2015 Şubat Anneleri

Bir şey olmaz merak etme bizim su da pek ılık oluyor. Ev aşırı sıcak ama bebek giyinirken çenesi titriyor

Ev ısısı kaç derece canım? Bizim bazı odalar soğuk. O yüzden yatak Odasında sürekli ısıtıcı yakıyoruz. 27 derece oda ısısı.

Canım.gündüz bebek uyurken 5 dk yapabilirsin.Benimki bugün hariç gündüz grnelde uyuyor.
Bugün bir şey oldu.20 günlük oldu diye düzeni mi Değişti nedir?

Uyurken annemi çağırayım yanında dursun yapayım. Annem sürekli kadının yanındaydı o yüzden çağırmadım. Ama konuştuk artık benim yanımda olucak.

Yürüdüm yürüdüm geldim. Bugun 6-7km yürüme suretiyle kendi rekorumu kırmıs bulunmaktayim :KK76:bu kadar yürüyüşe de gelmeyen pek nazlı kızanima sevgilerimi iletiyorum:63: istanbulda basılmadık toprak birakmadık ulen bi dog gayri ne bu inat bu naz:KK12: tarihi turistik gezi de yaptik bu sogukta tamam gayri pertim cıktı donuste bayir yukari zor yurudum belim agridi kasilma tuttu baya bi can yakıcı aha dedim bu defa olacak fitili atesledik zaar noldu peki eve geldik oturduk kızan da bizle dinlenme moduna gecti faaliyet cazırtı kesildi gitti:KK34:yarin yine doktora gidiyoz bakalim nedir ahvalimiz umidi kestim gerci :KK14:

Ev ısısı kaç derece canım? Bizim bazı odalar soğuk. O yüzden yatak Odasında sürekli ısıtıcı yakıyoruz. 27 derece oda ısısı.
Bilmiyorum sıcaklığı. dereceyi hastaneden çıktığımız gün çocuklar halletmiş.
Ateş ölçer evi de ölçer mi acep? Ama her yer çok sıcak.
Üst. Katın petekleri kapalı oraya çıkıp aşağı inince yüzüme resmen sıcak hava çarpıyor

Aktara gidecek adam bulabilirsem aldırayım dut kurusu da bulamadım marketten zaten.
Sizde şehir dışındasınız ondan her şey bulunmuyor o da sıkıntı.acil bir şey gerekli olsa birde aldıracak adam arayacaksınjz.
Eşime çok saydırıyorum ama neyseki her istediğimi alıyor.

Uyurken annemi çağırayım yanında dursun yapayım. Annem sürekli kadının yanındaydı o yüzden çağırmadım. Ama konuştuk artık benim yanımda olucak.
Ben uyurken başında durmuyorum.yatak odasında beşikte uyuyor ben salonda oturuyorum ara ara bakıyorum.
Biraz daha relaks ol bence. Biz gergin olunca onlarda oluyor sanırım.
Ben dün akşam kötüydüm bebekde anladı sanki hiç uyumadı

Kızlar oğlum cok kötü kustu yastık tamamen Battı sabahtan beri bir tuhaflık vardı ne yapmam gerek bilmiyorum. Üşüştü MÜ acaba

aa evet tırnaklarını da babası keserdi bi müddet.benim ellerim titriyor diye güvenemezdim kendime.yapabildiklerini yapsın.ama yapamadıkları da var.alt değiştiremez zorda kalmadıkça.öğürmeye başlar.
yok yokk tirnak olmazzzzz
ILK KIzimda ,netde okudum , kirki çikinca ilk tirnaklarini babasi kesermis çocugun,neyse verdim eline maaksi kesti, ise gitti zaman geçti
bi bakdim çocugun tirnagini derin kesmis kanamis, agri kesiciyle susturmustum bi daha tovbeeee eline tirnak maaksi falan vermem

ama ben evde yoksam alt degistirir, ilk degistirdiginde bezin önü nü arkasina baglami$mi$ , yeni açtigim islak mendil paketide yari olmustu :KK53::KK53::KK53: ama ben hiç bozuntuya vermedim niye boyle falan demedim zamanla ogrendi tecrube kazandi , yinede ben varken degistirmez ama altini :)

Benim ki yeşil yapıyo arada neden acaba
yesil kaka çok yediginin belirtisi canim
hazimsizlik yapip çocugu rahatsiz etmiyorsa bi sorun deil .. kontrolde kilo alimida guzel olur çok yerse : )
hazimsizlik yaprsa da gazdan daha fena bi sancisi olurmus çocugun

Sezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.

Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor

yesil kaka çgordumüm inin belirtisi canim
hazimsizlik yapip çocugu rahatsiz etmiyorsa bi sorun deil .. kontrolde kilo alimida guzel olur çok yerse : )
hazimsizlik yaprsa da gazdan daha fena bi sancisi olurmus çocugun

Benim pipili memede yasadigindan zannimca sari kaka 1 2 kez gordum daha 5 günde.. Hep yeşil

Yürüdüm yürüdüm geldim. Bugun 6-7km yürüme suretiyle kendi rekorumu kırmıs bulunmaktayim :KK76:bu kadar yürüyüşe de gelmeyen pek nazlı kızanima sevgilerimi iletiyorum:63: istanbulda basılmadık toprak birakmadık ulen bi dog gayri ne bu inat bu naz:KK12: tarihi turistik gezi de yaptik bu sogukta tamam gayri pertim cıktı donuste bayir yukari zor yurudum belim agridi kasilma tuttu baya bi can yakıcı aha dedim bu defa olacak fitili atesledik zaar noldu peki eve geldik oturduk kızan da bizle dinlenme moduna gecti faaliyet cazırtı kesildi gitti:KK34:yarin yine doktora gidiyoz bakalim nedir ahvalimiz umidi kestim gerci :KK14:
bence sende kaislma var ama sen gezip tozcam diye hissetmiyorsun :)))
yarin açiklik çikar insallahhhhh :)

az once 5 dk da bi olan hafif sancilarim vardi ama gitti geri : (
yarin dogsa iyi olurdu aslinda ama nasip kismet artik ...
yada yok yok dogmasin, bu hafta yurumeyi planliyorum biraz yuruyus yapiyimda oyle dogsun kolay olsun

Back
X