2015 Şubat Anneleri

Yarin randevum Canim benim kiz tam asagida karnimin üstü bos asagida benim kiz. Öyle yukarda hareket etmiyo Hep asagida. Yarin Sorarim bakim. Acilma varmi Cok merak ediyorum.
him o vuramaz diyorsun
unutma ama baska seyleri duusnucem diye bulantiyi es geçme .. biz bilmiyoruz ama doktorlar için onemli bi belirti olbailir
hatta bi kagida yaz aklindaki sorulari , ora gidince de oradan sorarsin, olmadi eline yaz :) hatirla bi sekilde

AA niye anlamasın.benimkileri hep eşim yikadi çok güzel yikiyor.adam bi kere yikadi.bi daha üstüne kaldı.ama sıcaklığına müdahale ederim
benimkide yikyabilirmikiii
sadece oglani satabildim oda zaten 5 yasinda :)
kizimda yani ilk bebekde onu beklerdim gelsin çocugu yikayim diye, ne tarfimda duracagini bilemzdi, iyice elim ayagima kariisrdi bende kendim yikadim bi daha yardim istemedim ondan
uç bes aylik olunca bunuda postalayim ben kocaya

dogumdan sonra su an yikadigi oglandan kurtulacagini saniyor avcunu yalar :))))
baba daha guzel yikiyor demi oglum diye ogetiyorum bide çocugu : )

benim komsunun 4 çocugu var, bebek yikamasini, tirnak kesmesini bilmiyormus, hep kocasi yapmis bunlari :KK48:

valla bu soru milli piyango bana çikarmi gibi bi soru :)
sancin siddetlenirse dogum sancisidir , neden olmasin
Bebeğim bu aralar çıkar mı desem daha iyi olacak sanırı :))n suni sancıya gerek kalmasın istiyorum ya bu yüzden her ağrıyı doğum başlangıcı sayıyorum sanırım bu arada artan bişey yok bazen tamamen kayboluyor o kadar...

Ona kızman değil mesele, kendini adaletsizce yargılaman. Sen hep Hatayı kendinde aradığından , üstüne baskı geldiğinde teslim oluyorsun . Hadi hadi " dendiğinde uyum sağlıyorsun . Kendi değerini fark ettikçe her sey daha güzel olacak bence. Sen cok değerlisin ve Bebeğin için en iyisini sen bilirsin .

Haklısın canım hep kendimde hata arıyorum. İnşallah dediğin gibi değerimi kendim de anlarım.

Kızlar bende geldim. Ya bişi dicem ben bu kızı doyuramıyorum. Sütümü emiyo bitiriyo bide üstüne bazen 30 bazen 60cc mama içiyo anca doyuyo. Ama çokta çiş kaka yapıyor. Mama vermeyim diyorum, basbas bağırıyor. Dün göbeği düştü. Kabuz olmuştu zeytinyağıyla, masajla hallettim. Çok cadı ama:) bu arada istanbulda oturanlar 10 günlükken sağlık ocağıba götürdüm. Göbeği hafif iltihaplı gibiydi. Ebe, göbeği düşene kadar yıkamayın ama alkolünü sıkın dedi. İstanbulun suyu diğer şehirlere göre daha kireçli ve mikroplu dedi. Gerçekten 2 gün yıkamadık düştü göbeği dün. Birde cildi soyuluyo pul pul oldu sizinkilerdede varmı? Ben kızımda böyle bişey görmedimde merak ettim.
Gozunaydin gobegi fazls sorun yapmadan dusmus bizim gobus sikintisiz dusmustu ama sonra kanadi yaktirdik derisi yikadim pullandi dedigin gibi zeytin yagi ile hergun yagliyorun bacaklari gobusu gecti kollarinda ellerinin uzerinde oluyo kuruyor hemen cildi

Sut icin tahin helvasini duydum ama ben sut olsun diye ozel yemiyorum. Hamileyken yiyemedim diye tatli ne olursa canim istiyo. Sut olsun diye bol su iciyorum ve sut yapici hipp. Rezene, papatya cayi. Yalniz bir arkadasim onun drunun sut icmenin sut kalitesini cok artırdığını soylemis. Ictigim sut miktarini artirmaya calisiyorum

Hadi yaw. Ben de biryerde inek sütü bebeğe iyi olmayabilir diye okudum içtiğim sütü de bırakmıştım.

Bebeğim bu aralar çıkar mı desem daha iyi olacak sanırı :))n suni sancıya gerek kalmasın istiyorum ya bu yüzden her ağrıyı doğum başlangıcı sayıyorum sanırım bu arada artan bişey yok bazen tamamen kayboluyor o kadar...
hazirlik sancisidir o kesinde
ne zaman gelir bebis onu pek tahmin edemeyiz boyle hafif batma ve sancilardan

bugun bendede sancilar geri basladi , basladi dedigim dun hiç yokdu bugun var hiç yokdan iyidir demi : )
yarin safak tek rakama dusecek
03 memleketimide gorucem ben bu gidisle
insallah imzasiz kalmam sonunda

kızlar okuyorum ama yazamıyorum.. Allah cümlemize sabır versin... tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah...
benim de 2 saat önce nişanım geldi sonunda ama sancım çok hafif var... nişandan ne kadar sonra doğum yaptınız ki? daha beklicek miyim?

Banyoyu sık yapamıyorum annem kadına yardım etmeyi umarım bu hafta bırakır da biraz benim yanımda olur.
Canım.gündüz bebek uyurken 5 dk yapabilirsin.Benimki bugün hariç gündüz grnelde uyuyor.
Bugün bir şey oldu.20 günlük oldu diye düzeni mi Değişti nedir?

Kızlar bende geldim. Ya bişi dicem ben bu kızı doyuramıyorum. Sütümü emiyo bitiriyo bide üstüne bazen 30 bazen 60cc mama içiyo anca doyuyo. Ama çokta çiş kaka yapıyor. Mama vermeyim diyorum, basbas bağırıyor. Dün göbeği düştü. Kabuz olmuştu zeytinyağıyla, masajla hallettim. Çok cadı ama:) bu arada istanbulda oturanlar 10 günlükken sağlık ocağıba götürdüm. Göbeği hafif iltihaplı gibiydi. Ebe, göbeği düşene kadar yıkamayın ama alkolünü sıkın dedi. İstanbulun suyu diğer şehirlere göre daha kireçli ve mikroplu dedi. Gerçekten 2 gün yıkamadık düştü göbeği dün. Birde cildi soyuluyo pul pul oldu sizinkilerdede varmı? Ben kızımda böyle bişey görmedimde merak ettim.

bu sorun bende de var doymuyor sanırım ben emzirdikten sonra sağıp veriyorum mamayı vermemeye çalışıyorum günde en fazla 2 defa mama veriyoruz gecede dahil. ama sütümü sağıp verdiğimden mamaya pek ihtiyaç kalmıyor. tam emmiyor bizimki göğüslerimi. birde bizimkide deri döküyor bugün yıkadık ama yinede dökülüyor her gün zeytinyağı ile yağlıyoruz heryerini. onun etkiside olabilir sanırım yumuşatıyor tenini

Özellikle istedi herşeyi hazırlamıştı :KK43: yaw su soğuktu Aklım gitti hala kendimde değilim inşallah Allahım korur :KK43:
Bir şey olmaz merak etme bizim su da pek ılık oluyor. Ev aşırı sıcak ama bebek giyinirken çenesi titriyor

Parol yazmis banada antibiyotik birde günde 3sefer ama ben 2 aliyorum biraz savsakliyirum sanirim .. Bide parol hafif bir agri kesici diye onemsemedim
Bana da parol ve majezik yazmış içmek istemedim sonra kontrolde dedi ilk günler başka çaren yok majezik içeceksin başka bir şey ağrıyı kesmezmiş. 4-5 gün içtim günde bir tane.

sezeryan olanlar kanamanız devam ediyormu
benim 8. gün günlük ped koyuyorum çamaşırıma kdar çıkıyor normal ped koyuyorum bir damla bile gelmiyor
kafa buluyor benimle
pişik oldum resmen
bi üşüyorum bi terliyorum menopozlular gibiyim
meğer 9 ay rahatmışız insan rahata çabuk alışıyor adet olmak sıkıcıymış
kesinlikle katiliyorum sana omzumu ve sirtimi hissetmiyorum artik :cry:

benimkide yikyabilirmikiii
sadece oglani satabildim oda zaten 5 yasinda :)
kizimda yani ilk bebekde onu beklerdim gelsin çocugu yikayim diye, ne tarfimda duracagini bilemzdi, iyice elim ayagima kariisrdi bende kendim yikadim bi daha yardim istemedim ondan
uç bes aylik olunca bunuda postalayim ben kocaya

dogumdan sonra su an yikadigi oglandan kurtulacagini saniyor avcunu yalar :))))
baba daha guzel yikiyor demi oglum diye ogetiyorum bide çocugu : )

benim komsunun 4 çocugu var, bebek yikamasini, tirnak kesmesini bilmiyormus, hep kocasi yapmis bunlari :KK48:
aa evet tırnaklarını da babası keserdi bi müddet.benim ellerim titriyor diye güvenemezdim kendime.yapabildiklerini yapsın.ama yapamadıkları da var.alt değiştiremez zorda kalmadıkça.öğürmeye başlar.

3.diye heralde kimse sormuyo diye düşünüyodum akrabalardan.naptın ne ettin diye.ayın 15i günü doluyo demiş annem yanlış anlamış.bugün arayan arayana.dualar bile okumuşlar.ayy postalamayın beni bu gece dedim.daha 10 gün var günüme.
anneme de gec gel diyodum.salı kar geliyomuş dedi.sakaryadan mersine gecerken afyon civarı tehlikeli oluyor kar yagarsa.pzt gece bincek inşallah.aslında bu gece bincekti.biz karar verene kadar otobüs dolmuş.üniversiteliler dönüyormuş.yer kalmıyormuş bu hafta

Back
X