2015 Şubat Anneleri

İşte bizim hastane ısrarla sakın mamayı biberonla vermeyin dedi. Ben çok zorlandığım halde enjektörle verdim.
Memeye Alıştı şimdi biberonla veriyorum ara sıra.

tek değilsin yani diyorsun hayır benimki uyurken tutuyor memeyide emzik emer gibi yalıyor değişik bir durumlardaqyım ne yapacağımı şaşırdım

Biberon kullanmıyor musun sen de canım? Enjektörle veriyorum ben mamayı. Sütü de mi öyle vereyim?
Ben ilk başta biberon kullandım sonra herkes ona alısır memeyi reddeder diyince bıraktım )..şimdi sadece emziriyorm ama bnmki sizinkiler gibi saatlerce memede kalmıyor..hiç 2 göğsümü arka arkaya verebildigim olmadı birini 10 dk emse şükrediyorum :) ctesi kontrolumuz var bakalım kilo durumu ne olmuş biberonu bıraktıktan sonraki ilk kontrol bu :) mamayı enjektörle veriyorsan sütü de aynı şekil verirsin

Neyle veriyorsun sagdigin sutu canım? Bnm kiz da uyuyor kalıyor bosaltamiyor göğüsleri sağıyorum ama biberonu unuttutmak istedigim için kaşıkla veriyorum o da uykuda olmuyor pek ve zaten çok zahmetli

kaşıkla ben devit 3 veriyorumda zorlanıyorum sütümü mümkün değil veremem birde gündüz uyuduğunda kaldırmak mümkün olmuyor uyurken nasıl vereyim kaşıkla filan biberonla veriyorum canım. benim oğlanın göğsümü tutmasında sıkıntı yok allaha şükür ama emmiyor uyuyor ama biberonu uyurken alıyor. mecburen bir şekilde beslemek zorundayım o yüzden biberonu vermek zorundayım emmediği zaman

Benimkide uzun saat kalmıyor memede.demek sütün yetiyor.
Benim sütüm çok bebek emerken boğuluyor ama hiç öyle yarım saat emmiyor.
Boş tutuyorsa çekiyorum hemen gazını çıkarıyorum.
Yeniden isterse yeniden veriyorum
Birde artık biberona alışmaz memeye Alıştı artık.

tek değilsin yani diyorsun hayır benimki uyurken tutuyor memeyide emzik emer gibi yalıyor değişik bir durumlardaqyım ne yapacağımı şaşırdım
Ay valla ben emzirmenin bu kdr zor bişi olduğunu bilmezdim :) emzirme danismani da almasa bile her iki göğsünde de 15 er dk tut dedi..öyle boş boş tutuyorum emmeyen çocuğu kucağımda

Oyy oyy herkes doğurdu emzikti biberondu konuşuyor biz hâlâ beklemedeyiz bir nerdesin MaRaL_ napıcaz böyle Fransız gibi mi olduk ne

hımm anladım canım şimdi sürekli emzir sütün çoğalır canım bebiş emdikçe çoğalıyor hoşaf fln yap iç bol sıvı alın diyorlar.
Gelinime iyi bakın bakalım :) bu arada kaç kilo kaç cm doğdu oğluşumla uyumlumudur bakalım hele

Meme hep ağızda,arada aktif emiyo arada emzik niyetine,bazen sanıyosun uyumuş yatırıyosun 5 dk sonra zır zır..14 saatin en az 10 saati memede kısacası.. Her yerim ağrıyor şu an yine memede :)

Ki

Olmasi gereken o.bu saatten sonra ogluna ii bakiyosa iidir o gelin.hayal dunyalari cok genis cok!isin kotusu ben mayista ise basliycm ve ogluma o bakcak.kafamda deli sorular..
İşte iki ucu bOklu değnek.
Bakıcıya bıraksan tanımadığın insana nasıl güvencen bırakmasan k.valide istediğin gibi bakmıyor.
En iyisi biraz bilinçlenince kreşe vermek.

Bu arada rahimime iğne batıyor gibi oluyor bu sancı başlangıcı olabilir mi?

B
Benim eşim pimpirikleniyo hemem süt yetmiyodur diye kalkıyo mama yapıyo içiriyo,bizim kızda açgözlü..sütümü sağıp bakmadım ne kadar ama aç olsa ağlar sürekli herhalde.. Akşam yine mama veriyorum.. Biberona alışınca memeyi bırakır diyolar ondan korkuyorum yoksa arada mama da yesin nolcak ama anne sütünü de alsın.. Sen mamayı nasıl veriyosun,ilk kızında nasıl verdin,ne kadar emdi? :)

Merhaba kizlar :) 12 günlük olduk biz sarilik yuzunden 2 kere hastanede fototerapiye girdik eve gelioruz degerimiz geri yukselio dun geldik cuma yine kontrole gidecez ins yukselmez.. benim oglan doktor falan olacak galiba hastaneden cikamioruz doktor sütün yeterli gelmio galiba her emzirme sonrasi mama ver dedi veriorum ama korkuyorum memeden uzaklasacak die dogum kilosunun baya bi altina düştü.. ama 2 gundur saglam beslenio ins kilo almaya baslamistir..

İşte bizim hastane ısrarla sakın mamayı biberonla vermeyin dedi. Ben çok zorlandığım halde enjektörle verdim.
Memeye Alıştı şimdi biberonla veriyorum ara sıra.
Keşke eşime söyleselerdi,o illa biberonla verelim enjektörle rahat içemiyo dedi.. Dinlemiyo da beni,öyle sevinçle mama yapıp içiriyo ki kızına görmelisin :)))

60 cc sut kac dakikada sagiyorsun cnm ben 10 dk anca 20 cc gelio ya benim sutum cok az demekki 20cc sut en fazla 40 cc mama yiyo benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…