Yıka artık canım ben artık korkmaya başladım hele esobanın şu su olayı iyice etkiledi beni bugün gidip turnusol kağıdı alcam dursun ıslanıyorum bende çünkü doktor baktı ama elimin Altın'da olsun artık
Bu aradan magnezyum içeren ne varsa yiyiyorum ilaç içmemek işin inşallah iyi gelir keza ayaklar da hala dünkü krampın acısı var
Dikkat ediyorum zaten napım olacağı varsa oluyor bugün annem erik kurusu ile armut kurusundan hoşhaf yaptı kocişte işten gelirken kuru incir kayısı isticem hergün wc çıkıp zorlanmak çok garip ya ben önceden de kabız olurdum ama 5 gün bazen 7 gün çıkamazdım öle kabızlık yaşardım. bunda hergün çıkıyorum ama zorlanıyorum.
Canım yiyorum ben 1 aydır neredeyse 3-4 belki bazı günler 6-7 adet hurma yiyorum
Canım sen bakma bnada başındn beri tombik diyordu yanılma payı var o yüzden az doğuyor genelde söylenenden kiloya çok takılma.
Çok zor kabızlık allah yardımcın olsun inşaallah doğumdan sonra rahatlarsın. Doğumda doktor ıkın deyince ıkınmaya dikkat et böylelikle lüzumsuz ıkınmamış ve orda makatına, bağırsaklarına ayrıca da idrar kesene zarar vermemiş olursun ayrıca kesi ihtimali de çok aza iner, ben maalesef ıkındım durdum acısını çektim sonra
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Canım gözünaydın. Deme öyle ya bende spinal sezeryan olcam en korktuğum şey baş ağrısı. Migren var bende. Tutarsa yanarım.
Valla canım ben muz diye biliyorum. Bi yerdede pekmez siye duymuştum. Geçenlerde gittiğimde hergün 3 kaşık pekmez ve muzla 1 haftada 300 gram almıştı. Bakalım bu hafta ne dicek. Yaklaşık 1kg pekmez bitirdim.
Hay masalllah kuzuya :)) ins agrin sizin yoktur gerci hep derler ya kucagina alinca hepsini unutuosun die cok sevindim Mutlu saglikli günleriniz olur ins; )
Canım peki sana dedilermi ameliyattan sonra bol su, çay, sade nescafe, bitter çikolata yeyip içeceksin diye. Bunların içindeki kafein ağrı kesici ya, bizim drlar bunları öneriyo.
benimde doğu yakın gibi hissediyorum görenler göbeğin aşağıya inmiş diyorlar. hadi hayırlısı artık izne ayrılsaydım kıl tüy işleri falan bitseydi rahatlayacaktım.