2015 Şubat Anneleri

geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
awent alayım bari dedim onunda bir sürü çeşidi var bişey anlamadım
offf ne biçim anneyim ben yaaa
canım bak piki paylaşmış bnde onu aldım benim oğluş onu tuttu hemen bnm bebekte seninki gibi meme manyağı memede uyumak istiyor bnm uçları parçaladı resmen uç kalmadı memede yara oldu açıldılar o yüzden 15 dk fln emip doyunca ağzından öle süt akıtınca emziği veriyorum ağzına uyumaya devam etmesi için.

http://www.bebegold.com.tr/philips-avent-0-bpa-yalanci-emzik-6-18-ay-karanlikta-parlar-2-li
ben bunu aldim arada aliyo tabi meme krizindeyse kapatiyo agzini acmiyo.avent yenidogan emzik diye geciyo.tecrubesiz anneyiz hepsi bu,ogrenicez:)

bnmkide bu emzikten tuttu bizim oğluş hemen.

Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)

aynen ya tam bir meme manyağı şubat bebişleri bnmkide hep memede olmk istiyor uçlarını parçaladı yedi uç kalmadı emzirmek acılı oluyor yaralardan. Ama işte devam ediyoruz çok dolup sertleşirse de sağıyorum el pompasıyla çay kaşığıyla yada biberonla veriyoruz o sütü de.

bu arada Litchi ve Tiramisu35 geçmiş doğum gününüz kutlu olsun güzel annişler eşleriniz evlatlarınız aileniz sevdiklerinizle sağlıkla RAbbim uzun hayırlı bir ömür nasip etsin inşAllah

Bugun 1 aylik oldu oglum
2. doz hep. B asisini vurdurduk
masallah 1 ayda toplam 2 kilo almis boyu da 7 santim uzamis kucuk dogdu diye uzuluyordum toparladi masallah...

Emzikten bahsetmissiniz ben silikon almistim geceler zor gecmeye baslayinca verdim ama almadi kaucuk olanindan aldim kısa surelide olsa emiyor emzigin ucuna sutumu suruyorum da anca oyle aluuor.

birkac gundur giremedim tum yazilanlari da okuyamadim H hayat1977 ve S serefraz85 dogum yaotimi

Skm kizlar cogunlugumuz dogum yaptik bebeklerimizin derdine dustuk cok sukur.fazla giremedim ben dogumdan sonra sarilik yukseldi onunla ugrastik geceleri cok agliyordu kg verdi bayagi sutum yetmiyormus onunla ugrastik sonra gaz sancilari basladi falan filan yani.benim gibi olanlar var galiba hem meme hem mama veriyorum uc saatte bir 60 cc veriyorum doktor soyledi yetmedigi yerde artiracagiz

Sütünü sağıp az olduğunu düşünen anneler sağmaya devam edin sağma işlemiyle süt kanallarıda açılıyor sütüde arttırır.
Ayrıca humana çayı ve rezene çayı içmeninde faydası oluyor deneyebilirsiniz.
Komposto için, bol su için ben 2 lt fln su içmeye zorluyorum kendimi onun dışında ıhlamur içiyorum komposto içiyorum humana ve rezene çayı içiyorum. çorba oluyor yemekte muhakkak. yeşillik ıspanak yeşilfasulye pırasa bezelye yiyorum bulgur pilavı kısır yapıyoruz. İlkten bizde bir memeden 25 cc sağıyorduk sağmaya devam ettik 2-3 gün şimdi sağınca bi memeden 15 dk fln sağmayla birde el pomposı bizimki weebaby sarı olanla 50-60cc sağıyoruz. Az çok demeyelim emzirelim sağalım sütü çoğaltalım inşAllah

Oyy yavrum kıyamam ona.

Cnm merak ettim bnm oglusum da erken dogdu.kilosu dusuktu o nedenle. Ben de ilk ay kontrolunu bekliyorum guzel besliyorumdur ins. 3haftalik suan. Senin bebis kac kilo cm dogmustu. kac haftalikti.

Kizlar yenidogan sünneti yaptiran var mi. Biz bu hafta yaptırmayı düşünüyoruz kiyamaam aglicak

meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değil ne yapabilirim ki başka?

disini SIKARSAN daha çok canin acir muyanede
tamamen serbest birak kendinin baska sey dusunmeye çalis, unut o an dr un orayi kurcaladigini :))
sagliklica gelsin bebislerimiz
benim oglusda bugun 39+0 oldu, hiç geelcgi yok
benim uçuncu dogumum, ilk ikisindede nisan ve su gelmedi , sanciyla gittim hastaneye dogurdum .. gaz sancisi dedigin o herhalde ama bendekiler daha çok adet sancisina benziyordu hatta aynisiydi daha siddetlisi tabi

1 haftam var da , bi an once dogurup evdekileri duzene sokmak istiyorum, cuma gunu okulumuz tatil oluyor,9 marta kadar zamanim var
okul açildiginda buyukleri okula goturup gelmem lazim, ne kadar geç dogarsa ben o kaadr yeni dogum yapmis halde hergun yollara dusecem

Neyseki para kazanıyor.
Bizimki o konularda becerikli ama ayağında ayakkabısı yok ALSANA diyorum
Sen iyileş alırsun diyo.
benimki de bal gibide yapcakr, aksama kadar 100 kisinin karnini doyuruyor iki yumurtami kiramayacak restoranci adam
sadece elimde kalmak için bahaneler bulmaya çalisiyor herhaldeee

Sütü bol olanlar sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum acaba takılması sütün belli biryerde yoğun olarak toplanmasını mı sağlıyor ki diye düşündüm de.
Bana süütün çoğalana kadar sutyen takma dedi doktor.
Aşağı sarktığı için süt çoğalırmış
Ben şimdi mecburen takıyorum akıyor göğüs pedi sütyensiz olmuyor

Bana süütün çoğalana kadar sutyen takma dedi doktor.
Aşağı sarktığı için süt çoğalırmış
Ben şimdi mecburen takıyorum akıyor göğüs pedi sütyensiz olmuyor
Ilk cocugumda sutyen takmadim, sutyensiz goguslerim coook deforme oldu. Bu sefer takiyorum

Benimde pompam weebaby sari olan bi kac kez sagmayi denedim yara olan goguslerimi dahada yaraladı sanki sagarken agritti sen oyle bi sorun yasadinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…