benim de az cok yaptigim.sey bu.
ilk.gun kuvozdeydi sut sag dediler sagdim ama siringayi bile doldurmadi az.birsey ilk sari sut geldi. Sonra ikinci gun eve geldik sut yoktu oturdum saatlerce emzirdim. Yarim saat emiyorsa 2 dakikasinda yutkunuyordu sadece. Ucungu gun dus aldim uyudum dinlendim derken sut geldi. Biberon versem mi dedim ama vermedim. Annem verelim dedi. Esim sarilik olcak dedi durdu. Manyaga bagladim tum gun emzirdim. Zaten hareket edemiyorum tek ise yaradigim oturup memeyi acmak. Sen de olumlu dusun olack de sut artacak de. Vazgecme
O kucuk agzini kocaman actrmayi basarabilirsem acimayacak gogusler de birinde acsa birinde acmiyor agzini. Krem fln hikaye agzina memeyi iyice sokmak onemli. Ben de lasninoh kullaniyorumaynen bende öyleyim bütün gün çocuk memede duruyoruz artık bantlayacağım onu mememe diyorum
aman ne yapayım doysun kuzucuğumda gerisi önemli değil
lansinoh sürüyorum daha çok acıyor
arkadaş yurtdışından bir krem getirtmiş onu bana yollamış onu süreyim dedim fırsatımız olmadı bugün kesin kararlıyım yalancı emzik alacağım benim kız yalancı emzik niyetine mememe yapışıyor
Evet birde kendilerini yüceltmek için yalan dolan var.Ya galiba kv ile basim belada.profesyonel yalanci gibi davraniuo.bebekten sonra hat safhaya ulasti.annem sinirleniuo.yakalayinca yalanini esimin yaninda bozuyo.isin kotusu esim annesini mahcup ediyo diye anneme kizgin,yanlis anliuomus annem Onu yalanci konumuna koyuyomus oysaki annesi gercekleri souluyomus.oyyy ben nere gidem?arada kalip denge tutturmaya calismaktan bi hal oldum
emzigi varmi ?Teşekkürler :)
Yapamıyor , gündüz çok seviyor uyumayı gece ise oturmayı
Ve memede durmayı istiyor emmesede kendini daha rahat hissediyor kucağımda
Yatakta tedirgin uyuyor
Zıplıyor hep
O kucuk agzini kocaman actrmayi basarabilirsem acimayacak gogusler de birinde acsa birinde acmiyor agzini. Krem fln hikaye agzina memeyi iyice sokmak onemli. Ben de lasninoh kullaniyorum
Benimde böyle çıkmıştıarkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın
Emzirme kampı ne?Her zaman olmuyor o kitaplarda yazanlar cnm ben de deNedim emzirme Kampı yapmayı basaramadim..çareyi incirde dere otunda arıyorum artik
Sen de geç odana uzan kimse niye hizmet etmiyorsun diyemez bu halinde heralde
Teşekkürler :)
Yapamıyor , gündüz çok seviyor uyumayı gece ise oturmayı
Ve memede durmayı istiyor emmesede kendini daha rahat hissediyor kucağımda
Yatakta tedirgin uyuyor
Zıplıyor hep
Yok ya ben bakarım çocuğuma Allah sağlık sıhhat versin de kimseye muhtaç olmayım:) aslinda bi yonden iyi bisey
çocuk yorar insani, halasina guvenip birakisin dinlenirsin :))
ben iki kere yaptirdim canim epidurali, prenses dogum diyolarmis Tr de :)
ikinma sorunum falan olmadi, nst de sanci yukselince ebe ikinmani soyluyoe eliylede hissediyor zaten kasilmaalri
Ya sevsin ben sevmesin demem ki ama görümcem bir tuhaf herşeyi tersler yani inat olur ailecek öyle onlar geçen karnıma yapışıp edepsiz seni diyor ben çok sinir olurum öyle laflara güzellikle de söylesen inada biniyor birde o bebekleri çocukları dudaklarından öper dedim benim çocuğumu öpemezsin hem mikrop buluşacak hemde sonuçta Dudaktan öpmek nedir yani cinselliği çağrıştıran birşey yok inat ama babam beni öpüyordu bende öperim banane diyor benimle aynı yaşta ama 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyor bazen laf anlatamıyorum geçen arkadaşım geldi kızı 2 aylık bu dedi bende geleceğim ama grip olmuş çocuğa buluşacak diyemedim de darılmasın diye Allahtan kv yollamamış yani ona kalsa hiç önemli değil hastaymış falan dikkat etmez hiç birde sorsan çok iyi çocuk bakmayı bilir nerden biliyor onuda anlamış değilim ne yeğen ne kardeş hiçbirşey yokki baksın sülalenin ilk torunu bizde başkada yok zatenKız ne güzel seviyor yeğenini.
Bırak sevsin.
Bende biri sevsin diye uğraşıyorum kimsenin umrunda değil.
Görümcem yok ama eşimin iki abisi var.
Biri geçen bebek kız mı erkek mi diye sormuş.
Ötekide henüz görmeye bile gelmedi.
Kitap değil de Tomris'in bebek yapım bakım onarım bloğu var ya orda var.. Biberona alışmış bebekler için olan benim yapmaya çalıştığım.. En az 3 gün sadece bebeği emziriyosun hayatla bağlantını kesip yemek ve wc sadece.. Dün uygulayayım dedim ama akşam 8 de bayılacaktım 14 saat emzirmekten,iliğim kemiğim kurudu,ne uyudu ne durdu,dinlenecek vaktim olmadı hiç.. Biberon rahatlığına alıştı 10 günde memeyle boğuşup tembellik ediyo.. Bugün de mama vermedim henüz saat sabah 4 ten beri,belki ilerleme kaydederimEmzirme kampı ne?
Kitabın adı neydi
Çiş çok ama kaka 1 ya da 2 kere hep.. Dr da bişey demedi bu konuda.. Bazen osurukla azcık kaka çıktığı da oluyo ama onlarssayılmaz :)Kizlar ya doktor gunde 3 kez kaka yaparsa yeterli emiyo denmisti. Iki gundur dogru duzgun kaka yapmiyooysaki sutum artmis gibi geliyodu bugun 18. Gun. Sizlerde durum nedir? Kaç kere kaka yapıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?