2015 Şubat Anneleri

Benden ziyade eşime dert oldu ya çatı darlığın varsa ya bi sıkıntı olursa diye Pazartesi artık gideceğiz Dr a tek duam suni sancı verildiğinde açılmam olması... Bebiş gelmediği için iyice gerildim gerçi dünden beri karnım biraz aşağıya inmiş gibi geliyor ama...

Kendini iyi hissediyorsan yalnız kalsan artık gondersen herkesi

amaninn turk dizisi gibi bu ne kiz
gonder herkesi evine,otur kendin bak çocuguna inan çok daha rahat edersin psikolojik oalrak
bunyen yorulsada kafan saglam olunca sorun olmaz bence bu kadr

yattim tam uykuya dalacakdim telefonum çaldi,bebek olunca bu telefon olayina çozum bulmam lazim, sesiiize almayi hep unutyorum aliskanlik edinsel iyi olucak

neyse gidip islerimi yapayim bari mutfaga

gule gule otur canim
gece gunduz ayrimini yapabailiyormu,dunyaya alisamadi dedigin durum ne ki ?

Teşekkürler :)
Yapamıyor , gündüz çok seviyor uyumayı gece ise oturmayı
Ve memede durmayı istiyor emmesede kendini daha rahat hissediyor kucağımda
Yatakta tedirgin uyuyor
Zıplıyor hep

3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..

Ben bu Kampı bilmiyordum. Ama benm hep yaptığım birsey bu. Ve çok şükür süt sıkıntısı yaşamadık henüz

Hadi biz kotü anneyiz de hastanede de verdiler kan şekeri düşmüştü bebeğimin. Öyle düşünme . Bn de aynıyım. Napabilirz?
Hastanede enjektörle verdiler,eve gelince eşim biberonla vermeye başladı,ona kalsa bebek ink dediğinde basacak mamayı aç diye.. Sonuç 10 günde biberona alışmış bebek.. Gerçi mama öncesi hep emzirdim 15-20 dk her bi göğsümü.. Sütüm de artmaya başladı ama ne bileyim çok yorucu ya 14 saat emzirdim pefff.. Ne yapcam ben de bilmiyorum.. Allahtan annem var,pilim bitince o devralıyor ben dinleniyorum..40 lanınca gidecek napcam ben yaaa

Ben bu Kampı bilmiyordum. Ama benm hep yaptığım birsey bu. Ve çok şükür süt sıkıntısı yaşamadık henüz
Normal doğum yapıcam diye gittim hastaneye acil sezaryen oldum çıktım ve çok sıkıntı çektim hem bedenene hem ruhen.. Emzirmek sorun olunca da devreye mama ve biberon girdi.. Şimdi kurtulmaya çalışıyorum ikisinden de.. En başından emzirebilseydim hiçbi sıkıntım olmayacaktı..

3 gün boyunca bebek her istediginde emziriyorsun o uyurken sen de uyuyor dinleniyorsun..başka hiç bi iş yapmiyorsun..sutun artiyormus..
Cok iyimis ama ben daha kizin uyudugunu gormedim goguslerim yara oldu mama veriyorum maalesef sabah 7 de kalktik bir daha da uyumadi, uyumamak icin direniyor

Kizlar bebegim bgn doymak bilmiyor. Sut veriyorum hala araniyor mama verdim bgn onu da bitirdi. Bir haftadir hic mama vermemiştim. Mama verince üzülüyorum. Bgn uyumadi da dogru düzgün. Var mi sizde de ayni seyler.
Ben mama verince kusuyor midesi rahatsız oluyor ama bazen gece çok huyduzluk yaparsa hep emmek isterse veriyorum ama ile yaradığını görmedim. Genelde başka bir şeyden dolayı uyumak istemiyor ve gereksiz yere memede duruyor.
Ne yazdım ben

Evet göbüş uyuşuk elliyorum kaşıyorum tık yok.
Çok gıcık.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlara Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin
benim kız kalabalık sevmiyor galiba
akşam arkadaşlar geldi ev hiç boş kalmadı kızçe huzursuzdu bütün gece
sonra herkes gitti babası geldi onunla oynadılar yarım saat kadar o ara rahat uykuya daldı
yandık valla
sahalarda görmek istemediğim hareketlerdi bunlar hep

kızlar dün farkettim sezeryan yerimde siyaha benzer bişey olmuş kanama sandım anneme gösterdim hayır kan değil su gelmişse eşofmanının izi çıkmıştır dedi ama içim rahat etmedi yav
hoş akıntı veya su yok orada

Kız ne güzel seviyor yeğenini.
Bırak sevsin.
Bende biri sevsin diye uğraşıyorum kimsenin umrunda değil.
Görümcem yok ama eşimin iki abisi var.
Biri geçen bebek kız mı erkek mi diye sormuş.
Ötekide henüz görmeye bile gelmedi.

Cok iyimis ama ben daha kizin uyudugunu gormedim goguslerim yara oldu mama veriyorum maalesef sabah 7 de kalktik bir daha da uyumadi, uyumamak icin direniyor
Işte teorikle pratık her zaman örtüsmuyor

benim de az cok yaptigim.sey bu.

ilk.gun kuvozdeydi sut sag dediler sagdim ama siringayi bile doldurmadi az.birsey ilk sari sut geldi. Sonra ikinci gun eve geldik sut yoktu oturdum saatlerce emzirdim. Yarim saat emiyorsa 2 dakikasinda yutkunuyordu sadece. Ucungu gun dus aldim uyudum dinlendim derken sut geldi. Biberon versem mi dedim ama vermedim. Annem verelim dedi. Esim sarilik olcak dedi durdu. Manyaga bagladim tum gun emzirdim. Zaten hareket edemiyorum tek ise yaradigim oturup memeyi acmak. Sen de olumlu dusun olack de sut artacak de. Vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…