2015 Şubat Anneleri

canım ben dun dr a sordum korseyi bence giyme dedi kaslarını tembelleştirir gerek yok dedi

Kızlar ya bebegimi emziren genzine süt kaçıyo sizlerde aynı sorun var mı çok korkuyorum bi şey olucak diye

Kizlar merhaba. 7 gunluk olduk.gobegimiz dusmedi. Bide sarilik icin kan testi yapildi. Degeri 13.5 cikti. Doktor gunese koyun bol bol dedi. Aksamlarida isildaklarin altina koyun bi tek bezle kalsin ve bol bol emzir.atlatir onmli degil dedi.ama endisdleniyorum yinede...ayni sorunu yasayAn var mi

Cnm benim kızında düşmüyor doktora gittik % 70 lik alkol sur dedi ertesi gün düştü 8. Günde yani dün düştü

Evet ya bi de son zamanlar iyice ağrılar artıyor sıkıntılı oluyor bitsin gitsin artık deniyor ya o yüzden günün geçmesi de kötü ama ben de bi 20 gun falan erken doğurdum o da guzel olmuyor :) sizde hayırlısı ile kucaginiza alırsınız artik inşallah

canım ben dun dr a sordum korseyi bence giyme dedi kaslarını tembelleştirir gerek yok dedi
Ben şalla sardim daha rahat ettim o yuzden alayim dedim ama bakalim kullanmam belki. Kilo oldugu icin asagi dogru sarkiyor karnim rahatsiz ediyor. Yoksa cozum kilo vermek ve spor elbette

İnşallah canım herkesin farklı bir yorumu oluyo gıcık oluyorum resmen bakalım hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama gönlüm bir an önce doğurmaktan yana yoksa pazartesi doktor başlatacak Doğumu suni sancı ile ben kendi sancımla gitmek istiyorum merak ediyorum çok

Kızlar ya bebegimi emziren genzine süt kaçıyo sizlerde aynı sorun var mı çok korkuyorum bi şey olucak diye
Çok Açıktırma canım çok acıkınca hızlı hızlı emiyorlar bu sefer de genizlerine kaçıyor . Benim öyle oluyordu inşallah işe yarar Çok yatık pozisyonda emzirmek de buna sebep oluyo

Benim oğlumun tam hatırlamıyorum ama ya 9 ya da 11 günlükken düştü elbet kuruyunca Düşüyor ama bebekler de göbekleri de birbirinden farklı kiminin ince olup çabuk kuruyo kiminin kalın olup geç kuruyo o yüzden Değişiyor çok

Kizlar günüm doldu bugün kontrol vardi.ilkbas suyun azalmis dedi seni bugün yatiralim suni verelim dedi.sonra bidaha inceledi p.tepsiye kadar idare eder suyun dedi.ama çok kafama taktim bi sorun olurmuki.nette arastirdim ani bebek olumleri olabiliyomus

bizimde sariligimiz var hatta iki gece yattik hastanede dusmustu sinra yeniden yukseldi yatiralim dedi dr ama ben istemedim. Aile hekimimiz gerek yok bol bol emzir dedi. Sanki yuzu degisti gibi geliyor duzeliyor sanirim Insallah. Isildak derken nasil bir sey bizde yapsak

Bence burda en son ben dogurucam :) zaten takvimim de ayin sonu sayilir. Bugun tam 39.haftama girdim ve hala kanala girmedi benim sipa.

geceleri resmen kazi calismasi yapiyo ama bu kadar hareketi yapacak alani nerde buluyo anlamadim.

Benim acelem yok daha bi haftasi var ama gununu gecmesin insallah endiselenirim

epidural normal doguma karar verdim sonunda allah yardimcim olsun. Hepimizin yardimcisi olsun. Bakalim neler olacak..

Reactions: ydm
Benimde öyle sapasağlam duruyordu 11. Gün düştü. Bende şaşırdım.

kızlar çok kötü bir gün geçirdim
birden bebeğimin ağzından burnundan köpük gelmeye başladı mosmor oldu nefes alamadı tepki vermedi elini kolunu oynatmadı korkudan aklım çıktı annem bebeklerde olur öyle desede kv beni daha çok gerdi sakinleştireceği yerde daha çok panik yaptırdı benim kucağımdada öyle oldu ama korkarsınız idye söylemedim dedi. ağlaya ağlaya eşimi aradım hemen geldi sağlık ocağına götürdüm ebe sağolsun baktı genzi temiz burnuda temiz olur öyle bebeklerde akıntısını atmaya başlaması güzel atamasa daha zor olur dedi. kadın beni teselli etmeye çalışıyor ben ağlıyorum kendi annem korkulacak bişey yok dedim ama içi rahat etmedi diyor kv çıkmış ordan panik olduk çok korktuk diyor ebe annesi şimdi lohusa herşeye üzülür ağlar sizin onu sakinleştirmeniz lazım böyle yapmayın dedi eşimede işten geldiğinizde işe giderken ilk anneyle sonra bebekle ilgilenin dedi. kv çıktı ordan gelmişken kilosunu ölçün bari dedi ebe bir bana baktı bir kv ye baktı sinirden dişlerimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi bugün.
neyseki bir problem çıkmadı sağlık ocağından geldik 4 saat deliksiz uyudu kuzum.
ömrümden ömür gitti onu mosmor görünce

canim cok gecmis olsun valla bebeklerde ufak bir sey olunca tedirgin oluyoruz. Merak etme biximde ilk 3 gun ahzindan burnundan sumuksu bir sey geliyordu hatta bir ara aynuni senin gibi korkudan agladim. Morarmisti kizim. O durumda elinin ustune yuz ustu yatir sirtina elini kubbe sekline getirerek vur ki aatsin icindekini. Bunu kuzenimiz yeni dogan yogun bakiminda hemsire o soyledi. Onlarda kuvezdeki bebeklere uyguluyorlarmis. vururken korkma avuc icin yukatoya dogru kalkacak parmak uclarinla vurmuş oluyorsun

Canım cok geçmiş olsun. Boşver kvyi bebeğin iyiymiş ya önemli olan o.

Çok çok geçmiş olsun.
Öyle durumlarda biraz soğukkanlı olmak gerek aslında ama olamıyoruz
Benimde ağzına süt dolmuştu ve mosmor olmuşty. Sesi soluğu kesildi. Sarstım.kendine geldi ama o gün bana zehir oldu.
Şimdi hep korkarak.yaşıyorum ya bir şey olursa diye
AlLah korusun bebeklerimizi.
K.validelerde sanki lohusa olmamış gibi hiç alttan almıyorlar.insanı delirtiyorlar laf desen alınıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…