana cokhakvereceksın
yaa valla oyle degıl..ben temızlık hastası degılım,ama duzenı severım,sımdı esım evde sureklı kızla yaratıcılıklarını konusturuyolar hertaraf kâğıt kırpığı yapıstırıcı bılmem ne..son haftalarda mutfak temizlemek dışında elımıde bıryere suremedım..yersen mutfak batar bulaşık çıkar,yasarsan da ev batar..dıyorum velılere ogrencılere ettıgın hızmet yeter sımdısırabende ..el mecbur
ağızdan cıkardıgı gaz mıdede bırıken...popodan cıkardıgı gaz bağırsakta bırıkendır..ıkısınıde çıkartmalı kı rahatlasın..daha rahatlamıyorsa cıdden gazı cok demektır..delirmene gerek yok..bebegın erken dogdu 2. haftadan sonra gaz belası gelır..senne yapabılırsın..
-ağızdan ve popodan mutlaka gazını çıkarmaya calıs
-gaz çıkmazsa kakada çıkmaz ,kakanın önünde gaz bırıkır,kakanın cıkısına engel old. ıcınde çocuk ıkınır durur.
-kızım tam 3 ay kendı basına kaka yapamadı..kolıktı..hıc bılmedım alttan kendı basına gaz cıkardıgını..
-hergun 2 defa ben müdahale ettım..kımı bebekler kaka yapmadan 1 hafta durabılırler ama kızım 1 gun debıle çatlayacak hale gelıyordu..
ılk ay karnına sıcağa yakın zeytınyagıyla masaj yaptım..dakıkalarca ve bacaklarını karnına doğru bastırdım(nette nasıl yapıldığını gosterıyor)
zamanla ıse yaramaz hale geldı..o zamanda kulak pamuğunun ucunu zeytınyagı yada vazeline batırıp poposundan ıcerı hafıfce sokup poposunu uyardım..hemen sıddetlıce gazını pesıne kakasını yapardı..tanzıkle dusunn..
3. ay ateş ölçer le yapmayabasladım aynı ıslemı..kulak pamuğunun pamuğu ıcerde kalır dusuncesıyle..3. ay bıtmıstıkı kendı kendıne yapmaya başladı..takı hareketlendıgınde yanı..
kısacası korkma,normal.sen müdahale et bısey olmaz..
Nasıl oldun canım iyimisin sıkılmışsındır sen şimdiHemşirede öyle dedi ama çok sıcak.
Sağolun hepiniz
Sıkıldım herkes uyu diyor ama zor birazNasıl oldun canım iyimisin sıkılmışsındır sen şimdi
İnşallah canım inşallah o kadar içimi rahatlatınız ki mevlam da sizi hiç dara koymasın inşallah iki cihanda da :) duaları kabul olanlardan eylesin bizleri :)Evet ben ozaman beklemedigime pismanim Ama acemilik iste. Bekle ins döner hayirlsiyla
Ayyy canim benim ins agrisiz sizisiz cok kolay bi dogumun olur saglikla bebegini alirsin kucagina allaha emanet olun cnm
Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
Amin sağol.
Şimdilik işte alttan suya baktı bir şey hissetmedim.
Birde kateter taktılar o da acıtmadı.
Çantam yanımda değildi. Kolumu açamadıklarından önlük giymek zorunda kaldım.
Ablam getirdi çantamı.
Millet donuyor bana aşırı sıcak bastı.
Enfeksiyona karşı antibiyotik verdiler ondan sanırım.
Şimdilik böyle.
Şurda iki saat uyumuşum rüyalarıma girdin yükün kalkmıştır artık Rabbim bunun sonrası için bol süt bebeğine sağlık versin arkadasım
Canım büyük ihtimalle Emek hanım yanındadır şimdi:) gözünaydın diyeyim o zaman ben şimdi:)
Canım benim bugun senin gunün sıcaksa seni serinletici bişeyler yapsınlar.
Cumaydi die hatirliorum hayirli olsun ins Allah anali babali buyutsun
Böle doğurunca herkes öZeniyorum artık bana diyodu benden önce doğurdu vallaCanım büyük ihtimalle Emek hanım yanındadır şimdi:) gözünaydın diyeyim o zaman ben şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?