- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Doktorum ve esim sonunda beni epidural normal doguma ikna ettiler el birligiyle. Esime gore neden kendime eziyet edecekmisim.
Off ama endise ediyo insan normal mi acaba ya. doktoruma guveniyorum hastane de kurbanlik koyun gibi surekli epidural yapiyo etrafimsaki tanidiklarim yeter. Hic kotu bisey duymadim.
epidurelle normal doguran anneler biraz bahsetseniz ya surecten azcik rahatlasam
Şu yazıyı okurken ben yoruldum valla. Ne enerjidir bu maşaAllah.su an hem sertlesme hem sanci ikisi birden donatti valla karnimi hayirlisi artik, yoruldum orami burami dinlemekden, ben oncekilerde bu kadar stres yapmamistim ha dogdu ha dogacak diye, hep bu okullarin tatili yuzunden varyaa
yarin 7h30 da uyanip çocuklari hazirlayip okula gonderince, temizlik yapmayi dusunuyorum, her goren temizlik yap bak gor nasil doguruyon diyor :))))))))
saat 11 e kadar temizlik yapip yemek yaparim, 11 d egider yarim saat yurruum çocuklari okuldan alirim
ogleden sonrada evdeler
kizim ne zamandan beri kurabiye istiyor onu yapalim,dunde peynirli borek istedi onu yapalim aradan çiksin, babasi istese yapmam ama kizima kiyamam anasi kurban ona
ikindin saaat 4 de de di$çiden randevu aldim dr a goturup gelirim çocugu
saat 5 den sonra pertim çikar yatarim ayada temizlige devam ederim,dogurana kaadr ugrasicam durmak yok yola devam :))))
oy nen kadar uzun oldu yaws bu listede
Yaa evet onu da duydum nasil oluyorki ama demiyolar mi sana simdi ikin diye? Butun gucunle ikinsan olur sanki. Cok mu uzafi ne kadar surdu? Gozunaydin ama ohh bitmis ne guzel :)Eger anestezist iyiyse hic problem yok canim :) ben 6 cmden sonra aldim. 10 cm olana kadar uyudum. Benim tek sorunum ikinmak oldu. Sancilari hissetmeyince surec uzadi ikinirken...
Canim kisiye gore degisiyo benimki 4 dikis oldu.
Bizimki kendi kaliyo. Daha ne kadar kalcak bilmiyorum
Erkek ama cok sakin biri insanı rahatsız etmiyor hiç de olay Başlı başına rahatsız edici :):))))) dr un kadin mi erkekmi : ))
Bu arada çatı nuayenesi yapılmadan doğuran var mı yoksa ben ilk mi olacağım ?
Insaallah cikmaz sen kotuye yorma ben 5 sene once ilk dogumumdu onada istediler yaptirdim...rutin kontrol sayiliyormus...Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.
O da görmeyiversin vardı :))) onur bey miydi olsa da görseydi çağırınHahahha cidden
Bir orası mı gögüslerde Fora artık.
Sen dua et üniversite hastanesine gitmedin.
yok benimki dogmadan once erkek àocugunu sevmem ben diyormusOfff sorma ya onlarda bizim karşımızda oturuyorlar görümcemde benimle yaşıt ve çok inat biri benim kızım diye bahsedip duruyor Allahım tam sabırlık ya inşallah öyle bir heves gelip geçici birşey olur yoksa gerçekten sinirlerim alt üst olur
simdide beni uyku tutmuyorŞu yazıyı okurken ben yoruldum valla. Ne enerjidir bu maşaAllah.
Bende kuzularımı uyuttum artık yatayım. Gözümden uyku akıyo. Ne kadar uyutsam kar
ne horonu kiz sen afyonlu deilmiydin :Ben cumaya kadar gelmezse horon tepmeye başlarım artık kuzenim öyle doğurdu pırt diye
ben iki kere yaptirdim canim epidurali, prenses dogum diyolarmis Tr de :)Yaa evet onu da duydum nasil oluyorki ama demiyolar mi sana simdi ikin diye? Butun gucunle ikinsan olur sanki. Cok mu uzafi ne kadar surdu? Gozunaydin ama ohh bitmis ne guzel :)
Zaten biberon yanlisi biraz.biz son bir bucuk saattir ayaktayiz annm pis pisliyo simdi benm pil sifir.hep emmek isterken o is zorBen uyguluyorum da eylulun pek uydugu Söylenemez :)))) emzirenler için değilmis o rutin onu anladım :) biberonla verirken çok güzel uyguluyordm ama alarm kurmuş gibi uyaniyordu bnm kiz
Canım bu versiyonları böyle maalesef.valla varya bosa çile çikiyoruz, çocuklar için ölüp bitityoz reesmen surunuyoz geberiyoz ama buyyunce hiç kadir kiymet bilmeyeckler diyor içimden bi ses
kizim aksam uyyamamis, ille senle yaticam dedi
iyi tamam dedim yattik
telefon çalinca kalkdi teelfonu getirdi
esimmis konustuk falan neyse geri telefonu yerine goturdu
sonra midem fena oldu deyince ben dur anne gaviscon getirym dedi onuda getirdi
sonra da sen bana i$ buyurup duruyon uyutmuycan beni ben giidyom dedi gitti yatti yatagina
bu kiz buyyecekde bana faydasi olaack, olme esssegim olma bahar gelsin yaz gitsin
Yaptigini ben de yapiyorum canim icini ferah tut iyi bir annesin senBugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?