2015 Şubat Anneleri

Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
hakkınızda hayuırlısı..Allah yar ve yardımcınız olsun saat 5e kadar yapabılecegınenguzel sey kesınlıkle uyumak..yarından sonra bana cokhakvereceksın
yaa valla oyle degıl..ben temızlık hastası degılım,ama duzenı severım,sımdı esım evde sureklı kızla yaratıcılıklarını konusturuyolar hertaraf kâğıt kırpığı yapıstırıcı bılmem ne..son haftalarda mutfak temizlemek dışında elımıde bıryere suremedım..yersen mutfak batar bulaşık çıkar,yasarsan da ev batar..dıyorum velılere ogrencılere ettıgın hızmet yeter sımdısırabende ..el mecbur

Delircm oglum agizdan gaz çıkarıo ama kakasini yapamiyo durmadan ikiniyo kipkirmizi oluyo valla agliycam sinirden
ağızdan cıkardıgı gaz mıdede bırıken...popodan cıkardıgı gaz bağırsakta bırıkendır..ıkısınıde çıkartmalı kı rahatlasın..daha rahatlamıyorsa cıdden gazı cok demektır..delirmene gerek yok..bebegın erken dogdu 2. haftadan sonra gaz belası gelır..senne yapabılırsın..
-ağızdan ve popodan mutlaka gazını çıkarmaya calıs
-gaz çıkmazsa kakada çıkmaz ,kakanın önünde gaz bırıkır,kakanın cıkısına engel old. ıcınde çocuk ıkınır durur.
-kızım tam 3 ay kendı basına kaka yapamadı..kolıktı..hıc bılmedım alttan kendı basına gaz cıkardıgını..
-hergun 2 defa ben müdahale ettım..kımı bebekler kaka yapmadan 1 hafta durabılırler ama kızım 1 gun debıle çatlayacak hale gelıyordu..
ılk ay karnına sıcağa yakın zeytınyagıyla masaj yaptım..dakıkalarca ve bacaklarını karnına doğru bastırdım(nette nasıl yapıldığını gosterıyor)
zamanla ıse yaramaz hale geldı..o zamanda kulak pamuğunun ucunu zeytınyagı yada vazeline batırıp poposundan ıcerı hafıfce sokup poposunu uyardım..hemen sıddetlıce gazını pesıne kakasını yapardı..tanzıkle dusunn..
3. ay ateş ölçer le yapmayabasladım aynı ıslemı..kulak pamuğunun pamuğu ıcerde kalır dusuncesıyle..3. ay bıtmıstıkı kendı kendıne yapmaya başladı..takı hareketlendıgınde yanı..

kısacası korkma,normal.sen müdahale et bısey olmaz..

Heee. Damar yolu değilmi kız o :) hadi hayırlısıyla al kızını inşaAllah. Hastanelerde bebeklerin olacağı odalar özellikle daha bi sıcak oluyo. Sancı odasındamı bekletiyolar seni? O odalarda camda yoktu.
Normal odadayım.oda iyiydi ama yanımdakiler üşüdü.
Karda yürüsem ve soğukkk. Bir limonata içsem.

kız uyandı, onun basında beklerken gecmıse bakabıldım..
artık ınsssaallah uykuma kaldığım yerden devam edebılırım..yanı ınsaallah..

haydın ıyı geceler..

Hemşirede öyle dedi ama çok sıcak.
Sağolun hepiniz

Evet ben ozaman beklemedigime pismanim Ama acemilik iste. Bekle ins döner hayirlsiyla
İnşallah canım inşallah o kadar içimi rahatlatınız ki mevlam da sizi hiç dara koymasın inşallah iki cihanda da :) duaları kabul olanlardan eylesin bizleri :)

Canım benim bugun senin gunün sıcaksa seni serinletici bişeyler yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…