GoZunaydn canim. Subat da geldi dogurabiliriz artik biz de
Hayirlisi tabi
aman aman perşembe cuma sıkı sıkı tutmalıyız minnakları.
Bu arada şükürler olsun rabbime esimle kavustuk sagsalim geldi hamdolsun bebiskom gelmeden sirada Pıtırcık ile kavuşmak var hayırlısı ile inşallah
haci seriften cikolata ismarlamistim o da geldi biraz sade siradan ama napıyım bu defasi böyle olsun ust uste masraf zorluyor artik. Cok süslü çikolatalar da dünya para anacım maksat agiz tadlansin. Bugun son bikaç eksik icin cikicaz disari hem bi hava alayım nefeslneym esimle basbasa
Bu arada şükürler olsun rabbime esimle kavustuk sagsalim geldi hamdolsun bebiskom gelmeden sirada Pıtırcık ile kavuşmak var hayırlısı ile inşallah
haci seriften cikolata ismarlamistim o da geldi biraz sade siradan ama napıyım bu defasi böyle olsun ust uste masraf zorluyor artik. Cok süslü çikolatalar da dünya para anacım maksat agiz tadlansin. Bugun son bikaç eksik icin cikicaz disari hem bi hava alayım nefeslneym esimle basbasa
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınSerum takildi acilde. Berbat kokuyor burasi. Neyse kan ilacini icememenin sonu buymus gormus oldum :)
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsın
Canım saat kaçta gelirse gelsin. Bugün bendede kadın var. Çalışma saati 8 saatmiş. İsterse akşam 5te gelsin 8 saati dolduracak. Stres yapma yani:)
Tsk ederim canim. Boyle bir yolu vardi niye ilac icmeye zorladim kendimi diyorum. Dinclestim sanki :)Geçmiş olsun canm şimdi nasılsın
tsk ederim canim. Senin bebek kac gunluk oldu. Buyuttun masallahmattika gecmis olsun....
Ben calisiyordum ama aktaramiyormusuz diye duydum. Cok sacma ama bilmiyorum benim okul nasil hesapliycakS serefraz85 sen kar tatilinde calismis miydin ?
Tsk ederim canim. Boyle bir yolu vardi niye ilac icmeye zorladim kendimi diyorum. Dinclestim sanki :)
Siz nasilsiniz. Napiyor bebis. Sen nasilsin
tsk ederim canim. Senin bebek kac gunluk oldu. Buyuttun masallah
hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 9 aydır birlikteyiz neredeyse şu son zamanlar eskisi gibi hareketli olmasa da hepimizin iyi olduğu haberini alıp hepimiz bir rahatlayalım toplanınca beybilerden konuşuruz :)
Masallah sana sancilarin siddetli oldugu zamandada epidural sayesinde pek birsey hissetmezsin... bebegini de kucagina alinca hersey guzel olacak.Sancılar devam ediyor
Gözünüz korkmasın ama sancı öyle bir geliyor ki anlamamanız mümkün değil
Geçince çok iyim ama sanki az önce sancı çeken ben değilmişim gibi
O kadar sinirlendim ki anlatamam, aktarmadilar. Kar yagmasi benim tercihim degildi ki. Butun planimi okuldaymisim gibi kurdum, bebege dair fazladan bir is yapmadim. Az da degil, 3 gun.Ben calisiyordum ama aktaramiyormusuz diye duydum. Cok sacma ama bilmiyorum benim okul nasil hesapliycak
Mudur hastanenin verdigi rapora bakmazmis, benim dilekceme bakarmis. Iyi dedim esime, son adet tarihimi de sordu mu sana-tip insan(baska seyler yazmak istiyorum da neyse)- mebbisten hesaplayinca boyle cikiyormus.!? Seninki belli olunca beni de bilgilendirir misin?Ben calisiyordum ama aktaramiyormusuz diye duydum. Cok sacma ama bilmiyorum benim okul nasil hesapliycak
Insallah subat ayinin da ilk bebisi olur...Ne var yarinin talihlisi de ben olsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?