- 11 Mart 2014
- 136
- 42
- 73
- 35
Benden ziyade eşime dert oldu ya çatı darlığın varsa ya bi sıkıntı olursa diyeBana Çatı muaynesi yapmadı
Hatta burda baya sitem ediyordum nebiçim doktorum var diye
Son haftalarımda sancılarım çok olunca açılma varmı diye baktı sadece
Birde doğum sancılarımın başladığı gun açılmaları kontrol etmek için baktı, o günde zaten 3 kere baktı :)
Sen de geç odana uzan kimse niye hizmet etmiyorsun diyemez bu halinde heraldene diyeyim ben gelme mi diyeyim diyor. bu yüzden baya bi tartıştık. sonuç olarak kadın salonumda uzanmış yatıyo işte..
3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..emzirme kampi nedir?
Ay valla allah yardımcınız olsun çok fenaymis..eşim sabah fotoğraf gönderdi de gözlerime inanamadım..Günaydin kizlar.istanbul da oturup karda nasil hastaneye giderim deyip dogurmaktan korkanlar var mi?
Kendini iyi hissediyorsan yalnız kalsan artık gondersen herkesiYa galiba kv ile basim belada.profesyonel yalanci gibi davraniuo.bebekten sonra hat safhaya ulasti.annem sinirleniuo.yakalayinca yalanini esimin yaninda bozuyo.isin kotusu esim annesini mahcup ediyo diye anneme kizgin,yanlis anliuomus annem Onu yalanci konumuna koyuyomus oysaki annesi gercekleri souluyomus.oyyy ben nere gidem?arada kalip denge tutturmaya calismaktan bi hal oldum
amaninn turk dizisi gibi bu ne kizYa galiba kv ile basim belada.profesyonel yalanci gibi davraniuo.bebekten sonra hat safhaya ulasti.annem sinirleniuo.yakalayinca yalanini esimin yaninda bozuyo.isin kotusu esim annesini mahcup ediyo diye anneme kizgin,yanlis anliuomus annem Onu yalanci konumuna koyuyomus oysaki annesi gercekleri souluyomus.oyyy ben nere gidem?arada kalip denge tutturmaya calismaktan bi hal oldum
gule gule otur canim
gece gunduz ayrimini yapabailiyormu,dunyaya alisamadi dedigin durum ne ki ?
3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..
Hastanede enjektörle verdiler,eve gelince eşim biberonla vermeye başladı,ona kalsa bebek ink dediğinde basacak mamayı aç diye.. Sonuç 10 günde biberona alışmış bebek.. Gerçi mama öncesi hep emzirdim 15-20 dk her bi göğsümü.. Sütüm de artmaya başladı ama ne bileyim çok yorucu ya 14 saat emzirdim pefff.. Ne yapcam ben de bilmiyorum.. Allahtan annem var,pilim bitince o devralıyor ben dinleniyorum..40 lanınca gidecek napcam ben yaaaHadi biz kotü anneyiz de hastanede de verdiler kan şekeri düşmüştü bebeğimin. Öyle düşünme . Bn de aynıyım. Napabilirz?
Normal doğum yapıcam diye gittim hastaneye acil sezaryen oldum çıktım ve çok sıkıntı çektim hem bedenene hem ruhen.. Emzirmek sorun olunca da devreye mama ve biberon girdi.. Şimdi kurtulmaya çalışıyorum ikisinden de.. En başından emzirebilseydim hiçbi sıkıntım olmayacaktı..Ben bu Kampı bilmiyordum. Ama benm hep yaptığım birsey bu. Ve çok şükür süt sıkıntısı yaşamadık henüz
Cok iyimis ama ben daha kizin uyudugunu gormedim goguslerim yara oldu mama veriyorum maalesef sabah 7 de kalktik bir daha da uyumadi, uyumamak icin direniyor3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..
Ben mama verince kusuyor midesi rahatsız oluyor ama bazen gece çok huyduzluk yaparsa hep emmek isterse veriyorum ama ile yaradığını görmedim. Genelde başka bir şeyden dolayı uyumak istemiyor ve gereksiz yere memede duruyor.Kizlar bebegim bgn doymak bilmiyor. Sut veriyorum hala araniyor mama verdim bgn onu da bitirdi. Bir haftadir hic mama vermemiştim. Mama verince üzülüyorum. Bgn uyumadi da dogru düzgün. Var mi sizde de ayni seyler.
annm sehirdisindan geldi kv burda yasiyo.ben ii hissediyorunm ama annm gitsinde ben kalayim diye bekliyo kv onun icin bizim ev tatil kampiKendini iyi hissediyorsan yalnız kalsan artık gondersen herkesi
Evet göbüş uyuşuk elliyorum kaşıyorum tık yok.gececektir elbet o sarkit. Bir de uyusuk
yok ozel hastaneydi tk kisilik sanci odasi. Catal bile havaliydi dogumhane demezsin insani germiyordu. Iki ebe ilgilendi gece gidince bir de dr geldi en son o kadar. Ama beni elleyen kizin burnunu da elledi o komik :))
Kız ne güzel seviyor yeğenini.Nasıl yapmalıyım ki ben kimseyi kıramam da zaten arada gelip göbeğimi açtırmaya çalışıyor bakacakmış ya diyorum hoşlanmıyorum diye sen yeğenimle arama giriyorsun diyor söyleniyor birde göbeğimde resmi yok çocuğun neyine bakacaksın dedim iyice sinir etti beni çocuk doğunca işi bırakır birde diye korkuyorum inan ki
Hastanede enjektörle verdiler,eve gelince eşim biberonla vermeye başladı,ona kalsa bebek ink dediğinde basacak mamayı aç diye.. Sonuç 10 günde biberona alışmış bebek.. Gerçi mama öncesi hep emzirdim 15-20 dk her bi göğsümü.. Sütüm de artmaya başladı ama ne bileyim çok yorucu ya 14 saat emzirdim pefff.. Ne yapcam ben de bilmiyorum.. Allahtan annem var,pilim bitince o devralıyor ben dinleniyorum..40 lanınca gidecek napcam ben yaaa
Işte teorikle pratık her zaman örtüsmuyorCok iyimis ama ben daha kizin uyudugunu gormedim goguslerim yara oldu mama veriyorum maalesef sabah 7 de kalktik bir daha da uyumadi, uyumamak icin direniyor
benim de az cok yaptigim.sey bu.3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..
ilk.gun kuvozdeydi sut sag dediler sagdim ama siringayi bile doldurmadi az.birsey ilk sari sut geldi. Sonra ikinci gun eve geldik sut yoktu oturdum saatlerce emzirdim. Yarim saat emiyorsa 2 dakikasinda yutkunuyordu sadece. Ucungu gun dus aldim uyudum dinlendim derken sut geldi. Biberon versem mi dedim ama vermedim. Annem verelim dedi. Esim sarilik olcak dedi durdu. Manyaga bagladim tum gun emzirdim. Zaten hareket edemiyorum tek ise yaradigim oturup memeyi acmak. Sen de olumlu dusun olack de sut artacak de. VazgecmeNormal doğum yapıcam diye gittim hastaneye acil sezaryen oldum çıktım ve çok sıkıntı çektim hem bedenene hem ruhen.. Emzirmek sorun olunca da devreye mama ve biberon girdi.. Şimdi kurtulmaya çalışıyorum ikisinden de.. En başından emzirebilseydim hiçbi sıkıntım olmayacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?