2015 Şubat Anneleri

Bugun hasta gibiyim. Kasilmalar devam ediyor ama sanci degil. Yatiyorum. Evde yapilacak bi suru sey var ama ben kendimi kaldiramiyorum.
aynı durumdayım kolumu kaldıracak halim yok 4 gündür sanki biri gelip bütün enerjimi sömürdü gitti onun öncesinde de çok çok enerjik degildimde günlük ışimi yapıyordum zorlanmadan doğumun yaklaştı mı nedir bazılarına enerji gelirmiş bazılarının da bütün enerjisi bitermis doğuma yakın

Sancılar devam ediyor
Gözünüz korkmasın ama sancı öyle bir geliyor ki anlamamanız mümkün değil
Geçince çok iyim ama sanki az önce sancı çeken ben değilmişim gibi
daha 4 cm olmadimi kiz hani epidural yapialackdi
ben size diyorum sanciyi anlamayip evde dogurmak imkansiz :)))

burnum akiyor , haspu hapsuuu bi hal oldum, basim agriyor

yemeklerim hazir sayilir, evimi temizledim, son makinemide yikattim çamasirlari

utu yapmam laizm, hastane çantam hem hazir hem deil, buyuk bi çantaaya koymam lazim

Insallah subat ayinin da ilk bebisi olur...
insaAllah dua yerine geçer su dediğin.. Annem resmen zorla pazara götürdü belinin agrisindan topallayarak eve geldim bide yemekle ugrastim.. Bi yandanda bunca sanciya yorgunluğa belki doğum baslar diye iiçimden geçirip duruyorum..

Benim de bebiş im kanala inmemiş en geç haftaya cuma ya gün verdi doktor cumaya kadar gelmezse yatışını yapacaz dedi ben de suni sancı dan korkuyorum Rabbim bir an evvel kurtarsın bizi inşş

Rabbim kolay bi doğum nasip etsin canım inşaAllah.

S serefraz85 sen kar tatilinde calismis miydin ?

Yok canim zaten benim oldugum yere kar yagmiyor ki :)

O kadar sinirlendim ki anlatamam, aktarmadilar. Kar yagmasi benim tercihim degildi ki. Butun planimi okuldaymisim gibi kurdum, bebege dair fazladan bir is yapmadim. Az da degil, 3 gun. Neyse cok sukur tamamlandi

hah tam da bekledigim gibi golunu atmis mebdeki sivri zekalar hic sasrmadim inan

Reactions: ydm
Geldim hastaneden ben dedim size benim kızın gelmeye niyeti yok Sancı az çıkıyor nst de doğum Sancısı değil vajinal muayene etmedi kasmayım hiç seni dedi bebiş 1 haftada yarım kilo Daha almış yanaklar Tombul olmuş iyice sancım olursa Nişan su gelirse gel dedi yoksa 9 Şubat'a randevu yazdı yani 40 haftamın Bittiği gün Hakkımızda Hayırlısı artık :)

Aa ben de bi enerji gelicek diye bekliyorum doguma dair isaret görmek için ya tersi de oluyor demek oyleyse ben zaten bitik durumdayım

Rabbim artik hayırlısı ile kurtarsin kuzum

Iyiyim de sütüm yok ona sıkılıyorum sıkıldıkça daha da yok ole =/

Canim insallah gelicek sut takip düşündükçe etkleniyor poztf olmya calis

Piii allah seni netmesin doguramadin gitti bi

I
Inşallah btnm

Yoo hamd olsun hicbiseyim yok tedbir amaçlı doktor önerisiyle yaptırdım olası bi risk için doğum anında
bahsettigin test , bogaz agriis, karin agrisina ilaveten ates oldugunda , b grubu streptekok mu sebep diye bakilan bi test,ben isim kairstirmiyorsam .. hasta olmayana yapildigini ilk defa duydum

testin amacida , 1 ay için de bu mikroplardan iki defa alirsan kalp romatizmasina yol açabiliyor, test pozitif gelincede tek doz 21 gun koruyyan penisilin igne yapiliyor vs ..

O kadar sinirlendim ki anlatamam, aktarmadilar. Kar yagmasi benim tercihim degildi ki. Butun planimi okuldaymisim gibi kurdum, bebege dair fazladan bir is yapmadim. Az da degil, 3 gun. Neyse cok sukur tamamlandi

sanirim benimkini de aktarmazlar. Kanunda olmayan birseyi yapiyorlar. Dava acsak kazaniriz. Yani ek ders aldigimiz hafta izin aktaramamak cidden komik, rezalet.
Burda sgk da calisan birininkini de seninki gibi hesaplamislar. Sgk oyle yaptiysa benim de umudum.yok.

Reactions: ydm
Iyiyim de sütüm yok ona sıkılıyorum sıkıldıkça daha da yok ole =/
Sutum yok deme. Kucakla kokla ten tene takilin. Emzir. Oyle oyle gelir sut. Gelmedi diye vazgecersen kacip gider. Yedigine ictigine dikkat et bol su ic ama beyninin inanmasi lazim asil. Dusundukce gelir. Bebegim acikmistir diye dusununce gogus sizlar sut hormonu tatli vs yeyince degil inaninca bebegini kokladikca salgilanir. Kalabalik coksa cikar odadan sakin olmak da ise yarar.
Bir de sicak dus ve firsat buldukca uyku.

Sanirim rahim agzindan birsey alinip bakiliyor testte. Dogumda bebege gecmesin diye. Bir ara takvimimizde yaziyordu ama pek yapilan bir test degil sanirim

Sanirim rahim agzindan birsey alinip bakiliyor testte. Dogumda bebege gecmesin diye. Bir ara takvimimizde yaziyordu ama pek yapilan bir test degil sanirim
Evet rahim ağzından kültür alındı. Ama bi rahatsızlığın yok olsa doktor söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…