canım bak piki paylaşmış bnde onu aldım benim oğluş onu tuttu hemen bnm bebekte seninki gibi meme manyağı memede uyumak istiyor bnm uçları parçaladı resmen uç kalmadı memede yara oldu açıldılar o yüzden 15 dk fln emip doyunca ağzından öle süt akıtınca emziği veriyorum ağzına uyumaya devam etmesi için.geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
awent alayım bari dedim onunda bir sürü çeşidi var bişey anlamadım
offf ne biçim anneyim ben yaaa
http://www.bebegold.com.tr/philips-avent-0-bpa-yalanci-emzik-6-18-ay-karanlikta-parlar-2-li
ben bunu aldim arada aliyo tabi meme krizindeyse kapatiyo agzini acmiyo.avent yenidogan emzik diye geciyo.tecrubesiz anneyiz hepsi bu,ogrenicez:)
Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)
Ben doğduğu gün başladım emzik vermeye,huysuzlanınca veriyorum iyi oluyo.. Gece annem uyuturken de emzikle uyutuyo,iyice dalınca alıyoruz ağzından.. Kesinlikle çok gerekli..Aynen yaa. Emzik iyi bişeymiş Dr bile söyledi ama çok mu geç kaldık acaba vermede.
Benim taburcu olurken aldı bandajımı,bi sprey sıktı,banyo ayakta duş şeklinde olacak,pamuklu çamaşır giy dikişlerin terlemesin dedi..Banada su gecirmeyen bandaj yapistirdilar onunla yapiyorsun banyo
Oyy yavrum kıyamam ona.bebek agladikca uzuluyor bir de. Konusamadigi icin aciktim demek icin agliyor uzulme dedim ama anlatamadim. Artik aglamasin buyusun diyor. Hem kiskandi hem bnimsedi aglamasina uzuldu.
Neuse su sezeryan agrilari gecsin. Hem havalrlar da isinir cikar gezeriz kuzularla
Cnm merak ettim bnm oglusum da erken dogdu.kilosu dusuktu o nedenle. Ben de ilk ay kontrolunu bekliyorum guzel besliyorumdur ins. 3haftalik suan. Senin bebis kac kilo cm dogmustu. kac haftalikti.Bugun 1 aylik oldu oglum
2. doz hep. B asisini vurdurduk
masallah 1 ayda toplam 2 kilo almis boyu da 7 santim uzamis kucuk dogdu diye uzuluyordum toparladi masallah...
Emzikten bahsetmissiniz ben silikon almistim geceler zor gecmeye baslayinca verdim ama almadi kaucuk olanindan aldim kısa surelide olsa emiyor emzigin ucuna sutumu suruyorum da anca oyle aluuor.
birkac gundur giremedim tum yazilanlari da okuyamadim H hayat1977 ve S serefraz85 dogum yaotimi
evet onu diyorum en eski emzik oymus hatta :)Kauçuk oluyormus sanırım ondan bahsediyorsun. Bi o kaldı :) ilk fırsatta alıp denicem
disini SIKARSAN daha çok canin acir muyanedeselam kızlar ben de bekliyorum ama benimki de yerinden memnun(oğluşum) heralde henüz gelmedi. Gebeliğin 39+3.günündeyim. 3 haftadır çatı kemiklerim ağrıyor. 2 haftadır karnımda sertleşmeler var 2 gündür de kasık ağrısı ve artan akıntılarım var.
Epidural normal doğum istiyorum. Bazılarında su yada nişan gelmiyormuş. Bazen çok gaz var diye gidip doğuma giren arkadaşlarım oldu. Nasıl anlıcam ben bu durumu biraz endişeliyim. Ayrıca 4 gü önce doktor çatı muayenesi yapmak istedi fakat benim uflamalarımdan kendisi de çok üstelemedi. o durumda olmak bile kasılmama sebep oluyor. dişimi bayağı sıkmam lazım sanırım. Epidural normali genelde bir çok kişi öneriyor ama nasıl olacak ki?
1 haftam var da , bi an once dogurup evdekileri duzene sokmak istiyorum, cuma gunu okulumuz tatil oluyor,9 marta kadar zamanim varE daha bi haftan gozukuyo ne bu acele :) ben de tam tersi daha dogmasin diyorum son gune kadar beklesin. En azindan annem gelene kadar. Ucagi yarin aksam ama ist da havalar fenaymis.muhtemelen iptal olacak ucagi.
Bende dun gittim doktora hala kanala girmemis. biraz da koca kafali biseye benziyo dedi ama sorun yok kanal genisligi musait dedi. Onu ultrasondan anliyolar mi ki bikmiyodum onu.
Benim de hic sancim olmuyo yani oluyo da hep ayni seyler kasik kramplari vs. Bilmedigim icin dogum sancisini zaten :) daha dogurmayan herkese saglikli kolay dogum nasip etsin allah insallah
benimki de bal gibide yapcakr, aksama kadar 100 kisinin karnini doyuruyor iki yumurtami kiramayacak restoranci adamNeyseki para kazanıyor.
Bizimki o konularda becerikli ama ayağında ayakkabısı yok ALSANA diyorum
Sen iyileş alırsun diyo.
Emzik ne zaman veriliyor en erken tatlım? Bide sence vermeli miyim?evet onu diyorum en eski emzik oymus hatta :)
Bana süütün çoğalana kadar sutyen takma dedi doktor.Sütü bol olanlar sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum acaba takılması sütün belli biryerde yoğun olarak toplanmasını mı sağlıyor ki diye düşündüm de.
Aslında hergün yıkansa iyi olur ama çok soğuk.hava iki üç günde bir yıkıyoruzBebisinizi her gun yikayabiliyor musunuz kizlar
Ilk cocugumda sutyen takmadim, sutyensiz goguslerim coook deforme oldu. Bu sefer takiyorumBana süütün çoğalana kadar sutyen takma dedi doktor.
Aşağı sarktığı için süt çoğalırmış
Ben şimdi mecburen takıyorum akıyor göğüs pedi sütyensiz olmuyor
Benimde pompam weebaby sari olan bi kac kez sagmayi denedim yara olan goguslerimi dahada yaraladı sanki sagarken agritti sen oyle bi sorun yasadinmiSütünü sağıp az olduğunu düşünen anneler sağmaya devam edin sağma işlemiyle süt kanallarıda açılıyor sütüde arttırır.
Ayrıca humana çayı ve rezene çayı içmeninde faydası oluyor deneyebilirsiniz.
Komposto için, bol su için ben 2 lt fln su içmeye zorluyorum kendimi onun dışında ıhlamur içiyorum komposto içiyorum humana ve rezene çayı içiyorum. çorba oluyor yemekte muhakkak. yeşillik ıspanak yeşilfasulye pırasa bezelye yiyorum bulgur pilavı kısır yapıyoruz. İlkten bizde bir memeden 25 cc sağıyorduk sağmaya devam ettik 2-3 gün şimdi sağınca bi memeden 15 dk fln sağmayla birde el pomposı bizimki weebaby sarı olanla 50-60cc sağıyoruz. Az çok demeyelim emzirelim sağalım sütü çoğaltalım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?