- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Bende tam yemeği düşünürken hooop belimize kadar sıçtıkAllam geriniyo bi de Benm bebe!
Küçücük zaten bi lokmada yenir mi ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam yemeği düşünürken hooop belimize kadar sıçtıkAllam geriniyo bi de Benm bebe!
Küçücük zaten bi lokmada yenir mi ki
Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.Gectigimiz cmtesi ben yaptirdim canim cok sukur bir sorunumuz cikmadi... hayirdir ?
Hastaneden çıkmadan yaptılar, sağlık ocağı da sonuçlsrı istediYaptirdim ben cnm 5.gün kontrolünde
Haklısın ankarada yaz bile çok.sıkıcıValla bana kalsa bikaç hafta önce dönecektim de annem bırakmıyor..ona göre nisana kdr durmaliymisim :) orta yolu bulduk 40 ı çıkana kdr durmam konusunda ikna oldu :) kocis cuma gece geliyor ptesi dönüyor o varken zaman hiphizli geçiyor yokken Asır gibidışarı çıkılcak bi hava yokmuş cnm ya boşuna sıkma canını.. yollar çok kotuymus kaya kaya gitmiş Eve eşim..ben de baharı iple çekiyorum eylülu atsak pusetine o sahil senin bu sahil bnm dolassak isistiyorum..nerdeyse 1.5 aydır evden cikmadim sayılır
geçen 14 Şubat diye annem bi çıkın başbaşa kalin eylule bakarım ben dedi de arabada radyo dinlemeyi bile özlemişim..ama aklım kizda kaldı 1 saate geri döndük o bile iyi geldi..bizim ev beykozda ya görüyor boğazı etrafı da hep böyle cam ağacı falan..o manzaradan sonra ankaranın soğuk manzarası lohusa depresyonumu iyice deprestiriyor..ctesi olsun istiyorim artık yuvam burnumda tutuyor :)
Görüne görüne bi hal olduk ya la..SEN AKLimda sezeryan kalmisin canim ya pardon
git gorun bakalim ne diycek
Yaa bu Acılar ne zmn geçiyor acaba .. 40 gun yatacaksın dedikleri bu olsa gerekBende tam yemeği düşünürken hooop belimize kadar sıçtıkelim ayağıma Dolandı eşim bi yanda ben bi yanda zaten oturamıyom canım Acıya acıya değiştirdim. Her Şeyini
Ayy alem annen.Sorma birde başkası yapsa neyse annem diyor senin sütün yetmiyor ha bire ha bire ya dedim ki doktor bile dediki sütün olması psikolojik bişey yok derseniz yok olur bunu söledim bi sizin mi psikolojiniz var diyorçıkmadan hastanedeki hemşireler bilgi vermişti şunu şöyle bunu böyle yapın diye onları anlatıyorum önceden hiç bilmiyorduk böyle şeyler çocukları büyüttük diyorlar kafayı yedim
Krem.zaten ağrıyı gidermek için.çaresi yok gibiAyni hastanedeydik bana ilaci yazdilar kullan dediler. Hemoroid kremi oldugunu sonradan anladim. Ilgincmus sana vermemeleri.
Yuuh!Ayy alem annen.
İyi demiş kadın bir sizin mi psikolojiniz var diye.
Benim yengemde bizim Zamanımızda hiç böyle şeyler yok diyor ama kendi kızı 7 düşükten sonra olmuş adını Diren koymuşlar. Ve kendi annesi bebeği gördüğünde çocuk doğurdum diye ortalarda geziniyorsun, doğura doğura bunu mu doğurdun bu yakında ölür demiş.
Yengem üzüntüden hastanelik olmuş.
Kızı şimdi 32 yaşında.
Yani her dönemde anneler böyle şeyler söyleyebiliyorlar.
Bnm de 11 de uyandırıp emzirmem lazım ama uyanmicak biliyorum brz oyalaniyorm belki kendi uyanir diye..uyusun diye gözünün içine bakarım uyumaz..uyansin diye 40 takla atarım uyanmaz..yaslanmis hissediyorum kendimi yeminleCok pis uyuyo bebek, gece mıçtık , net
Senin ablan yok mu canım.abin falan.sizin ablalar benim teyzelere benziyor sankim
arada çikiyodur oyleleri, normalde abla kizkardes daha farkli bi baglilik dugu deilmi ? bilmedigim vede hep istedigim bisey oldugul için soruyorum
yani ben bosunami uzuluyorum kizim tek kaldi diye ? :)
Yok la ne özlicem :)Doğum yapanlar hamileliklerini oZluyormu acaba![]()
Ben çok ozluyorum vallaDoğum yapanlar hamileliklerini oZluyormu acaba![]()
Doktor.baskıdan oluyor dedi.şişince vücut pırtlatıyor demekbende ikisindede oldu hemprpoiod, ikinmakdan oluyodur herhalde bilmiyorumki
zaamnla kendiliginden duzeliyor ama bi 6 ay falan çekiyorum ben
Geçen bi selfie çektim bebeyle, ben sanıyorum gzl çıktım . Arkadasa gönderdim , kız direk : cok kotü görünüyorsun yazdı :)) söyleyeceklerim bu kdr . O da hamile , beni GÖRDÜ gözü korktu o anBnm de 11 de uyandırıp emzirmem lazım ama uyanmicak biliyorum brz oyalaniyorm belki kendi uyanir diye..uyusun diye gözünün içine bakarım uyumaz..uyansin diye 40 takla atarım uyanmaz..yaslanmis hissediyorum kendimi yeminle
Yüksek.bir.ses çıkınca irkiliyorlar.Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.
Rutini mi uyguluyosun?bende bir iki gun denedim ama yok olmuuoBnm de 11 de uyandırıp emzirmem lazım ama uyanmicak biliyorum brz oyalaniyorm belki kendi uyanir diye..uyusun diye gözünün içine bakarım uyumaz..uyansin diye 40 takla atarım uyanmaz..yaslanmis hissediyorum kendimi yeminle
:))))) dr un kadin mi erkekmi : ))Görüne görüne bi hal olduk ya la..
Mahremiyet duygusunu ozledım :)