2015 Şubat Anneleri

ben bacak arama kalın bir yastık koymadan uyuyamıyorum
bazen eşim uyurken benim bacağımın üstüne kendi bacağını atıyor direk zonklama oluyor uyanıyorum
benim kız beline kadar girdi o zaman doğum kanalına

Bacaklari kapatamamak bebegin dogum kanalina girdigini gosteriyor diye okumuştum hayirlisi olsun hazirlan bence
Kız bi ben duymamıştım bunu galiba doktor mu sölüyo böle OLDUĞUNU zaten vajinamdaki etler sanki cimcirmiş gibi acıyo dokunamıyorum bile etlerim kesilmiş gibi

Ya bas agrisi sayilmaz, kafami dik tutamiyorum acidan. Daha once boyle bir yorum okumadim, belki tek benimle ilgilidir

canım geçen gün bir tanıdığım aynı senin gibi sezeryan oldu, o da boynunu tutmada zorluk yaşıyormuş. ama başka arkadaşlarım da böyle birşey olmadı. geçici birşeydir bence.

Reactions: ydm
canım geçen gün bir tanıdığım aynı senin gibi sezeryan oldu, o da boynunu tutmada zorluk yaşıyormuş. ama başka arkadaşlarım da böyle birşey olmadı. geçici birşeydir bence.

Genel anesteziden mi oluyor acaba? Epiduralden böyle bişey yaşanıyor mu ki?

Kız ben bunu bilmiyodum öle mi oluyor Muş yatarken yatık koyuyor otururken zaten kapanmıyor nerde bacak bacak üstüne atcam ilk defa duyuyorum

Diyenlerin yalancısıyım bacım :) daha önce doğurmadığımdan bilmiyom ama öle diyolar işte yok göğsünle karnının başladığı yer arasında 5 parmak boşluk olursa bacaklarını kapatamazsan bacak bacak üstüne atamaZsan bebe kanala girmiş oluyomuş :) artık kanaldan aşağı doğru inme zamanı da bebeğe bağlı galiba sanırsam :)

Cimcimecim biz bu Arabanın anakucağıyla çıkarıcaz di mi bebişi hastaneden. Bebiş daha çok küçük olucak sence oturabilir miyiz ona?

evet canım onunla çıkaracağız
zaten oturamaz şimdi onda.
battaniyeye falan saracağızya yatar pozisyonda olacak yani beli desteklendiği için sıkıntı olmaz

MasaAllah canim..gecmis olsn..Allahim anali babali saglicakla buyutmeyi nasip eylesin..darisi bizlerin basina insaAllah..

Kız bi ben duymamıştım bunu galiba doktor mu sölüyo böle OLDUĞUNU zaten vajinamdaki etler sanki cimcirmiş gibi acıyo dokunamıyorum bile etlerim kesilmiş gibi
yok yok doktordan duymadım valla birkaç defa okudum inşallah doğrudur hadi doğurun sıra bize gelsin

Slmlar arkadaslar aranizda hic sezeryan sonrasi normal dgm deneyecek olan varmi?benim oyle olacak insaAllah hayirliisyla dun Dr'm la dgm plani hazirladik..surec normal baslicak baktilar olmadi alicaklarmis sezeryane suni sanci filan yapmicaklarmis..Trde nasil Drlar ne diyorkar sezeryan sonrasi vajinal dgm icin?bilgisi olan varmi?

Oysho da güzel şeyler vardı canım yılbaşında baktığımda vaktin olursa bi bakarsın oraya da..Dr doğum başlamış dediğinde ben de çok korkmustum ama bi süre sonra geçiyor o korku..güzel bi doğum olur inşallah içini ferah tut

Kız göğsümle karnımın arası 7 parmak olmuş bacakları zaten kapatamıyom aboww ben kalkıyım da kahvaltı yapayım bi süpürge tutayım eve benden önce eve gelen laf demesin

Baktım canım hep gecelik var istediğim kumaştan. Pijama üstü bulabilseydim iyiydi.

Aynadan baktımda benim kutu büyümüş içinde büyük hissediyorum

akşam bende duştan çıkınca baktım hayatımda ilk kez bu kadar ayrıntılı inceledim yok dedim yaa çocuk çıkmaz burdan

Görüntüsü koltuk gibi geldi yatırabildiğim kadar yatırayım o zaman.

evet canım öyle duruyor ama dediğim gibi battaniyeyle dengeleniyor onlar
arkadaşımda onu kullanıyor hala.
hastanede falan görüyorum bebekleri onun içinde
benim eşimde senin gibi yatmıyor bu nasıl duracak çocuk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…