- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Masallah canim 1haftada yarim kilo ne yedin ne ictin kac kilo olmus bebisin normal dogummu bekliyorsunGeldim hastanedenben dedim size benim kızın gelmeye niyeti yok Sancı az çıkıyor nst de doğum Sancısı değil vajinal muayene etmedi kasmayım hiç seni dedi bebiş 1 haftada yarım kilo Daha almış yanaklar Tombul olmuş iyice sancım olursa Nişan su gelirse gel dedi yoksa 9 Şubat'a randevu yazdı yani 40 haftamın Bittiği gün Hakkımızda Hayırlısı artık :)
Hayrlı olsun evladını sağsağlim kucağına al inşallah sezeryan dimiHey Şubat annesi oluyorum ben:) doktor 25 Şubat a gün verdi
Bende bugün yürüdüm biraz babanneme gittim geldim yolda bir sancı tuttu otobüstede hoplayaa Zıplaya geldik ama nasıl sancım tuttu eve zor attım kendimi aşağı doğru baskı oluyor sende de varmıarkadaşa gittim geldim
giderken dolmuşla gittim gelirken yarı yola kadar yürüdüm
hamlaşmışım yata yata belim koptu ağrıdan yaaa
2 adım atıyorum soluk soluğa kalıyorum
Bende bugün yürüdüm biraz babanneme gittim geldim yolda bir sancı tuttu otobüstede hoplayaa Zıplaya geldik ama nasıl sancım tuttu eve zor attım kendimi aşağı doğru baskı oluyor sende de varmı
Normal doğum mu dedi doktorun erkekse bebişin onlar geç gelirmiş öyle diyorlar :)puhh bugün hiçç rahatım yok belim ağrıyor artı ağrılardan yatamadım umarım doğumum yakındır
Normal canım herşey uygun çok şükür şimdilik bi haftada 700 gr almışım 500 ü bebeğe gitmiş süt içtim günde 2 bardak özellikle gece yatarken iç dediler ve badem Fındık kabak çekirdeği yedim hergün de haşlanmış yumurta veya kırılmışta olsa yedim mutlaka korkmuştum çünkü geçen sefer az geldi gözüme kilosu 3750 olmuş şimdi. Şükür Rabb'ime yaramış yediklerim sürekli de ayaklarımı uzatıp oturdum fazla hareket etmemeye çalıştım dinlenmek gerekiyormuşMasallah canim 1haftada yarim kilo ne yedin ne ictin kac kilo olmus bebisin normal dogummu bekliyorsun
pazartesi karar verecez gönlüm normalde hayır bizim kiz pek bir nazlı çıktıNormal doğum mu dedi doktorun erkekse bebişin onlar geç gelirmiş öyle diyorlar :)
Herhalde yavaş yavaş yerleştiriyorlar kendilerini gidiş yerine göre benim ki az çapraz duruyordu sağ Kaburga altına ayağı geliyor anlıyorum şimdi tam dönmüş sanırım daha bir üste çıktı ayaklarıaynen bende öyle oldum
giderken dolmuşta belime kasıklarıma heryerime sancı girdi nefes alamadım 2 büklüm oldum
korktum dolmuşta doğurcam diye
arkadaşa gittim belli etmedim ama çok ağrım oldu
bebek kasıldıkça kasıldı karnım taş gibi oldu
aşağı kafa atıyor sanki kemiğe
İnşallah hayrlısıyla normal doğum nasip olur sana da banada kızın rahatsa içeride niyeti yoktur çıkmaya :)pazartesi karar verecez gönlüm normalde hayır bizim kiz pek bir nazlı çıktı
inşallah aynen öyle galibaİnşallah hayrlısıyla normal doğum nasip olur sana da banada kızın rahatsa içeride niyeti yoktur çıkmaya :)
Herhalde yavaş yavaş yerleştiriyorlar kendilerini gidiş yerine göre benim ki az çapraz duruyordu sağ Kaburga altına ayağı geliyor anlıyorum şimdi tam dönmüş sanırım daha bir üste çıktı ayakları
Bi ara doğuruyosun gibi oldun sonra maşaAllah gelesi gelmedi:) hayırlısıyla zamanınsa gelsin. Benimde bugün pek hareket etmedi. Belimde hafif ağrım var. Bekle kızım pazartesiye kadar diyorumGeldim hastanedenben dedim size benim kızın gelmeye niyeti yok Sancı az çıkıyor nst de doğum Sancısı değil vajinal muayene etmedi kasmayım hiç seni dedi bebiş 1 haftada yarım kilo Daha almış yanaklar Tombul olmuş iyice sancım olursa Nişan su gelirse gel dedi yoksa 9 Şubat'a randevu yazdı yani 40 haftamın Bittiği gün Hakkımızda Hayırlısı artık :)
VaLla yumurta haric hic birini yapmiyorum benim doguma nasipse son haftam bi deniyeyim bunlri gerci benim kizla uzanmak zor ama artik oldugu kadar madalka tekrar kuzunaNormal canım herşey uygun çok şükür şimdilik bi haftada 700 gr almışım 500 ü bebeğe gitmiş süt içtim günde 2 bardak özellikle gece yatarken iç dediler ve badem Fındık kabak çekirdeği yedim hergün de haşlanmış yumurta veya kırılmışta olsa yedim mutlaka korkmuştum çünkü geçen sefer az geldi gözüme kilosu 3750 olmuş şimdi. Şükür Rabb'ime yaramış yediklerim sürekli de ayaklarımı uzatıp oturdum fazla hareket etmemeye çalıştım dinlenmek gerekiyormuş
Bi ara doğuruyosun gibi oldun sonra maşaAllah gelesi gelmedi:) hayırlısıyla zamanınsa gelsin. Benimde bugün pek hareket etmedi. Belimde hafif ağrım var. Bekle kızım pazartesiye kadar diyorum
Aynen öle ya bi ara bende geliyor dedim ama çok dua ettim kilosunu Gelişimini tamamlasın dedim sonra istediği zaman gelsin dedim şükür yani bugün doğsa sorun değil artık yeterki sağlıklı olsun :) sende bu kadar tuttun kendini 2 gün daha sok dişini tedirgin olma düşününce etkilersin gelme de gerçekten Konuş onla bi yerde okudum işe yarıyormuşBi ara doğuruyosun gibi oldun sonra maşaAllah gelesi gelmedi:) hayırlısıyla zamanınsa gelsin. Benimde bugün pek hareket etmedi. Belimde hafif ağrım var. Bekle kızım pazartesiye kadar diyorum
Saol canım bende yapmıyordum bu haftaya kadar eşim bile şok oldu doktorda bu kadar işe yarayacağını zannetmiyodu çünkü bi akşam işten gelir gelmez çerezciye götürdüm bunları alcam diye sonrada marketten 4 pkt süt aldım adam şaşırdı hamileliğin başından beri hiç yemedin dedi bugün de doktor maşallah yani deyince şok oldu bide ben gece çok uyanıyorum yani daha doğrusu artık pek uyuyamıyorum karnım acıkıyo kalkıyorum hemen bi bardak süt içiyorum saat 5-6 gibi genelde belkide acıkıp içince bu kadar işe yaradı dene bakalım işe yarar bence özellikle ben sütün işe yaradığını düşünüyorumVaLla yumurta haric hic birini yapmiyorum benim doguma nasipse son haftam bi deniyeyim bunlri gerci benim kizla uzanmak zor ama artik oldugu kadar madalka tekrar kuzuna
Pkass dan haber varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?