- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Kızlar normal doğumda epidural almayı düşünenler var mı. Günler yaklaşıyor benimkinden ses seda yok keyfi yerinde beyefendi nin şimdilik herşey normal gözüküyor epidural alsam mı almaya mı bilmiyorum çevremdekiler çok korkutuyor. Benimde hiç bir fikrim yok biraz korkunun dışında
Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Su bebeklerine kilo aldırmak icin formüller uygulayan analar listede neler vardi bi diyiverin tekrardan size zahmet. Kilo isine bugune dek hic takilmadm ama dr almayisina takildi usgdeki tahmnden kucuk olcagni dusunuyor gibiydi. Düşük dogum ağırlığında emme tutma sorunları olablir diye okudum ve korkulu ruyam bu zaten öyle olmasni ayni seyi yaşamayı hic istemiyorum. Az güçlü olsun kizanim gecen hafta biraz stres ve canımı sıkan bazi şeylerden cok yiyip icenedim bu hfta bari kontrole kadar ozeneyim ugrasayim hepten minnak doğmasın
Hastaneye gidiyoruz. Gece boyu sancim oldu. Dualarizla.
aynen bende bu durumdayım canım. yürürken bir kasılma oluyor olduğum yerde duruyorum. yaaa ben oğluma hamile iken sürekli yürüyüş yapardım doğum yaptığım gün bile km lerce yol yürüdüm. kızımda öyle değil bırak dışarda yürüyüş yapmayı evde wc ye zor gidiyorum
millet mi dayanıklı arkadaş anlamadım
ben 32 de rapor aldım, birisi 34 de alsaydın ya 32 gibi dedi
e dedim o zaman 39 a kadar çalışmam lazım nasıl olacak
çalışırdın nolcak herkes öyle yapıyor doğumdan sonra 1 gün bile önemli dedi
daha yarın 36 olacam pilim bitik , gün sayıyorum
benim iş yerinde sıkıntım oturamamak. aslında bende son haftaya kadar dayanmak istiyorum fakat evde yapılması gereken hazırlıklar var yorucu olacak o yüzden 1 hafta doğum sonrası eksik olsun dedim. benim işyerinde mesai 7 de başlıyor 6 da evden çıkıyorum çok zor oluyor
Okurken gözlerim doldu inan Allah kuzucuğunu sana ve babasına bağışlasın cnm darısı bizim başımıza inşAllahGünaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
Hastaneye gidiyoruz. Gece boyu sancim oldu. Dualarizla.
neden ya , bi kere kızlara kötü örnek olcan haberin olsun (böyle diyeyim ki gaza gelesin, alınma tamam mı ? : )) )
yoğurtta mı yemiyon ??
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/01/27/yarim-gune-961-tl-ikinci-maas
yasa tasarısı meclise sunulmuş arkadaşlar.kabul edilirse yarım gün çalışma hakkı geliyor işveren 474 tl+ işsizlik sigortası 941 tl ödeyecek anneye. anne isterse çocuk okul çağına gelinceye kadar bu şekilde çalışabilecek
Bacaklarımı kapatamıyorumsünnetli çocuklar gibi oldum benim ki iyice korkmuş doğuracağımdan senin suratın bi garip geliyo bana dikkat et bişey olursa ara hemen diyo
Yani bitek ben mi böle düşünüyorum ama bana doğum belirsiz geliyo Nişan yok su yok düzenli Ağrı yok Saçma sapan ağrılar var içimde fır dönen ayağıyla kaburgalarımı kırmaya çalışan bir veletsanki daha 6 aylık hamileyim de hiç her an doğurabilirim diye hissetmiyorum hepiniz doğurun biz kızçeyle memnunuz halimizden ( bence sadece o memnun ekmek elden su gölden )
bana has bir durum olmamasına sevinsemde çektiğin acıları bildiğim için üzülüyorumrabbim hayırlısıyla kavuştursaydı bizide kuzucuklarımıza
evet öle diyorlar bana da. ama o kdr da yapamam. normal suremde ayrılcam. bıraz da evde dınlenırım.
temızlıgı de haftaya yaptırmak ıstıorum bakalım ıns halledebılırım.
cok zorlanıosan bırak tabı canım. ole ya da bole ıse doncez zaten. ha bi hafta once ha sonra bence cok da onemlı değil.
Ya şöle düşüyorum evet doğunca uykusuZ olcaz belki bi düzen olmayacak ama en azından vücut ağırlığımız olmayacak çocuğa biri bakarak olurken şöle yarım saat uyusak eminim daha dinç olcak yani herkes diyo ki yeniden doğuyorsun sanki kolay değil yani 10 kilo aldık en az hepimiz ve şuan ağırlık noktamız farklı vücut sadece bizi değil meleklerimizi besliyo doğal olarl bizden alıyo depolar sıfırlandı sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimizeinşallah kabul edilir yoksa ben 2 aylık bebeğimi bırakıp işe falan gidemem
benimde öyle valla. bacak aram sürtmeye başladı artık yürürken
göbeğimi alttan destekleyerek yürüyorum
ama sancılar düzensiz su yok nişan yok işin kötüsü daha 1 ay var normal tarihe
1 ay daha böyle nasıl geçer bilmem
yakında iş makinesiyle kaldıracaklar yerimden
Bu hafta bebisler pıtır pıtır dizilecek sıraya gibi hayırla saglikla gelsinler inşallah ve zamanlica tabi
Şaka maka dokuz aylik maratonun sonuna geldik güzelce meyvesini yeme zamanı simdi hepimize doya doya icimize sindirsin mevlam o cennet kokusunu
Artik sabahlari butun el parmaklarımin kökleri sismis ve kiviramaz halde uyanir oldumgergin ve acılı buz tuttum hafiflemedi bile ya. Zaten totomun çürük acısı canima yetti zorlasti iyice hayırlısı ile haftaya biz de kurtulsaydik saglikla
cimcimesultan icimden bi ses seni de haftaya dogurcan diyo ama
Gozunuzaydin.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Maşallah.ne güzel bi gün sizin için.ALLAH sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
Hadi hayırlısı.az kalmis.inşallah hayirlisiyla alırsın bugün kucağına.Hastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
öylede insan etkileniyor. dün k.validem yüzün çok solgun dedi bütün gün kendimi kötü hissettim. yoksa 37 haftadan sonra rapor alacaktım baktım herkes doğum yaklaşmış diyor. izne ayrılmaya karar verdim eksikleri tamamlarım dinlenirim en azından. hepimiz için hayırlısı olsun canım
Uzmanlar boşuna 32 haftadan sonra doğum izni dememiş zor oluyor gerçekten. bu hafta ya kadar çalıştım ama gel birde bana sor. akşamları haşat oluyorum. Doğum sonrası tabi her gün önemli fakat doğum öncesi de dinlenmek gerekir. bebişler olunca yeterince yorgun olacaz zaten. hayırlısı artık[/QUOTE
Kız ne bu acale.sen ben maral sonlardayiz,birbirimizi beklicez.yoksa kimse kalmicak.sen dur daha.bakma millete
Masallah tosuncuga.cok sevindim.Allah anali babali büyütsün.Darisi cümlemize.Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?