- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Eksi elmayi denedim biraz bastiriyor yarim saat falan sonra geri basliyor ya.bir de canim istese.53 kilo oldum.daha da vericem bu gidisle.doya doya yemeyi ozledim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederımmm... inş olmaz şuan kanama yok ama korkuyorummm işte saolun....
evet motordan düşen benim
ben 3 kilo verdim 1 haftada
bulantılarım çok şükür eskiye göre iyi ama kilo alamadım hala
sen kaçıncı haftadasınki miden bulanıyor
bacaklarını dik yat mümkün olduğunca
yastık koy bacaklarının altına
yatarkende yastıklar orda kalsın
ani hareket etme
Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin yoktur
Ömür törpüsü baba mesleği
Hayatta motora binemem çok korkarım.
4 yasinda kizim var.aynen ole.haber bile seyredemez oldum.ben tam bir yabanci dizi izleyicisiyim.artik onlari bile seyredemiyorum.su bulantilsrim bir bitse cooook sey yapacagim da.sanki hic bitmeyecekmis gibi.
Allah tamamina erdirsin, 11 sene niye bekledin. Hosgeldon bu arada :)
Gui hayırlı olsun bebeğin canım.İnş sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip olur. Benim ablamında ilk çocuğu aspergel sendromlu ama ikincide hiçbir sorun yok içini ferah tut canım. Birlikte güzel bir yolculuğa çıktık burda Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh
Benimde kardesimle aram 10 sene. Annete kolaylik oluyo vala kardesime genelde ben bakardim 1 yasinda. Itibaren. Al kardesini gezdir kardesin agliyo bi bak vs hep bana kalirdi :)) senin ilk cocuk da kizsa yasadin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstediğimizi yiyince de davul gibi oluyoruz yaş. Yemesek midemiz daha fena oluyor. Artik bi çare Rabbim yardim et cumlemize. Tez vakitte geçsin. Çarşamba annem gelecek ve ben daha iyi olmayi umuyorum..
Esoba ve hizli kilo alanlar bununla birlikte ödem de olursa yada tansiyonunuz yükselirse mutlaka doktorunuzla danisin.ben oglumda yasadim çok zorlu günlerdi Allah korusun
Mrb cnm hayirli olsun.
SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim
Esoba ve hizli kilo alanlar bununla birlikte ödem de olursa yada tansiyonunuz yükselirse mutlaka doktorunuzla danisin.ben oglumda yasadim çok zorlu günlerdi Allah korusun
benim de kardeşim vardı yanımda bir haftadır, yarın gidecek kara kara düşünüyorum. çocukla yalnız zorladı hamilelik beni
hoşbuldum.amin inşallah hepimizinki sağlıkta tamamına erer..valla ben aslında düşünmüyordum süpriz oldu
teşekkür ederim ..dua ediyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama her anne evham yapıyor ister istemez..bende öyle.Allah yavrularımıza sağlık versin hayırlı evlat olsunlar
en azından kıskançlık sorunu olmaz diye düşünüyorum.benim kızım çok istedi küstü bile bana neden kardeşim yok diye.sanırım duası kabul oldu :) şimdiden başladı ben bakarım demeye
Aynen cnm ya hic boyle olacagini düşünmemiştim. Çok zotmus ikinci bebek. Rabbim yardimcimiz olsun. Oğluna ihanet edecekmiş duygusu basladi bende sürekli ona sarilip agliyorum özür dilerim diyorum. Neden bilmem ya içimden geliyor iki gündür boyle sizde de varmi arada geliyor...
Benim teyzem çok iyi yapar o işi ve genelde çıkar bende kız çıktı hatta teyzem kaç çocuğun olacağını sayar benim ilki erkek sonra ki iki evladım olacakmış öyle dedilerçin takvimine görede kız oluyor çoğu alemet kız diyor ama biz hayrlısı istiyoruz tabi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?