2015 Şubat Anneleri

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
gece 4 de wc ye uyandım aklıma direk sen geldin bebeğine kavuşmasına 1 saat kaldı dedim meğer sen o sıralar bebeğine kavuşmakla meşgulmüşsün

ben doktora sormadan daha ağrısız normal yaptırıyoruz; epidural yapacağız dedi. ben de tamam dedim

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...

gözün aydın canım; sağlıkla büyüsün yavrun :)
ağrıların da bir an önce geçer inşallah...

patates, kaşar(kars kaşarı denmişti), muz, portakal, ayran-süt... bunlar konuşulmuştu canım.

Hastaneye gidiyoruz. Gece boyu sancim oldu. Dualarizla.

hadi hayırlısı, kolayca alırsın yavrunu kucağına inşallah...

Maşallah Emek hanıma :) kirpikli kirpikli güzel gözlerine de maşallah
gözün aydın canım.

bana has bir durum olmamasına sevinsemde çektiğin acıları bildiğim için üzülüyorum rabbim hayırlısıyla kavuştursaydı bizide kuzucuklarımıza

Bacaklarımı kapatamıyorum sünnetli çocuklar gibi oldum benim ki iyice korkmuş doğuracağımdan senin suratın bi garip geliyo bana dikkat et bişey olursa ara hemen diyo
Yani bitek ben mi böle düşünüyorum ama bana doğum belirsiz geliyo Nişan yok su yok düzenli Ağrı yok Saçma sapan ağrılar var içimde fır dönen ayağıyla kaburgalarımı kırmaya çalışan bir velet sanki daha 6 aylık hamileyim de hiç her an doğurabilirim diye hissetmiyorum hepiniz doğurun biz kızçeyle memnunuz halimizden ( bence sadece o memnun ekmek elden su gölden )

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) gece sabaha kadar esobayı düşündüm doğurdu mu doğuracak mı diye :) çok şükür sağlıkla kavuşmuş kızına

evet öle diyorlar bana da. ama o kdr da yapamam. normal suremde ayrılcam. bıraz da evde dınlenırım.
temızlıgı de haftaya yaptırmak ıstıorum bakalım ıns halledebılırım.

cok zorlanıosan bırak tabı canım. ole ya da bole ıse doncez zaten. ha bi hafta once ha sonra bence cok da onemlı değil.

Okurken gözlerim doldu inan Allah kuzucuğunu sana ve babasına bağışlasın cnm darısı bizim başımıza inşAllah

Hastaneye gidiyoruz. Gece boyu sancim oldu. Dualarizla.

Oy bi kuzu daha cikmis yola saglicakla kavusun insallah canim

Oyy yesinler onu masallah gozunuz aydin olsun canim saglikla huzurla hayirla buyutun inşallah tebrikler

neden ya , bi kere kızlara kötü örnek olcan haberin olsun (böyle diyeyim ki gaza gelesin, alınma tamam mı ? : )) )
yoğurtta mı yemiyon ??

Sutle hic aram yok yogurt aklima gelmez sofrada meze vb gibi olursa yerim sade alip yiyemem pek peynirin her turunu severim. Aliskanlik biraz kotu bi alışkanlık tabi. Kizimda da sut alerjisi olunca uzun sure mutfga sokmadik o yiyemiyor diye onun da etkisi var sanirim

inşallah kabul edilir yoksa ben 2 aylık bebeğimi bırakıp işe falan gidemem

benimde öyle valla. bacak aram sürtmeye başladı artık yürürken
göbeğimi alttan destekleyerek yürüyorum
ama sancılar düzensiz su yok nişan yok işin kötüsü daha 1 ay var normal tarihe
1 ay daha böyle nasıl geçer bilmem
yakında iş makinesiyle kaldıracaklar yerimden

bana has bir durum olmamasına sevinsemde çektiğin acıları bildiğim için üzülüyorum rabbim hayırlısıyla kavuştursaydı bizide kuzucuklarımıza

amin canım. tek temennimiz o zaten. sağlıkla gelsinler.

aynen işten kaçış yok

Artik sabahlari butun el parmaklarımin kökleri sismis ve kiviramaz halde uyanir oldum gergin ve acılı buz tuttum hafiflemedi bile ya. Zaten totomun çürük acısı canima yetti zorlasti iyice hayırlısı ile haftaya biz de kurtulsaydik saglikla

cimcimesultan icimden bi ses seni de haftaya dogurcan diyo ama

Ya şöle düşüyorum evet doğunca uykusuZ olcaz belki bi düzen olmayacak ama en azından vücut ağırlığımız olmayacak çocuğa biri bakarak olurken şöle yarım saat uyusak eminim daha dinç olcak yani herkes diyo ki yeniden doğuyorsun sanki kolay değil yani 10 kilo aldık en az hepimiz ve şuan ağırlık noktamız farklı vücut sadece bizi değil meleklerimizi besliyo doğal olarl bizden alıyo depolar sıfırlandı sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize

aminn canım.

uyuşmalar iki gündür bende de var parmaklarımı acıp kapatamıyorum. tuzlu da yemiyorum ama anlamadım. buarada canım süt ve yoğurdu ihmal etme derim. bebeğin ve senin iin çok gerekli. bebeğinin kilo almasını istiyorsan protein alman lazım. sütü sade sevmiyorsan muzlu süt falan yap ağız tadına göre

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Gozunuzaydin.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Maşallah.ne güzel bi gün sizin için.ALLAH sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.
Hastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
Hadi hayırlısı.az kalmis.inşallah hayirlisiyla alırsın bugün kucağına.

Hadi Hayirli Olsun gözün aydin. Emegine kavustun sükür sag salim. Rabbim Bol bol emzirmek nasip etsin kokla bizim icinde.

Masallah tosuncuga.cok sevindim.Allah anali babali büyütsün.Darisi cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…