- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Benimkide oyle.ne renk olmasi laxim ki?
Bizim doktor altin sarisi olmali demisti. Bi de kakasinda susam gibi putir putur bi seler varsa doydugunu gosterir demisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide oyle.ne renk olmasi laxim ki?
Allah anali babali buyutsun canim benim oglum senin oglundan 1 saat buyuk9 şubatta öğlne kadar suni sancı aldım hiç bişey hissetmedim ne sancı oldu ne açılma. Başı aşağıya inmediği için işe yaramazmış zaten suni sancı ama doktor şandını denemiş. Öğlen sezeryana alındım 14.05 te oğlum dünyaya gelmiş 15.00 da odamdaydım. Genel anestezi oldum doğumdan sonra hiç dikiş acısı çekmedim doktorumdan Allah razı olsun çok rahat ettim onun profesyonelliği sayesinde. 12 saat geçmeden yürümeye bşldım hamd olsun. Bebğim 4010 gram doğdu 50 cm boyu var. Doktorum bana iri bebek diye hiç bahsetmemişti. Deekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Herşey çok güzel ilerledi fakat meme uçlarım yara kan akıyo. Ağlayarak çığlık çığlığa emziriyorum. Çok muzdaribim çok üzgünmmalesf. Artık emzirmekten soğudum sanki. Bebek ne kadar uyusa kar diye bakıyorum. Krem kullanıyorum henüz faydası olmadı. İnş. Çabuk atlatırım bugünleri. Rabbim geride kalanlara sağlıklakolaylıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
Sezeryan oldum canım malesef. Hala ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil.tebrikelr cnaim, Allah anali babali buyutsun
e nasil oldu dogum senin normalmiydi ayrinti ver kiz biraz
Çok teşekkür ederim canım. Dünyanın en güzel şeyi onu izlemekmişCemren sana baharı getirdi demek.
Hayırlı uğurlu olsun.
12 de uğurlu rakamdır çok güzel günde doğmuş
Sezeryan oldum canım malesef. Hala ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil.
Kızımın Doğduğu ve ona baktığım an dışında beni mutlu eden bir doğum değildi.spinal epidural kombine anestezi uygulandı. Spinalin etkisi geçince sabaha kadar 3 kere daha epidural verildi, çok ağrım oldu çoook.
Allah'tan ilk gün bebekler paso uyuyoda bi de kızıma dertlenmedim. Sabaha kadar bol bol yürüdümde öyle kendime geldim.
Ertesi günde ayrı kabustu.Kv sağolsun 1 günlük bebeğin poposu pişik olmuş, kıyamamış ayrıntılı temizlemeye ilk kakası duruyordu parça parça poposunda. Ben altını temizlerken yeter canı acır diyo birde. Dedim pişik olmuş dün doğru düzgün silseydin şuan daha az acırdı emin ol. Diğer Ilk 3 gün Kv zırvalıklarını bilare anlatırım
Aramızda en şanslısı sensin bence kimse yok kafan rahat. Keşke kocam çocuk yuvasında büyüseymiş
.
Ona kızman değil mesele, kendini adaletsizce yargılaman. Sen hep Hatayı kendinde aradığından , üstüne baskı geldiğinde teslim oluyorsun . Hadi hadi " dendiğinde uyum sağlıyorsun . Kendi değerini fark ettikçe her sey daha güzel olacak bence. Sen cok değerlisin ve Bebeğin için en iyisini sen bilirsin .Ona kızsam ne olacak ki su benim elimdeydi soğuk olduğunu farketmeme rağmen eşim hadi hadi diyince yıkamaya çalıştım![]()
çok yedigi zaman yesil olur canim, usutmekle ilgisi yokSarı olması gerek diyolar ama bilemedim
kizlar karni doyan bebegin kakasi altin sariis olur, hatta o rengin bi adi vardi ama unuttum ben : )
bilmiuyorumki canim benim arada olur bulantimda çok siddetli olmuyorKizlar ya benim iki gündür fena bi sekilde midem bulaniyo sanki Yeni hamileymisim gibi böyle olan varmiydi.
merhabalar şubat anneleri
çarşamba günü normal doğumla sabh 9 da ikinci kez anne oldum darısı tüm bekleyn annelerin başına :)
yok kizB.k sarısı olmasın sakın.
bilmiuyorumki canim benim arada olur bulantimda çok siddetli olmuyor
bebek içerde bi islermi çeviriyorki, mideni tekmeleyince oyle olurmuki hiçç bilmiyorum
senin randevun ne zaamndi ? çarsambamiydi
sor dr a unutma
Bnm bebegiminde soyuluyo derisi ayaklardan başladı pul pul soyuluyo.Kızlar bende geldim. Ya bişi dicem ben bu kızı doyuramıyorum. Sütümü emiyo bitiriyo bide üstüne bazen 30 bazen 60cc mama içiyo anca doyuyo. Ama çokta çiş kaka yapıyor. Mama vermeyim diyorum, basbas bağırıyor. Dün göbeği düştü. Kabuz olmuştu zeytinyağıyla, masajla hallettim. Çok cadı ama:) bu arada istanbulda oturanlar 10 günlükken sağlık ocağıba götürdüm. Göbeği hafif iltihaplı gibiydi. Ebe, göbeği düşene kadar yıkamayın ama alkolünü sıkın dedi. İstanbulun suyu diğer şehirlere göre daha kireçli ve mikroplu dedi. Gerçekten 2 gün yıkamadık düştü göbeği dün. Birde cildi soyuluyo pul pul oldu sizinkilerdede varmı? Ben kızımda böyle bişey görmedimde merak ettim.
AA niye anlamasın.benimkileri hep eşim yikadi çok güzel yikiyor.adam bi kere yikadi.bi daha üstüne kaldı.ama sıcaklığına müdahale ederimYa canım akil vermek gibi olmasın da. Bence sen esin olmadan yap bazı şeyleri erkek sonuçta ne anlar banyodan bebekten.
Bu sabahtan beri adet ağrısı gibi bikini bölgeme kramp giriyor gibi oluyor nişan falan da gelmedi acaba doğum sancısının başlangıcı olabilir mi kızlar?Senin elti bilirkişi kabul edilebilir.
annem bebek buyudukce cildi soyulur sut yarayinca olur diyoKızlar bende geldim. Ya bişi dicem ben bu kızı doyuramıyorum. Sütümü emiyo bitiriyo bide üstüne bazen 30 bazen 60cc mama içiyo anca doyuyo. Ama çokta çiş kaka yapıyor. Mama vermeyim diyorum, basbas bağırıyor. Dün göbeği düştü. Kabuz olmuştu zeytinyağıyla, masajla hallettim. Çok cadı ama:) bu arada istanbulda oturanlar 10 günlükken sağlık ocağıba götürdüm. Göbeği hafif iltihaplı gibiydi. Ebe, göbeği düşene kadar yıkamayın ama alkolünü sıkın dedi. İstanbulun suyu diğer şehirlere göre daha kireçli ve mikroplu dedi. Gerçekten 2 gün yıkamadık düştü göbeği dün. Birde cildi soyuluyo pul pul oldu sizinkilerdede varmı? Ben kızımda böyle bişey görmedimde merak ettim.
valla bu soru milli piyango bana çikarmi gibi bi soru :)Bu sabahtan beri adet ağrısı gibi bikini bölgeme kramp giriyor gibi oluyor nişan falan da gelmedi acaba doğum sancısının başlangıcı olabilir mi kızlar?