ooo az kalmış canım yaaa. hadi sağlıkla alırsın inş kuzunu kucağınaHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin canimHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
37+0 günü de mi işe gidecez
ben gitmeyecem sanıyorum ??
Gözün Aydın canım Allah Analı babalı büyütsünGünaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Aman saglikli olsunda dogur yaw herkes dogurdu zaten bende ev islerini bitireyim kil tuy isini halledeyim sonra dogurabilirim henuz anne olmaya hazir degilimGünaydın hatunlarrr, kontrole gidiyorum. Gidip doğurup gelmeyeyim:)))
Hayırlı haberler al inşallah canım bi avazda kurtul Allah yardımcın olsunHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
Günaydın hatunlarrr, kontrole gidiyorum. Gidip doğurup gelmeyeyim:)))
Gözün aydın.Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
Hadi bakalım sıra sende mi yani bugünHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
benim dr um raporu c.tesi alabileceğimi söyledi. şuan 35+4 teyim c.tesi günleri +1 oluyor. seninle aramızda 1 gün var o yüzden 6 şubat olmayabilir. ben zaten bu hafta alacam 1 hafta önce olsun dayanamıyorum artık. 1 hafta da büyüyücek değil zaten doğum öncesi de dinlenmek şart. kendimi iyi hissetmiyorum zor eliyorum işe gerçekten. allah yardımcımız olsunraporum 6 şubatta bitio benim. 6 şubatta da gelcem son gun olcak işte benim için. 5 inde dr kontrolum var zaten. belki gitmeyedebilirim
Cok sukur kizima kavustum. Rabbim hepinizr hayirlisiyla kavusmak nasip etsin..,bu araa.spinal yapildi ense agrimdan duramiyorum bilginize...
Sut ürünleri olarak yalnzca peynir yediğimi söyleyim de kızın bana
Heyecan korku herbişey var. Çantayı Çarşamba'ya kadar hazırlarım umarım. Biraz herşeyi silip Yıkama huyum yüzünden yavaş gidiyor. Üzerime bir beyaz pijama üstü almak istiyodum zaradaki gecelikler tarzı. Birtürlü pijama üstü bulamadım. Ince pamuk kumaştan uzun kollu önü düğmeli zarif bişey arıyorum bakalım.[/QUOTE
Biraz daha buyuk ve kanepeli refakatci yeri varmissuitin diğer odalardan farkı neymiş canım
gece en son sanayazınca msjı ruyamdadogum yaptığını ve kızına emek degılde 4 tane erkek adı koyduğunu gordum..yuh dedım yaaaGünaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
sıra sende hadı oglene kalmazsın ınsaallah...Allah kurtarsınHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
INsallahhh cnm insallahÇok teşekkürler canım sağol bunu duyduğum iyi oldu iyi haberlerini bekliyorum inşallah
benim dr um raporu c.tesi alabileceğimi söyledi. şuan 35+4 teyim c.tesi günleri +1 oluyor. seninle aramızda 1 gün var o yüzden 6 şubat olmayabilir. ben zaten bu hafta alacam 1 hafta önce olsun dayanamıyorum artık. 1 hafta da büyüyücek değil zaten doğum öncesi de dinlenmek şart. kendimi iyi hissetmiyorum zor eliyorum işe gerçekten. allah yardımcımız olsun
saglikli mutlu omru olsun emek bebegin. Sen de cabucak iyiles ins. Bol bol sutun olsun..Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
Oyy msallah san da. Bugun dogurursn bence. Haberleri yazHastanedeyim acilmam dun 4cm di bugun 6cm olmus. Nst ye bağladılar.
Yok be canim kahvaltıda yediğim iki dilim o da yarindan itibaren arttrcam ama
Oy kiyamam mama destekli gidiyordun sanirim mamasini degstr istersen
Gecen pzrtesi 3050 idi bugun 3110 mu ne cikti. Fakat dr usg ölcümünden küçük oldugunu düşündü bugün karından elle muayene yaparak
anam dogur artik sen de hergun aksiyon yaptriyon bize
Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?