- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Evet içiyorum sabah akşam Dikiş yerlerim acıyorgeçmis olsun canim
emzirdikçe de acir ama napican bilmuyorum
antibiyotigi dr mu verdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet içiyorum sabah akşam Dikiş yerlerim acıyorgeçmis olsun canim
emzirdikçe de acir ama napican bilmuyorum
antibiyotigi dr mu verdi ?
Biz nerede hata yaptık ya da yapıyoruz sence ?Ben de ablamın bebeğine daha hamileyken Yardıma gitmiştim.
Dikiş canım ama genel olarakta vajinal bi Ağrı var jel verdi birde doktor onunla yıkıyorum ama yine de ağrıyorNe güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var
Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..
Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...
Saol hayatım denicem mutlaka saol , maşallaj senin sütüne de Allah daha bol bol versin :)Ne güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var
Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..
Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...
Strese girdim zaten bi saattir yavrum karnımda tekme üstüne tekme atıp duruyor bengerilince o da gerildi yani hayırlısıyla bi gelse artık diyorum ama ne sancı var ne başka bişeykotu dusunme canim,iyi dusunelim iyiseyler guzel seyler olsun
bana 2 martdan once mudahale edilmeyecek beebegin kilosu umurlarinda deil , 40 haftamda imzamdaki tarihde doluyor ..
kocan odunluk yapiyor o ayri konuda sen sakin ol, herseyin en kotuusnu dusunme daha çok strese sokacak seni ..
Bnm de cok acım var ya kimi zaman yere kapaklanıyorm desem inanmazsın , yarın randevum var bakalm ne dicek..Evet içiyorum sabah akşam Dikiş yerlerim acıyor
Doğumda kaç dikiş atılıyor kızlar ? Normal doğum da yaniNe güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var
Cok teşekkür ederim üşenmemiş o kdr şeyi yazmışsın saolCanım bnm emzirme danismanim bi çay tarifi verdi sütü artıran..Tüm annelerden olumlu donuş aldım dedi yazayim tarifini dene istersen..
anason tohumu
Rezene tohumu
siyah kimyon tohumu
dereotu
Mercan kosk
Melisa
Tohumların hepsinden eşit miktarda (1 tatlı kaşığı,1 yemek kaşığı nasıl istersen) sarımsak ezer gibi eziyorz..yine otlardan da aynı miktar koyup bu karisimdan 1 tatlı kasigini 1 bardak suda Nescafe yapar gibi kayrıştıriyorz 10 dk demliyoruz..günde 2-3 bardak içebilirsin dedi 3 den fazlası ishal yapabilirmis
Yüzlerde ekşi bi ifade ; sütün var mı şeklinde bi soru. Bi tanesini tersledim sen moral bozmaya mı geldin die. sen de tersle o zmn ilişmiyorlar daha.Ah ah bide milletin "aa emzir emzirdikce sut cogalacak" demesinden nefret ediyorum sanki ben isteyerek bebegimi emzirmiyorum
Beeennİyi akşamlar kızlar.bebeğine işitme testi yaptıran var mı?![]()
11 mii süper :) ben de toplamda 5 verdim süt olsun die ye ye psikolojisi ile . 3 kaldı zaten o da gider inş üzerine eklemem :)7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?
Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.
Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?
Herkese ayri ayri anlat ay anlatmak bisi degil anlamiyolarda israrla kendi dediklerini dinletmek istiyolar...Yüzlerde ekşi bi ifade ; sütün var mı şeklinde bi soru. Bi tanesini tersledim sen moral bozmaya mı geldin die. sen de tersle o zmn ilişmiyorlar daha.
Kizlaarrrtelefondan giriyorum tek tek alıntı yapamiyorum.doğum günümü kutlayan herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki varsiniz.hepimiz mutlu olalım inş. Sevdiklerimizle çoluk çocuğunuzla,insanin en büyük mutluluğu ailesi yuvası bence,bilmiyorum benim anne babamın sorunlu bi evliliği vardı huzur mutluluk nedir bilmedkk çoğu zaman.simdi kendim evlenip yuva kurunca anladım herşeyi. Rabbim eslerimizi başımızdan eksik etmesin yavrularimizla beraber mutlu bi hayat surelim inş...
Yazılarımi okuyanlar olmuştur artik topic eskisi gibi hareketli değil tabi,birkaç gün önce eşimle kavga etmiştik dünyam kararmıştı resmen,su an nispeten iyiyiz,eşimin aksam yorgun ama guleryuzle kapıyı çalmasını,evimize bi somun ekmek getirisini,Aksamlari ictigimiz çayın tadını,beraber izlediğimiz dizileri filmleri izlerken aldığım hazzı hiçbir şeye değişmem![]()
Canım benim çok teşekkür ederim hep birlikte mutlu senelere inşallah.
Gectigimiz cmtesi ben yaptirdim canim cok sukur bir sorunumuz cikmadi... hayirdir ?İyi akşamlar kızlar.bebeğine işitme testi yaptıran var mı?![]()
Yarın doktora sorucam cnm bana sadece ağrı kesici verdiydi. Yazarım sanaKızlar valla çocuk olunca zor oluyormuş girmesi bişey soracağım daha önce normal doğum yapmış olanlara afedersiniz benim alt takım sanki dağılmışzonkluyor sanki ne zaman geçer bu ağrılar antibiyotik ve Ağrı kesicim var ama kesmiyor ne yapabilirim ?
evet adet sancisi canimNe sancısı kız benim de giriyor arada adet sancısı gibi yada bıçak batıyormuş gibi o açılma sancısı mı oluyor ki
bana hiç vermedillerde ondan sordum dr mu verdi diyeEvet içiyorum sabah akşam Dikiş yerlerim acıyor
sizi okudukca aklima yaziuorum bahanem ne olursa olsn kardeslerimi yalniz birakmayayim diye. Hep yardimima geldiler cunku. Simdi oglumla teyzesi ilgileniyor surekli.Biz nerede hata yaptık ya da yapıyoruz sence ?
6 kilo fln gitmis benden. Gobek duruyor 6 aylik gibi. Dikisleri bulmak.icin kaldirmak gerekiyor dedigin gibi. Igrenc7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?
Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.
Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?