Sağol canım hgb 10 ilaç verdi bakalım inşallah geçer normalde eti çok severim De tiksinme geldi hamilelikten beri 1 aydır yemiyorum et tavuk balık sadece sebze 😩
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Sanırım hamilelikle alakası var canım ama bende genetik yatkınlık da var babam böbrek taşı yüzünden neler çekti hatırlamak istemiyorum.Su içmemde de sıkıntı var zaten bir de zırt pırt tuvalete taşınıyorum çalışıyorum da burdakilere gitmek istemiyorum açıkcası..Dr günde en az 20 bardak sıvı almamı söyledi.Hiç kilo almadım daha ama diğer hamileliklerimdeki kilolarımdan dolayı hamur işini filan hep yasakladıEn fazla 60 kilo olacaksın diyor bana.10 kilo gerçekten çok az yaa
Slm kislar nasilsiniz...
Sizlere sorum olacak ben en son 8. Haftada kontrole gitmistim. Dr 10. Haftada cagirdi ana sehir disindaydim gidemedim. Sonrada gerek duymadim. Cok sukur bi sıkıntı m yok ikinci cocugun verdigi rahatlik mi bilemiyorum zirt pirt dra gitmek istemiyorum. Dusunuyorum bayrama bikac gun kala 12. Haftada oluyorum o zaman mi gitsem yoksa bayramdan sonraya mi biraksam hem cinsiyeti de belli olur. Bu haftalar arasinda drun istedigi ozel bi tahlil verdigi ekstra onemli bir bilgi oluyor mu.ikili test yaptirmiycam ama ense kalinligi icin 13.14. Haftalar gec olmaz sanirim.
Ay birde 12. Haftada nub teorisine gore kesin olmayan cinsiyet tahminleri veriyor drlar. Oglumu 12. Haftada ogrenmistim. Onu da merak ediyorum
Hiç farketmez cnm onları düşünecek aşamaya bi gelsem 🙏 gerisi boş ama sezaryan risksiz olduğu için büyük ihtimal onu seçerim ama epidural isterim artık her şeyden gözün korktuğu için ☺️ İnan bugün midem biraz daha ii bulanmıyo diye bile canım sıkılıyor
Tesekkur ederim. Bekleyeyim o zaman nasil zaman gececejse. Ay bide cevremde herkes yine oglun olacak diyorkar niyeyse. Hayirlisi bakalim. Gerci kesem gec gorinmustu gec dollenmeler genelde kiz olir diyorlar. Birde bu hamilelik digwrinden farkli geciyor ama bekleyip goriciz. Sizlerin bi tahmini var mi
QUOTE]
benimde geç döllenme oldu. takvimlerde falan erkek çıkıyor .bilmiyorum erkek yoğunlukta ailede ama ikisini de aynı şiddetle istiyorum ben hiç olmadığı için.
Cin takvimine hangi siteden baktin ben cintakvimi.orgdan baktim kiz cikti oglumda da o sitede tutmustu. Yanliz bir arkadas dogum tarihine ayina gore 1 yada 2 yas eklenip oyle hesaplaniyor dedi yasima 1 eklenince yine kiz cikiuo ama 2 eklenince erkek cikiyo
60 kilo ne yaa. 50 kilo musun yoksa. ay ben kendimi nerelerden atsam.
haklısın canım elbette geçerli bi sebebin vardır bişey demiyorum zaten sadece benim arkadaşlarım da epidural istiyor ama onlar sadece korktuklarından bende şahsen düşük yapmama rağmen normal istiyorum allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
ilaç verdi mi doktor?
benimde troidim 3.86 cıktı hamilelikte 2.50 olması gerekiyormuş
ilaç kullanıyorum
ilk başta çok korktum ama şükür çaresi varmış
.....
aklına kötü şeyler getirme inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder rabbim
iyi düşün iyi şeyler olsun
biliyorum zor ama yapmak zorundayız
Cin takvimine hangi siteden baktin ben cintakvimi.orgdan baktim kiz cikti oglumda da o sitede tutmustu. Yanliz bir arkadas dogum tarihine ayina gore 1 yada 2 yas eklenip oyle hesaplaniyor dedi yasima 1 eklenince yine kiz cikiuo ama 2 eklenince erkek cikiyo
ben pek anlamıyorum burda link vermişlerdi ordan girip bakmıştım.
benim bir düşük oldu o erkekti ama şimdi bu sefer ondan tamamen farklı belirtiler yaşıyorum.
o zaman pastaneyi taşırdım hep şimdi ağzıma tatlı sürmedim.
belki yaz olmasıyla da alakalı olabilir.
az kaldı bayramdan sonra öğrenicez nasıl olsa bayramda gez toz unuturuz o sırada cinsiyet meselesini
50 kiloyum canım da 10 kilo az değil mi almak için diğer iki hamileliğimde 25'er kilo aldım da ben
Canım ben de seninle aynı fikirdeyim ama zırt pırt çağırılıyorum şu var bu var diye gitmesem kendimi suçlu hissedecekmişim gibime geliyor.Bugün gittim doktora cinsiyet için 16. haftayı bekleyeceğimizi söylediUzun bir zaman değil mi en son ben öğrencem herhalde..
Canım beni yanlış anlama tabii ki senin bebeğin senin kararın ama sezeryan eşittir ameliyat demek.Ameliyattaki her türlü komplikasyonu (Allah korusun) sezeryanda da görebilirsin.Acaba neyi düşününerek risksiz dedin merak ettim
Selam kızlar bende öldüm meraktan daha kalp atışlarını duymadım 8+4 te yim ikide bir doktora gitmeyeli m diye bekledim şimdiye kadar yarin randevum var :) cinsiyetini çok merak ediyorum ilk bebeğim ve ona göre hazırlanmak istiyorum :)
50 kiloyum canım da 10 kilo az değil mi almak için diğer iki hamileliğimde 25'er kilo aldım da ben
ben pek anlamıyorum burda link vermişlerdi ordan girip bakmıştım.
benim bir düşük oldu o erkekti ama şimdi bu sefer ondan tamamen farklı belirtiler yaşıyorum.
o zaman pastaneyi taşırdım hep şimdi ağzıma tatlı sürmedim.
belki yaz olmasıyla da alakalı olabilir.
az kaldı bayramdan sonra öğrenicez nasıl olsa bayramda gez toz unuturuz o sırada cinsiyet meselesini
canım kacıncı haftanda gıdıceksın doktora cınsıyet ıcın. benım ayın 25ınde randevum ogrenebılır mıyım acep?
çok şaşırdım serefnaz. bende mersinde okudum 4 yıl. hangi hastaneymiş böyle davranan çok merak ettim. benim ablamda mersinde yaşıyor şuan oda hamile istersen doktorunun adını öğrenip sana yazayım?
Ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel
3.ayında zeka tetsi yapılıyo bebeğe dendi ama ?
herkese merhaba..
bi soruda benden gelsin.yatış pozisyonunu değiştiren var mı? zorlananlar ne yapıyor? unutmuşum o kadar aradan sonra.zorlanıyorum ben
Boğaz ultrasonumda büyük bi lenf nodu görüldü
Bana dua eder misiniz :26:
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Perşembe net bildi alacağım
Aklım fikrim bunda...
Arkadaşlar beni işten çıkarttılar haklarım neler bilgileriniz var mı? Tazminatımı alacağım ama kimi diyor ki gebeyken çıkarılma olmuyor cezası var.
Merhaba arkadaşlar bugün aile sağlığı uzmanıma gittim bi kaç gündür çok kötüyüm fenalaşıyorum nefes alamamıyorum 11 haftalık hamileyim meğer kan ve Demir eksikliğim varmış aşırı derecede doktorum bu Demir oranınla doğuma girersen masada kalırsın dedi çok üZüldüm 😢 kadın doğum uzmanım normal demişti az ama şimdi başlamaya gerek yok demişti 3. Ayda başlarız demişti meğer kötüye gidiyormuşum her geçen gün, aile sağlığı doktorum ferrum fort verdi hemen başlamam için namazı falan da yasakladı yatacaksın dedi umarım işe yarar bu hap 😥😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
bu kum dökme işi çoğu kişide var hamilelikte mi çıkıyor acaba.? ben çok fazla su içiyorum eskiden beri su içemeyen insanlara da şaşırıyorum. eskiden sigaradan dolayı çok içiyorum sanmıştım ama değilmiş hala deli gibi içiyorum.
Selam kızlar bende öldüm meraktan daha kalp atışlarını duymadım 8+4 te yim ikide bir doktora gitmeyeli m diye bekledim şimdiye kadar yarin randevum var :) cinsiyetini çok merak ediyorum ilk bebeğim ve ona göre hazırlanmak istiyorum :)
hey maşallah.neden almayacakmışsın rahatsızlıktan dolayı mı yoksa sıradan nedenlerden mİ*? kilon çok değil nasıl olsa. ben 25 kilo alırsam 105 kilo olurum.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?