2015 Şubat Anneleri

Sıra sende gibi geliyor :) bak emek hanım bekleyemedi artık hazır tut kendini canım sende Çanta falan diyodun sanki

Sıra geldi gerçekten. Çantayı bugün hazırlıyorum inşallah canım. Bebiş eşyalarını yıkadım da kendi pijama ve geceliğimi de yıkııycam.

Yıka artık canım ben artık korkmaya başladım hele esobanın şu su olayı iyice etkiledi beni bugün gidip turnusol kağıdı alcam dursun ıslanıyorum bende çünkü doktor baktı ama elimin Altın'da olsun artık
Bu aradan magnezyum içeren ne varsa yiyiyorum ilaç içmemek işin inşallah iyi gelir keza ayaklar da hala dünkü krampın acısı var
Sıra geldi gerçekten. Çantayı bugün hazırlıyorum inşallah canım. Bebiş eşyalarını yıkadım da kendi pijama ve geceliğimi de yıkııycam.

Çok zor kabızlık allah yardımcın olsun inşaallah doğumdan sonra rahatlarsın. Doğumda doktor ıkın deyince ıkınmaya dikkat et böylelikle lüzumsuz ıkınmamış ve orda makatına, bağırsaklarına ayrıca da idrar kesene zarar vermemiş olursun ayrıca kesi ihtimali de çok aza iner, ben maalesef ıkındım durdum acısını çektim sonra

Saat 3ten beri uyanığım.. Kafamda doğum senaryoları dönüp duruyo hep güzel bi doğum hayal etmeye çalışıyorum ama çok feci kaygılanıyorum ya

Maşallah allah nazarlardan saklasın gözün aydın darısı başımıza sağlıcakla büyüt canım

Ya bas agrisi sayilmaz, kafami dik tutamiyorum acidan. Daha once boyle bir yorum okumadim, belki tek benimle ilgilidir

Oyy bizim yerimizede kokla cenneti sen nasilsin agrin sizin

Hay masalllah kuzuya :)) ins agrin sizin yoktur gerci hep derler ya kucagina alinca hepsini unutuosun die cok sevindim Mutlu saglikli günleriniz olur ins; )

canımmm çok mutlu oldum darısı bizi inş. maşallah kuzuna
doğum haberlei sıklaşacak artık hadi hayırlısı

Ya bas agrisi sayilmaz, kafami dik tutamiyorum acidan. Daha once boyle bir yorum okumadim, belki tek benimle ilgilidir
Canım peki sana dedilermi ameliyattan sonra bol su, çay, sade nescafe, bitter çikolata yeyip içeceksin diye. Bunların içindeki kafein ağrı kesici ya, bizim drlar bunları öneriyo.

benimde doğu yakın gibi hissediyorum görenler göbeğin aşağıya inmiş diyorlar. hadi hayırlısı artık izne ayrılsaydım kıl tüy işleri falan bitseydi rahatlayacaktım.

Allah anali babali saglikla buyutsun emek hanimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…