- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Orta taş üstü baya cahil ya. Bakıyorum da gençler öyle değilHerkese ayri ayri anlat ay anlatmak bisi degil anlamiyolarda israrla kendi dediklerini dinletmek istiyolar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta taş üstü baya cahil ya. Bakıyorum da gençler öyle değilHerkese ayri ayri anlat ay anlatmak bisi degil anlamiyolarda israrla kendi dediklerini dinletmek istiyolar...
yuru canim her gun, hurma ye, hareket et meridven in çik ne biliyim yap biseyler dogsun diye ugras, bi an once dogarsa kilo almaz senin de doktorunda içi rahat olurStrese girdim zaten bi saattir yavrum karnımda tekme üstüne tekme atıp duruyor bengerilince o da gerildi yani hayırlısıyla bi gelse artık diyorum ama ne sancı var ne başka bişey![]()
Dikiş düşmedi benden ya. 19 gün oldu bu işten de bi kurtulsak hayırlısı ile.bana hiç vermedillerde ondan sordum dr mu verdi diye
sen dogum yapali baya oldu ama , dikisler dustumuki
Insan hiç olmazsa bi gün görür gider , ondan bi hayır beklemiyordum zaten ama bu kdrını da beklemiyordum .sizi okudukca aklima yaziuorum bahanem ne olursa olsn kardeslerimi yalniz birakmayayim diye. Hep yardimima geldiler cunku. Simdi oglumla teyzesi ilgileniyor surekli.
6 kilo fln gitmis benden. Gobek duruyor 6 aylik gibi. Dikisleri bulmak.icin kaldirmak gerekiyor dedigin gibi. Igrenc
seninki sezzryan deilmiDikiş düşmedi benden ya. 19 gün oldu bu işten de bi kurtulsak hayırlısı ile.
Dusmuyorsa git dr alsin. Alininca rahat edersin. Bana da duser kendi demisti ama dusmemistiDikiş düşmedi benden ya. 19 gün oldu bu işten de bi kurtulsak hayırlısı ile.
8.gunum bugun bende kilo kaybi hala 6kg ama ayni goruntu bendede var dikisin ustune kapak olmus gibi her ayna gordugum yerde bakiniyorum sinirim zipliyor...7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?
Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.
Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?
Ooy oyy basımıza gelenler :) bi de belim başladı tutulmaya ben eksik kaldım diyerek :) beni uyutsunlar yaa bi ay fln ya da atlara vurulan iğnelerden yapsınlarDr pansuman vs bisey demedi bana. Oyle kapali duruyor dikisler acsam mi hava alsa daha cabuk mu iyilesir.
Dun oglumu klozete kaldirip oturttum sanirim ondan oldu icten icten fena aciyor dikisler.
Gogusler de yara olsak mi olmasak mi acaba diyorlar
Ula o nasıl aldırılır? Korkudan acıcak yine die zorla bişi giyiyoruma ben.Dusmuyorsa git dr alsin. Alininca rahat edersin. Bana da duser kendi demisti ama dusmemisti
Bana da yazarmısın canım ne dicekBnm de cok acım var ya kimi zaman yere kapaklanıyorm desem inanmazsın , yarın randevum var bakalm ne dicek..
Gaz cikaramadim diye lavman yapti hemsire. Oy dedim bunu da yapin bir bu kaldi eksik :)Ooy oyy basımıza gelenler :) bi de belim başladı tutulmaya ben eksik kaldım diyerek :) beni uyutsunlar yaa bi ay fln ya da atlara vurulan iğnelerden yapsınlar
8 gün oldu canımbana hiç vermedillerde ondan sordum dr mu verdi diye
sen dogum yapali baya oldu ama , dikisler dustumuki
Normal dogum dikisi degil mi. Dr alir acimaz sen de rahatlarsin inanUla o nasıl aldırılır? Korkudan acıcak yine die zorla bişi giyiyoruma ben.
Yok normal bnmki de canm . Ebeye sordum Dikiş alma yok daha eriyor ip dedi.seninki sezzryan deilmi
dusen dikismi yapmislar ?
fyz ninki normal dogum yaa ondaki belki dusen dikistir dedim ama bilmiyorum tabi
20 gunde hala iyilesemedinmi yani sen ?
oyy Allahim sen koru sezeryandan beniiii
burdaki sezeryan hikayleri korku filmi gibi
Tabi ki yazmaz miyim , 2 den sonra inş bildirirmBana da yazarmısın canım ne dicek
Cok özür diliyorum ama koptum . Doğuma girmeden önce bana da ole bişi Yaptılar popoya ilaç . Yani dedim beni çabuk yıkayın bu ne ya . Sonra gelen giden acılmaya bakmaya geldi . Yarın doktor Kontrolü var ya allam bu son açma Vakası olsun daha da demirden bekaret kemeri giycem arkadas, yıllarca sen sakla sakla gelsin kamuya mal olsunGaz cikaramadim diye lavman yapti hemsire. Oy dedim bunu da yapin bir bu kaldi eksik :)
Sondasi sancisi sezeryani akla ne gelirse.
yenmezmi hiççççç :))))Allam geriniyo bi de Benm bebe!
Küçücük zaten bi lokmada yenir mi ki
SEN AKLimda sezeryan kalmisin canim ya pardonYok normal bnmki de canm . Ebeye sordum Dikiş alma yok daha eriyor ip dedi.