2015 Şubat Anneleri

Gözün Aydın canım Allah Analı babalı büyütsün

Gözün aydın.
Kilosu boyu ultrasonda gözüktüğü gibi çıkmış ne güzel.
Inşallah bolbol sütün olur, sağlıkla büyütürsün bebeni
Sen nasılsın, ağrın sızın yoktur inş?

Hastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
Hadi bakalım sıra sende mi yani bugün
Normal doğum mu olacaksın bilemedim ama inşallah her türlü kolay bir doğum olur senin için, sağlıkla kavuş bebeğine

raporum 6 şubatta bitio benim. 6 şubatta da gelcem son gun olcak işte benim için. 5 inde dr kontrolum var zaten. belki gitmeyedebilirim
benim dr um raporu c.tesi alabileceğimi söyledi. şuan 35+4 teyim c.tesi günleri +1 oluyor. seninle aramızda 1 gün var o yüzden 6 şubat olmayabilir. ben zaten bu hafta alacam 1 hafta önce olsun dayanamıyorum artık. 1 hafta da büyüyücek değil zaten doğum öncesi de dinlenmek şart. kendimi iyi hissetmiyorum zor eliyorum işe gerçekten. allah yardımcımız olsun

Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...

gözün aydın canım
hayırlı olsun
detayları da anlat ama : ))

Reactions: ydm
Gunaydin kizlar masallah soguranlar oldu bugunde cok heycanlaniyorum boyle okudukca..belki kimbilir bugun bnde dogururum..dun kuafoe gitim kıl tüy islerini hallettim bugunde ablam gelcek mutfagimi temizliycek insallah bnde camasir ütü kaldircam ev temiz sade mutfak kalmisti onuda ablam yapacak..kontrolum yarin ama sanirim bnm icime oglum yine bi kusku düşürdü hareketler cok azaldi gibi belki yrl daraldi ondan olabilir ama iste elimizi bieaz hizli tutup esimi ogleden sonra arayip doktora gitcem..aksilik ya doktor izinli bu hafta yerine baskasini koymus hic tanımıyorum insallah severim beni dogum yaptiracak kisi olabilir..suan icerde bi kipirdanma var bakalım boraz dinliycem boyle kendimi eger rahat hissetmezsem 1 saate bile gidebilirim hastaneye hakkımızda hayırlısı ne ise ne zaman dogmasi hayırlı ise o zaman dogsu minigim :)

suitin diğer odalardan farkı neymiş canım
Biraz daha buyuk ve kanepeli refakatci yeri varmis

Beni birazdan alacaklar @ecicansu sen kaldın sadece dua et.
Öptüm sizleri.

gece en son sanayazınca msjı ruyamdadogum yaptığını ve kızına emek degılde 4 tane erkek adı koyduğunu gordum..yuh dedım yaaa neysehadıgozun aydın..detayları bırak sezo sonrası kendındekı detayları anlat tumgerceklıgıyle
sıra sende hadı oglene kalmazsın ınsaallah...Allah kurtarsın

ben de zor dayanıorum bakalım bu haftayı tamamlayabılırsem haftaya gelebılır mıyım gelemez mıyım bakıcaz. gece uyuyamıyorum o yuzden gunduzlerı yorgun oluyorum yoksa çok bi sıkıntım yok klasik hamilelik ağrıları gerisi.
doğum yapan arkadaşlar hem son gune kdr calıstı burdakıler. ben de onlardan geri kalmiim diorum
1 gun bile onemlı oluyor diyorlar sonra. o yuzden artık gittiği yere kadar

saglikli mutlu omru olsun emek bebegin. Sen de cabucak iyiles ins. Bol bol sutun olsun..

Oyy msallah san da. Bugun dogurursn bence. Haberleri yaz

benim bebişte az kilo almış 3100 dü 3200 olmuş,aynı haftadayız ya normal gibi geldi bana,çok şükür 3 kiloları gördük ...

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…