2015 Şubat Anneleri

Baya zor gecmis senin gebelik bu kolay olur inşallah canim

Canım 25 kilo da çok fazla tabii ama 8 kilo da çok az gibime gelior.Sanki 15 kilo filan normal gibi.

Baya zor gecmis senin gebelik bu kolay olur inşallah canim

İnşallah canım benim sağolasın.Kimse yaşamasın inşallah..

Sen herşeyi düşünmüşsün sanki tatlım..Senin ve bebeğin için hayırlısı olan olsun inş.

Oo sen çok çekmişsin Allah bir daha göstermesin.haklısın dikkat etmekte.bir yiyecekten bahsetmişsin bizim yöreye ait merak ettim nerelisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar az uyuyayım dedim rüyamda dalından taze kopmuş armut gördüm ama nasıl tatlı geldi uyandım eşime dedim pazardan alalım giderken diye almıyor ya öyle inat ki dolapta hiçbirşey yok balık al diyorum ceviz badem al hiçbirşey almıyor az önce baktım 1 kilo daha gitmiş

Bende aynıyım senle bakacak kimsem yok. diyorum rabbim bir yol gösterir doğunca.bakıcıya bırakamam ama güvenemem. Ama 7 aylık olsa keşke işe götürürdüm.

Oo sen çok çekmişsin Allah bir daha göstermesin.haklısın dikkat etmekte.bir yiyecekten bahsetmişsin bizim yöreye ait merak ettim nerelisin.

Canım ben Ankaralıyım da eşim Erzincanlı.Keteyi eşimin annesi çok güzel yapar sağolsun.Hamileliğim döneminde daha da fazla yaptı benim için.Tek başıma bitirirdim bi tanesini o derece Bizim memlekette de ona benzer bazlama vardır.Ama bazlama ekmek gibidir onu da çok severim.Sen nerelisin?

Anamm rüyamda armuttan öncede bazlama görmüştüm offf hep açlıktan bunlar ya

doğum izni,çalışma şartları falan okuyunca bir kez daha şükrettim öğretmen olduğum için..bu diyarbakır sıcağında işe falan gidemezdim kesinlikle,dört duvar arasında hapsolmuş durumdayım..ben doğum iznimi kullanıp,yaz tatiline kadar kalan sürede de 40 günlük rapor hakkımı kullanıcam..sonrasında da 2 yıl ücretsiz iznimi..kimseye bırakmak istemiyorum meleğimi..gerçi yarım gün çalıştığım için ücretsiz iznimi 1 yılda kullanabilirim..

Aynen catir catir dogurdum bende cevrede kadar sezaryan dogum var ki etrafimda kahraman ilan edildim nirmal dogum yapabildigim icin :)
Ben de catir catir dogurdum anormal bisey yapmisim gibi yorum yapti herkes. Anesteziden nefret ediyorum. Bebek dogdu ben de yeniden dogdum allah saglikla yine yasatir ins o ani.

Ben oglumda da hep kullandim pihtilasma var bende. Dusuklerden sonra test yapildi ozman cikti. Normal doguma da engel degil igne. Dr.lara bahane sadece.

11+2 haftalığız 27 nisan sat. 2 hamile liğim. Bulantılar dan çekiyorum zofer kullanıyorum bu ilaçı kullananız var mı aynı şeyleri yaşamak paylsşımda bulunmak çok güzel. Sağlıklı hamilelik diliyorum

Kızlar işten çıkma konuları konuşulmuş belki bilen cardır ben de bişey sorucam.
Benim kendime ait bireysel şirketim var yazılım üzerine. Eleman da çalıştırmıyorum eşim ve kuzenimle web ve reklam işleri yapıyoruz. Aralık 2013 de açtık şirketi. Şimdi ben şirketi kapatsam işsizlik maaşı hakkım var mı? Şirket kurmadan önce de 3 sene sigortam yattı çalıştım yani özel şirketlerde.
Diyorumki ben kendi şirketimi kapatıyım çünkü eşim bir reklam ajansı kuruyor ayrıca. Ben de böylelikle işsizlik maaşı alabilirim belki Çok da işime gelir doğrusu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bugün 8. Haftadayım bende zofran kullanıyorum ilk başlarda hiç etki etmedi şu an iyiyim çolk şükür

Şirket yetkilisi olarak gözüküyorsan çok zor

Şirket yetkilisi olarak gözüküyorsan çok zor

Şirket benim işte zaten. Batmış olamazmıyım yani neden pislik devlet bana yardım etmiyo 😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam ama eşine de çok kızdım,neden almıyor acaba?

Kusuruma bakma canım benim

Şımarmayacakmışım çok ilginç bir insan ya bazen nasıl tahammül ediyorum dedirtiyor

Sen şirket ortağı isen ve bir yerde sigortalı çalışmıyorsan bağkurlu oluyorsun işsizlik maaşı falan alamazsın.önceki işyerinden çıktıktan sonrada yine işyeri sahibi olduğun için ordanda varsa bile hakkını kaybetmişsindir diye düşünüyorum.çünkü işsizlik maaşı alırken işe başlayınca bildiriyorsun.şirket ortağı olmakta iş sahibi olmak sonuçta.çok yazdım yaa.

Şımarmayacakmışım çok ilginç bir insan ya bazen nasıl tahammül ediyorum dedirtiyor

Ama sinirleniyorum ben bak. Zaten düşük riskim var yarın da kontrolüm var beni sinirlendirmesin baba adayın acilen bütün meyvelerden birer kilo alıp akşam da meyve salatası hazırlasın sana tepsiyle getirsin önüne. Kim şımarcakmış acaba dünyaya bir insan evlat getirmeye vesile olan karısı yerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…