- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Bebisler saglikli olsunlarda bunlar gecici sonucta rabbim herkesin yardimcisi olsun seninkidemi ikiz
ya klima acık sürekli masanın altından altınd vuruyor ayaklarıma genellikle kaldırıorum ama ordan yemiş olabilirim
ya herseyde doktora koşar oldum beni bırakcak kadın yakında ben senle ugrasamıcam dicekhaklısın ama yaa görünmekte fayda var :)
Benim daha ilk yasimda 25 bu bulantı mahvediyor insani mutsuz ediyorYok cnm benim tek ikinci bebeğim 4 yasinda oğlum var. Ama ikize bedel geliyor sanirim o ayri. Uc kere serum yedim. Son zamanlarda serum yememek için kac takla attim bilmiyorum çok zorladi. Oglumda bu kadar değildi. Yas da geçiyor sanirim 30 yasindayim. Rabbim YARDIMCImiz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onların da işi bu canım takma kafana sen git yine. bişey yoktur inşallah ama için rahat eder.
Katılıyorum sana inan kabalık olmasın diye yorum yazmadım ama iki yemeği acayip canım istedi isimlerini yazmaktan çekiniyorum şu an bilekolay şeyler de değilgerçekten zahmetli yiyecekler
bende dokuzuncu haftadayim bulanti kusma kokuya duyarlilik halsizlik ne ararsan var benim bebisler ikiz birazda onun etkisi var sanirim
Katılıyorum sana inan kabalık olmasın diye yorum yazmadım ama iki yemeği acayip canım istedi isimlerini yazmaktan çekiniyorum şu an bilekolay şeyler de değilgerçekten zahmetli yiyecekler
calisana daha zor tabi canim allah yardimcin olsun ev hanimlari bu yonden rahat ben calismiyorum allahtan ya deilse gozumu acamam heraldeAllah yardımcın olsun canım tabi ikiz olunca daha fazla hissedersin. Hormonlar daha fazla. Bende aşırı terleme var ofiste de cam yok bazen sinir krizlerine girecek oluyorum valla. Halsizlik ve uyku hali de daha fazla oluyor havasiz kalınca. Çok şükür bulantım yok da bari o eksik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
calisana daha zor tabi canim allah yardimcin olsun ev hanimlari bu yonden rahat ben calismiyorum allahtan ya deilse gozumu acamam heralde
Gunaydin bizimde ağustosta doğum günümüz var. Nice yaslari olsun tatlim saglikli uzun ömürlü. Rabbim iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz oruç tutuyor musunuz :26:
Bana doktor önermiyoruz ilk zamanlar önemli çünkü dedi
Birkaç gün tutabildim o yüzden
O kadar
Şimdi tutmuyorum ama hiç te rahat değilim
canım bende duydum keton mevzusunu zaten zayıflamak için değilde kilo kontrolü için dikkat etmeye başladım.bebeğin gelişimi için gerekli olan yumurta,ceviz vs. şeyleri ihmal etmiyorum.ama anlamadığım bişey var sabah akşam sürekli kusan arkadaşlarda beslenemedikleri için zayıflamıyorlar mı. bazılarının doktorları bulantı önleyici ilaç bile vermiyor. okuduğum amerikan kaynaklı bir makalede hamilelik başlamadan önceki kilonun %5ine kadar zayıflamaya izin verilebilir deniyor. hatta orda obez anne adaylarına özel diyet uygulanıyormuş hamilelik süresince bir miktar zayıflamaları için. nitekim her kafadan ayrı ses çıkıyor. en iyisi 4. ay sonuna kadar kilo almadan kalıp sonrasında da 6-7 kg ile tamamlamak galiba. takipte olalım
Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?