2015 Şubat Anneleri

Eger anestezist iyiyse hic problem yok canim :) ben 6 cmden sonra aldim. 10 cm olana kadar uyudum. Benim tek sorunum ikinmak oldu. Sancilari hissetmeyince surec uzadi ikinirken...

Şu yazıyı okurken ben yoruldum valla. Ne enerjidir bu maşaAllah.
Bende kuzularımı uyuttum artık yatayım. Gözümden uyku akıyo. Ne kadar uyutsam kar

Eger anestezist iyiyse hic problem yok canim :) ben 6 cmden sonra aldim. 10 cm olana kadar uyudum. Benim tek sorunum ikinmak oldu. Sancilari hissetmeyince surec uzadi ikinirken...
Yaa evet onu da duydum nasil oluyorki ama demiyolar mi sana simdi ikin diye? Butun gucunle ikinsan olur sanki. Cok mu uzafi ne kadar surdu? Gozunaydin ama ohh bitmis ne guzel :)

Insaallah cikmaz sen kotuye yorma ben 5 sene once ilk dogumumdu onada istediler yaptirdim...rutin kontrol sayiliyormus...

Kizimin son kontrolunde belli belirsiz az sariligi var dedi dr. 9 gunluk olduk.sik sik emziriyorum ama hic uyanik kalmiyor ben kaldirmasam hep uyuyor kakasini bolca yapiyor...emmeside bana gore iyi fakat goz akinda sararma var korkuyorum acaba baska dr. Gotursem mi? Sizinkiler uyanik kalabiliyor mu?

yok benimki dogmadan once erkek àocugunu sevmem ben diyormus
doguncada asik olmus çocuga
gerçekten normal deil ama benimkinin hareketleri,çocuk agladimi herseyi birakip kosuyor noldu diye
senin gorumcen normal biriyse bunlar olmaz insallah

Şu yazıyı okurken ben yoruldum valla. Ne enerjidir bu maşaAllah.
Bende kuzularımı uyuttum artık yatayım. Gözümden uyku akıyo. Ne kadar uyutsam kar
simdide beni uyku tutmuyor
yurumeme herkes sasiriyor zaten yorulmuyonmu diyoalr
yoruluyorum ama doguramam içimde kalir diye korkuyorum galiba

Yaa evet onu da duydum nasil oluyorki ama demiyolar mi sana simdi ikin diye? Butun gucunle ikinsan olur sanki. Cok mu uzafi ne kadar surdu? Gozunaydin ama ohh bitmis ne guzel :)
ben iki kere yaptirdim canim epidurali, prenses dogum diyolarmis Tr de :)
ikinma sorunum falan olmadi, nst de sanci yukselince ebe ikinmani soyluyoe eliylede hissediyor zaten kasilmaalri

Ben uyguluyorum da eylulun pek uydugu Söylenemez :)))) emzirenler için değilmis o rutin onu anladım :) biberonla verirken çok güzel uyguluyordm ama alarm kurmuş gibi uyaniyordu bnm kiz
Zaten biberon yanlisi biraz.biz son bir bucuk saattir ayaktayiz annm pis pisliyo simdi benm pil sifir.hep emmek isterken o is zor

Ayy hiç yürümediğim kadar Yürüdüm bu hafta o avm senin bu avm benim açılmam olsun diye kızım güya bugün gelecekti o kadar yürümeme rağmen bana mısın demedi abisi tam Günü'nde gelmişti bu kız biraz Nazlı çıktı :)

Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım

Canım bu versiyonları böyle maalesef.
Orda.nasıl.bilmiyorum ama bizim burda yeni.nesil için sadece.ve sadece kendi keyifleri var diğer insanlar umurlarında değil.

Yaptigini ben de yapiyorum canim icini ferah tut iyi bir annesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…