- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kız bi ben duymamıştım bunu galiba doktor mu sölüyo böle OLDUĞUNU zaten vajinamdaki etler sanki cimcirmiş gibi acıyo dokunamıyorum bile etlerim kesilmiş gibiBacaklari kapatamamak bebegin dogum kanalina girdigini gosteriyor diye okumuştum hayirlisi olsun hazirlan bence
Ahaha nasıl bir kanal varsa artıkben bacak arama kalın bir yastık koymadan uyuyamıyorum
bazen eşim uyurken benim bacağımın üstüne kendi bacağını atıyor direk zonklama oluyor uyanıyorum
benim kız beline kadar girdi o zaman doğum kanalına
Ya bas agrisi sayilmaz, kafami dik tutamiyorum acidan. Daha once boyle bir yorum okumadim, belki tek benimle ilgilidir
Ahaha nasıl bir kanal varsa artık
canım geçen gün bir tanıdığım aynı senin gibi sezeryan oldu, o da boynunu tutmada zorluk yaşıyormuş. ama başka arkadaşlarım da böyle birşey olmadı. geçici birşeydir bence.
Kız ben bunu bilmiyodum öle mi oluyor Muş yatarken yatık koyuyor otururken zaten kapanmıyor nerde bacak bacak üstüne atcam ilk defa duyuyorum
süveyş kanalı gibi bişii sanırsam
Cimcimecim biz bu Arabanın anakucağıyla çıkarıcaz di mi bebişi hastaneden. Bebiş daha çok küçük olucak sence oturabilir miyiz ona?
Cimcimecim biz bu Arabanın anakucağıyla çıkarıcaz di mi bebişi hastaneden. Bebiş daha çok küçük olucak sence oturabilir miyiz ona?
MasaAllah canim..gecmis olsn..Allahim anali babali saglicakla buyutmeyi nasip eylesin..darisi bizlerin basina insaAllah..Günaydın kızlar. Doğduuuuu bebeğimmmm.
4:15 de
4160 kg 52 cm 3 gr fazla çıktı.
Kirpikten ibaret. Maşalla.
Emme refleksi iyi şekeri düşük çıkmış mama vermişler.
Tombili kuş. Sonra ayrıntıları yazarım.
Aynadan baktımda benim kutu büyümüşsüveyş kanalı gibi bişii sanırsam
yok yok doktordan duymadım valla birkaç defa okudum inşallah doğrudur hadi doğurun sıra bize gelsinKız bi ben duymamıştım bunu galiba doktor mu sölüyo böle OLDUĞUNU zaten vajinamdaki etler sanki cimcirmiş gibi acıyo dokunamıyorum bile etlerim kesilmiş gibi
Oysho da güzel şeyler vardı canım yılbaşında baktığımda vaktin olursa bi bakarsın oraya da..Dr doğum başlamış dediğinde ben de çok korkmustum ama bi süre sonra geçiyor o korku..güzel bi doğum olur inşallah içini ferah tutHeyecan korku herbişey var. Çantayı Çarşamba'ya kadar hazırlarım umarım. Biraz herşeyi silip Yıkama huyum yüzünden yavaş gidiyor. Üzerime bir beyaz pijama üstü almak istiyodum zaradaki gecelikler tarzı. Birtürlü pijama üstü bulamadım. Ince pamuk kumaştan uzun kollu önü düğmeli zarif bişey arıyorum bakalım.
evet canım onunla çıkaracağız
zaten oturamaz şimdi onda.
battaniyeye falan saracağızya yatar pozisyonda olacak yani beli desteklendiği için sıkıntı olmaz
Kız göğsümle karnımın arası 7 parmak olmuş bacakları zaten kapatamıyom aboww ben kalkıyım da kahvaltı yapayım bi süpürge tutayım eveDiyenlerin yalancısıyım bacım :) daha önce doğurmadığımdan bilmiyom ama öle diyolar işte yok göğsünle karnının başladığı yer arasında 5 parmak boşluk olursa bacaklarını kapatamazsan bacak bacak üstüne atamaZsan bebe kanala girmiş oluyomuş :) artık kanaldan aşağı doğru inme zamanı da bebeğe bağlı galiba sanırsam :)
Oysho da güzel şeyler vardı canım yılbaşında baktığımda vaktin olursa bi bakarsın oraya da..Dr doğum başlamış dediğinde ben de çok korkmustum ama bi süre sonra geçiyor o korku..güzel bi doğum olur inşallah içini ferah tut
Dursun dursunyok yok doktordan duymadım valla birkaç defa okudum inşallah doğrudur hadi doğurun sıra bize gelsin
Aynadan baktımda benim kutu büyümüşiçinde büyük hissediyorum
Görüntüsü koltuk gibi geldi yatırabildiğim kadar yatırayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?