2015 Şubat Anneleri

4 ay çok az ya çok büyük haksızlık neyse bi o günlere gelelim de olmadı işe dönmeyiz artık yapıcak bişey yok :)

Günaydın kızcelerrr bu hafta içi devlette kontrolüm var bakalım bu dr da kuzucanımı haftasına göre büyük mü bulucak sata göre 7 haftalığım dr 8 haftalıksın diyor bakalım bu dr ne diycek ????

bende ilk hamile oldugumu ogrendigim zaman cig kofte borek falan istemistim esimden ama simdi kokusu bile rahatsiz ediyo bni 3 haftada 4kilo verdim sadece meyve yiyebiliyorum yanimda hep poset tasiyorum iki gun once su icmeye korkuyodum yemek yapanlara allah sabir versin esim ya disardan yada annesigilde yiyor bütün hamilelerin allah yardimcisi olsun

günaydın kızlar ,
cumartesi gittim kontrole şükür kanamamız yok artık iğneyi tedvir için salı günü bidaha vuracak. cumartesi 4 boyutlu ultrasona aldı fasülyeyi gördük gene :)
sonra ultrasona bi baktık ki içerde eli ayağı kıpır kıpır doktor bu bebek dalda geçiyor sizinle dedi :) çok şükür sağlıklıyız. allah yaşatması bidaha o korkuyu

Günaydın kızlar ☺️ ben sizin kadar takılamıyorum aslında işim gücüm yok ama telefondan uzak durmaya çalışıyorum eşim de elimde görünce çok kızıyor radyasyon yüzünden . Ondan biraz uzak kalıyorum ama yazdıklarınızı sonradan toptan okuyup konuyu yakalıyorum ☺️

Kızlar geçmişi okuduğuma pişman oldum şu yemek isimlerini yazmayın Allah rızası için yapanım yok kendim yapınca yiyemiyorum kolay şeyler de yazmamışsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4 ay çok az ya çok büyük haksızlık neyse bi o günlere gelelim de olmadı işe dönmeyiz artık yapıcak bişey yok :)

4 ay gercekten az. eger maadi olarak eşin yeterlıyse bence donmemek lazım. ama o zamanda işinden memnun olanlar işini kaybedıyor. özel sektor kotu bu yonden. kamu da calısanlar 2 yıl işlerini kaybetmıyor ne guzel.

gunaydın kızlarr herkes ıyıdır umarım.. yarın bebegımın kuzumun ılk mucızemın dogum gunu kreste kutlucaklar,hafta sonuda evde ınsallah... gecmısı okumaya baslıcam sımdı dunya sayfa bırıkmıss. bakım neler konusmussunz?

günaydın..siz çorluda oturuyordunuz dimi? acaba hangi dr gittiğinizi öğrenebilir miyim?

Daha öncede uyari yaptim. Yemek isimleri basit zor yazılmayacak. Bir daha yemek isimleri paylaşmayin. Paylaşan kim olursa olsun gruptan silecegim. İnsanları zor durumda bir akmaya hakkiniz yok. Lütfen duyarlarli olalim.

Sevgiler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin bizimde ağustosta doğum günümüz var. Nice yaslari olsun tatlim saglikli uzun ömürlü. Rabbim iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.

günaydın..siz çorluda oturuyordunuz dimi? acaba hangi dr gittiğinizi öğrenebilir miyim?

Günaydın :)
Ben Orhan Ateşer'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok memnunum. Düşünürsen iletişim bilgilerini verebilirim

Gozunaydin tatlim. Rabbim tekrarlatmasin inşallah.

Şu an işyerindeyim akşamı nasıl edicem bilmiyorum ve yazılan şeyin dışarda satılanı yenilecek gibi değil vıcık vıcık. Ailemden isticem şehir dışı kargolarda yemek kabul etmiyor. Otobüs firmalarına rica edecekler artık. Nasıl düşünülemiyor hayret ediyorum

4 ay gercekten az. eger maadi olarak eşin yeterlıyse bence donmemek lazım. ama o zamanda işinden memnun olanlar işini kaybedıyor. özel sektor kotu bu yonden. kamu da calısanlar 2 yıl işlerini kaybetmıyor ne guzel.

Peki donmesem bile o 4 aylik ucretimi alabiliyomuyum?

Aynen katiliyorum cnm bende. Günde iki yada uç kere aliyorum CIK durmadan diliyorum ve tel hep mutfak caminda duruyor. Normalde de oğlum alip oynamasin diye yüksekte tutarim hep. Bir de bizim oglumla esimde radyasyon kolyesi var. Çok ise yaradigini düşünüyorum manyetik alandan rahatsiz olmuyorum bu sayede. Tavsiye ederim nette mevcut.

Daha önce konuyle alakali uyari yaptim. Anlasilmadiysa yada kaile alinmiyorsa gereken yapilir. Haklisin. Yakin olsak inan kayinvalideme yaptirir getirirdim canim. Sen yine de hakkini helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…