2015 Şubat Anneleri

Yaw zaten evde yabancı biri olunca stres oluyorum yardımcı sinir etmişti şimdi onu değiştiricez istemiyorum kimseyi dedim ama eşim yardımcı konusunda ısrar ediyor. Kv ile hiç yalnız kalmadık umarım sıkıntı olmaz. Süt için herseyi deniyırum zaten inşallah stres olmam.

Ben takmıyorum da acaba dedim süt için sütyen desteği mi gerekiyor. Bir de sütyen takıp deneyeyim bakalım. Emzirme atleti almıştım ama bol şeyler giymeye alıştım diye sanırım sıkıntı yaptı.

Kizlarrrr ben geldim ama cok moralum bozuk. Bebegim dogdugundan beri rahat yüzü gormedi. Sariliktan hastanede yattik. Evimize geldik iki gun sonra kontrole gittik yine yukselmis yatiracaz dediler ben izin vermedim bu sefer. Aile hekimimiz gerek yok bol bol emzir dedi. Bu seferde memeyi almaz oldu bazrn emiyor bazen de meme ucum agzinda aranmaya devam ediyor. Hastanede mama vermezsen sarilik gecmez dediler sut tam gelmediği için. ne yapacagimi sasirdim yaaaa

benimkide tam tersi ağzını kocaman açmaktan denk getiremiyor memeyi
bu sefer sinirleniyor kafa atıyor kızıyor ağlıyor
ama uykulu olduğunda pat diye buluyor
Gerçekten o garip garip hareketler yapması denk getiremediği için mi?
Ağaçkakan gibi hızlı hızlı bulmaya çalışıyor sonnra deli gibi bulamayınca ağlıyor
Dedim bir benim kavram leblebim mi öyle yapıyor.

Gece bakımı ne oluyor ?

bişey değil kız işte uykudan uyanıyor ağlıyor falanya hemen uyumuyor benimki o ara ben yorulunca annem alıyor o gece bakımı
yoksa ben gözümü açıp bebeği alana kadar çocuk yaşına girer

Doyuyor demek ki. Inşallah benim de sütüm bol olur. Humana Çayı da aldım.

inşallah faydasını görürsün canım humana ben hergün bir fincan içiyorum
bu arada rezeneyi bıraktım sanırım sütümü etkiledi o
onu içerken kızı emzirirken zorlanıyordum
yavrum emiyor sonra ekşi bişey yemiş gibi yüzünü buruşturuyordu
anneme sütüm ekşi galiba dedim baktı naneli gibi dedi
bide rezene içerken göğüs pedlerim ekşi ekşi kokuyordu 2 gündür içmiyorum koku kalmadı

benden hastaneden çıkarken aldılar bandajı dikiş yok diye heralde
şu korse konusunu sormayı unuttum bende
kalça ultrasonuna gidince soracağım ama geç kalırmıyım diye düşünüyorum

İşe yararsa bende deneyeyim. Geceleri beni emzik yerine kullanıyo. Uykusuzluktan bayılcam artık

aynen benimkide öyle
akşam 4-6 arası hem memedeydi
deneyeyim haber veririm sizede

sen diken üstünde olursun oda öyle olur sana sorar herşeyi daha çok stres olursun bak gör
ben öyle oldum çünkü
hastanede yanımda annem kalacaktı
hiç sormadı bende kalayımmı diye kalıyorum dedi kaldı
ısrar ettim gerek yok diye ama dinlemedi zorla kaldı
altıma bez bağlandı gördü gazımı atamadım gördüde rahat bırakayım benden çekinir demedi
tuvalete gittim kanımıda gördü oramıda gördü
ben utandım o düşünemedi utanır diye
iyilik yaptığını sandı ama daha çok zarar verdi
eve geldik aynı baskı devam etti
3 gündğrde bişey oldu kendi kendine kaprislere girdi işte

Hic uzulme canim bende oyleyim meme istemiyo suratini eksitiyo zorlayinca da aglamaya basliyo ama sagip biberonla veriyorum yetmedigi icinde mama veriyorum su.emzirme kampina bende bi bakayim....

ağzını kocaman açtığı için denk getiremiyor benimkide öyle deli gibi sallıyor kafayı sağa sola
bide hızlı hızlı nefes alıp veriyor sanki koşmuş gibi
ama yakalayıncada o dişsiz ağzıyla bi ısırıyor bidaha bırakmıyor

çok geçmiş olsun canım sağmayı denedinmi
aransada bırakma araya araya buluyorlar memeyi ve emdikçe süt gelecek benim hastanede doğru dürüst gelmedi hiç ama mama vermeyi kabul etmedim zorla emzirdim 2 saati falan bekleme 15 dk bile olsa sok ağzına memeyi o çektikçe gelecek sütün birde humana iç

Ha
staneden çıkaken korse kullanmaya başla ddi bana dktor. Günde 3-4 saat takıyorm şimdlik

sut konusunda emince sikinti yok canim. Aranma konusunda sndede sanirim ayni sorun varmis bazen hic sıkıntı yok bezen saga sola sallıyor kafayi ama tutmuyor stres yspiyorum bende

Rezeneyi ben de içmedim bir daha gaz çok yaptı gibi geldi. Yalnız humanada da bir miktar rezene varmış ben de bir fincandan çok içmeyeyim diyorum. Ben hastaneye kimseyi istemedim. Gaz sorunu da yaşamadım bu yüzden. Ama hemşire yüzünden küçük tuvaletimi bir süre yapamadım. Sondayı çıkarttıktan sonra şu kadar saattir yapmadıysanız sonda takıcam dedi tuvalette benimle beklemeye kalktı ondan kurtulunca tuvaletimi yapabildim. Gerçekten psikolojimiz tüm bedenimizi etkiliyor. Keske eşin uyarsaydı annesini belki Anlardı dicem ana geçmiş zaten. Inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz.

Neyseki para kazanıyor.
Bizimki o konularda becerikli ama ayağında ayakkabısı yok ALSANA diyorum
Sen iyileş alırsun diyo.

sut konusunda emince sikinti yok canim. Aranma konusunda sndede sanirim ayni sorun varmis bazen hic sıkıntı yok bezen saga sola sallıyor kafayi ama tutmuyor stres yspiyorum bende

O durumda kafasından tutup biz destekleyecekmişiz. Tabii sen daha iyi bilirsin canım. Gerekirse pompan varsa sütünü sağıp ver istersen.

Pompayı günde bir kere mi kullanıyoruz canım? Daha bakamadım
Eğer göğüslerini bosaltamadigina inanıyorsan emzirme sonrası Sagar sonra kaşıkla ya da enjektörle nasıl veriyorsan öyle verirsin cnm ya da göğüslerin çok sertlesmistir bebis kavrayamiyordur brz sagip rahatlatabilirsin günde 1 -2 diye bi sayısı yok yani canım senin ihtiyacına göre ya da emziremicek durumdasindir tümünü sagip bosaltabilirsin göğsünü..

Biberon kullanmıyor musun sen de canım? Enjektörle veriyorum ben mamayı. Sütü de mi öyle vereyim?

Düşüncesiz kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…