bende kendim bakıyorum ama 3 gecedir uyumayınca artık migrenim tuttu benimde emziriyorum ben emzirirken annem uyuyor benimki memede 1 saat duruyor o ara annem uyuyor sonra o alıyor ben dinleniyorum bu yüzden geceleri ona ihtiyacım oluyor yoksa bende daha 3. gün herşeyiyle kendim ilgilenmeye başladım onunla ilgilendikçe kendime güvenim geldi sanki 5. çocuğum gibi ne derdi var anlayabiliyorum.
herkes yarı kırkını bari bekle diyor zaten. hem bebek toparlar hem kendimiz daha iyi toparlanırız diye.
bende yalnız kalayım diyorum ama lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz diyorlar
İşe yararsa bende deneyeyim. Geceleri beni emzik yerine kullanıyo. Uykusuzluktan bayılcam artık
ben bir akşam arkadaşlar gelecek diye kendi sütyenlerimden taktım göğüslerim patlıyordu az kalsın
e-bebekten emzirme atleti ve emzirme sütyeni aldım onları kullanıyorum çok memnun kaldım
bugün bi atlet daha sipariş verdim
emzirme atleti zaten sütyen gibi daha rahat
Ben takıyorum ama sütten fakirim zati, bi ölçüt olamam die yazmadım cnmSütyeni tekrar sorucam. Sütyen takıyor musunuz?
Gerçekten o garip garip hareketler yapması denk getiremediği için mi?benimkide tam tersi ağzını kocaman açmaktan denk getiremiyor memeyi
bu sefer sinirleniyor kafa atıyor kızıyor ağlıyor
ama uykulu olduğunda pat diye buluyor
Gece bakımı ne oluyor ?
Doyuyor demek ki. Inşallah benim de sütüm bol olur. Humana Çayı da aldım.
Bebeği ne zaman topuk kanına getirirsen o zaman alırım bandajı nı demişti. Evimle muayenehane arası çok uzakta ondan hemen çağırmadı sanırsam. Bişeyi kesti bide ip gbi bakmadım ama hissettim. Alerji yapmış zaten bandaj krem verdi onada. Kaşıntım vardı normaldirdiye düşündüm değilmiş meğerse.
İşe yararsa bende deneyeyim. Geceleri beni emzik yerine kullanıyo. Uykusuzluktan bayılcam artık
Yaw zaten evde yabancı biri olunca stres oluyorum yardımcı sinir etmişti şimdi onu değiştiricez istemiyorum kimseyi dedim ama eşim yardımcı konusunda ısrar ediyor. Kv ile hiç yalnız kalmadık umarım sıkıntı olmaz. Süt için herseyi deniyırum zaten inşallah stres olmam.
Hic uzulme canim bende oyleyim meme istemiyo suratini eksitiyo zorlayinca da aglamaya basliyo ama sagip biberonla veriyorum yetmedigi icinde mama veriyorum su.emzirme kampina bende bi bakayim....Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım
Gerçekten o garip garip hareketler yapması denk getiremediği için mi?
Ağaçkakan gibi hızlı hızlı bulmaya çalışıyor sonnra deli gibi bulamayınca ağlıyor
Dedim bir benim kavram leblebim mi öyle yapıyor.
Kizlarrrr ben geldim ama cok moralum bozuk. Bebegim dogdugundan beri rahat yüzü gormedi. Sariliktan hastanede yattik. Evimize geldik iki gun sonra kontrole gittik yine yukselmis yatiracaz dediler ben izin vermedim bu sefer. Aile hekimimiz gerek yok bol bol emzir dedi. Bu seferde memeyi almaz oldu bazrn emiyor bazen de meme ucum agzinda aranmaya devam ediyor. Hastanede mama vermezsen sarilik gecmez dediler sut tam gelmediği için. ne yapacagimi sasirdim yaaaa
staneden çıkaken korse kullanmaya başla ddi bana dktor. Günde 3-4 saat takıyorm şimdlikbişey değil kız işte uykudan uyanıyor ağlıyor falanya hemen uyumuyor benimki o ara ben yorulunca annem alıyor o gece bakımı
yoksa ben gözümü açıp bebeği alana kadar çocuk yaşına girer
inşallah faydasını görürsün canım humana ben hergün bir fincan içiyorum
bu arada rezeneyi bıraktım sanırım sütümü etkiledi o
onu içerken kızı emzirirken zorlanıyordum
yavrum emiyor sonra ekşi bişey yemiş gibi yüzünü buruşturuyordu
anneme sütüm ekşi galiba dedim baktı naneli gibi dedi
bide rezene içerken göğüs pedlerim ekşi ekşi kokuyordu 2 gündür içmiyorum koku kalmadı
benden hastaneden çıkarken aldılar bandajı dikiş yok diye heralde
şu korse konusunu sormayı unuttum bende
kalça ultrasonuna gidince soracağım ama geç kalırmıyım diye düşünüyorum
aynen benimkide öyle
akşam 4-6 arası hem memedeydi
deneyeyim haber veririm sizede
sen diken üstünde olursun oda öyle olur sana sorar herşeyi daha çok stres olursun bak gör
ben öyle oldum çünkü
hastanede yanımda annem kalacaktı
hiç sormadı bende kalayımmı diye kalıyorum dedi kaldı
ısrar ettim gerek yok diye ama dinlemedi zorla kaldı
altıma bez bağlandı gördü gazımı atamadım gördüde rahat bırakayım benden çekinir demedi
tuvalete gittim kanımıda gördü oramıda gördü
ben utandım o düşünemedi utanır diye
iyilik yaptığını sandı ama daha çok zarar verdi
eve geldik aynı baskı devam etti
3 gündğrde bişey oldu kendi kendine kaprislere girdi işte
Ha
staneden çıkaken korse kullanmaya başla ddi bana dktor. Günde 3-4 saat takıyorm şimdlik
sut konusunda emince sikinti yok canim. Aranma konusunda sndede sanirim ayni sorun varmis bazen hic sıkıntı yok bezen saga sola sallıyor kafayi ama tutmuyor stres yspiyorum bendeağzını kocaman açtığı için denk getiremiyor benimkide öyle deli gibi sallıyor kafayı sağa sola
bide hızlı hızlı nefes alıp veriyor sanki koşmuş gibi
ama yakalayıncada o dişsiz ağzıyla bi ısırıyor bidaha bırakmıyor
çok geçmiş olsun canım sağmayı denedinmi
aransada bırakma araya araya buluyorlar memeyi ve emdikçe süt gelecek benim hastanede doğru dürüst gelmedi hiç ama mama vermeyi kabul etmedim zorla emzirdim 2 saati falan bekleme 15 dk bile olsa sok ağzına memeyi o çektikçe gelecek sütün birde humana iç
bişey değil kız işte uykudan uyanıyor ağlıyor falanya hemen uyumuyor benimki o ara ben yorulunca annem alıyor o gece bakımı
yoksa ben gözümü açıp bebeği alana kadar çocuk yaşına girer
inşallah faydasını görürsün canım humana ben hergün bir fincan içiyorum
bu arada rezeneyi bıraktım sanırım sütümü etkiledi o
onu içerken kızı emzirirken zorlanıyordum
yavrum emiyor sonra ekşi bişey yemiş gibi yüzünü buruşturuyordu
anneme sütüm ekşi galiba dedim baktı naneli gibi dedi
bide rezene içerken göğüs pedlerim ekşi ekşi kokuyordu 2 gündür içmiyorum koku kalmadı
benden hastaneden çıkarken aldılar bandajı dikiş yok diye heralde
şu korse konusunu sormayı unuttum bende
kalça ultrasonuna gidince soracağım ama geç kalırmıyım diye düşünüyorum
aynen benimkide öyle
akşam 4-6 arası hem memedeydi
deneyeyim haber veririm sizede
sen diken üstünde olursun oda öyle olur sana sorar herşeyi daha çok stres olursun bak gör
ben öyle oldum çünkü
hastanede yanımda annem kalacaktı
hiç sormadı bende kalayımmı diye kalıyorum dedi kaldı
ısrar ettim gerek yok diye ama dinlemedi zorla kaldı
altıma bez bağlandı gördü gazımı atamadım gördüde rahat bırakayım benden çekinir demedi
tuvalete gittim kanımıda gördü oramıda gördü
ben utandım o düşünemedi utanır diye
iyilik yaptığını sandı ama daha çok zarar verdi
eve geldik aynı baskı devam etti
3 gündğrde bişey oldu kendi kendine kaprislere girdi işte
Neyseki para kazanıyor.esime diyorum bne hastandeyken is ssatine kadar fosur fosur uyumaa kalk çocuklara bak babamdan bekleme isi diyorum
ben ne anlarim diyo ya adam, kahvelti hazirlmasini bilemezmis
elimde kalacak bu adam benim bigunn
hastaneden çabuk çik biz sen olamdan npicaz diyor, yapamaz tabi, dadi, hizmetçi bakici a$çi okul servisi ,çayci, garson ,her faaliyet mevcut bende
sut konusunda emince sikinti yok canim. Aranma konusunda sndede sanirim ayni sorun varmis bazen hic sıkıntı yok bezen saga sola sallıyor kafayi ama tutmuyor stres yspiyorum bende
Eğer göğüslerini bosaltamadigina inanıyorsan emzirme sonrası Sagar sonra kaşıkla ya da enjektörle nasıl veriyorsan öyle verirsin cnm ya da göğüslerin çok sertlesmistir bebis kavrayamiyordur brz sagip rahatlatabilirsin günde 1 -2 diye bi sayısı yok yani canım senin ihtiyacına göre ya da emziremicek durumdasindir tümünü sagip bosaltabilirsin göğsünü..Pompayı günde bir kere mi kullanıyoruz canım? Daha bakamadım
Eğer göğüslerini bosaltamadigina inanıyorsan emzirme sonrası Sagar sonra kaşıkla ya da enjektörle nasıl veriyorsan öyle verirsin cnm ya da göğüslerin çok sertlesmistir bebis kavrayamiyordur brz sagip rahatlatabilirsin günde 1 -2 diye bi sayısı yok yani canım senin ihtiyacına göre ya da emziremicek durumdasindir tümünü sagip bosaltabilirsin göğsünü..
Kizlar emzik icin erken mi. 3 haftalik bnm bebis.
Düşüncesiz kısaca.Ya sevsin ben sevmesin demem ki ama görümcem bir tuhaf herşeyi tersler yani inat olur ailecek öyle onlar geçen karnıma yapışıp edepsiz seni diyor ben çok sinir olurum öyle laflara güzellikle de söylesen inada biniyor birde o bebekleri çocukları dudaklarından öper dedim benim çocuğumu öpemezsin hem mikrop buluşacak hemde sonuçta Dudaktan öpmek nedir yani cinselliği çağrıştıran birşey yok inat ama babam beni öpüyordu bende öperim banane diyor benimle aynı yaşta ama 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyor bazen laf anlatamıyorum geçen arkadaşım geldi kızı 2 aylık bu dedi bende geleceğim ama grip olmuş çocuğa buluşacak diyemedim de darılmasın diye Allahtan kv yollamamış yani ona kalsa hiç önemli değil hastaymış falan dikkat etmez hiç birde sorsan çok iyi çocuk bakmayı bilir nerden biliyor onuda anlamış değilim ne yeğen ne kardeş hiçbirşey yokki baksın sülalenin ilk torunu bizde başkada yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?