ne biliyim litchim, toprakdan suyundan havasindan mi .. seninki yine yardimci ariyor bizde oda yok .. herkes nasil yapiyor diyor esim bana ,burda kimsenin yardimcisi yokmus herkesin çoucugu avrmis ..Canım ne olur üzülme. Aynı toprak olayından seni çok iyi Anlıyorum. Eşlerimiz değişmez hep böyleydiler. Biz biraz fazla ilgiye ihtiyaç duyunca onların huyunu daha iyi anlıyoruz o kadar. Benim eşim de evde kendi yardım etmemek adına habire yardımcı Arıyor. aslında yardım da beklemiyorum iki güzel söz söylesin bebişimizle ilgilensin yeter bana. Yemekleri de yaparım eve de bakarım ben. Ama illa bir kadın alıcak. Zaten aldığı Kadından haz etmedim üç haftadır odamdan çıkamıyorum kadın gidince çıkıyorum. Yapılan yemekler de hep döküldü en sonunda hiçbişey yiyemez oldum. Söylüyorum istemiyorum kimseyi diyorum ama illa birisi olsun diye tutturdu.
bu erkekler beyinlerini dusunmek için niye kullanmiyolar acabaCanım ben 40+3 oldum bugün ama bende de tık yok eşim de bana sormadan izin almış 5 günlük üçü gitti bile boş yereAllah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah :) Hakkımızda hayırlısı biz bekledikçe gelmeyecekleri tutuyo
çok saol canim, ben hiç oyle dusunmemistim gerçekten .. ben pek isyan etmem aslinda yani isyan derken çokdan kabullendim çogu seyi arada boyle patlak veriyor iste napicaksin insan ogluyuz ..Ahh canım ya kıyamam sana ne yaptım ne ettim bunlar başıma geldi deme dünya imtihan dünyası Rabbine sığın şunu da unutma Allah kulunu sevdikçe derdini arttırır bak Peygamber Efendimiz sav için Hz. Aişe şu dünyada iki gün sıcak çorba içecek kadar dertsiz olamadı demiş en ağır imtihanlara tabi tutuldu biricik eşini amcasını kaybetti doğup büyüdüğü yerde taşladılar kovdular onu bizim ne derdimiz varsa emin ol Allah bizi sevdiğinden hep böyle düşün şu dünya kaç günlük ki ne zaman öleceğimizi dahi bilemeyecek kadar aciziz işte o yüzden bunlar gelip geçecek herşey düzelecek inşallah böyle düşün HasbunAllah de bol bol inşirah oku rahatlarsın inşallah
yok kiz beni ornek almayin siz : )Bosver be maralim esreF saatine denk gelmemissin kabul et kocani.cocuklarina simsiki saril guc bul.bak burda bir suru insan senden enerji alip mutlu oluyo.sakin kendine haksizlik etme.bebisin nasibi veren Allah sana bakacak guc kuvvette verir.benim annemde 8 yasinda ben 2 yasinda kiz kardesim ve yenidofan erkk kardesimle bi basinaymis.babam hep sehirdisi calisip 10 ginde bir iki uc gunlugune gelmis.hep ovunuyo o gu leri ile gucuyle.sende oyle olcaksin evelalllah
ben baslattim galiba sabah sabah karamsarligida : (Hem durgun hem karamsarsiniz kizlar bugun. Canlanin biraz.
Annem var bisey yapsa batiyor bana uzuyorum kadini da. Iyilessem artik da yalniz kalsam.
Bu bebek de kusmukcu abisi gibi. Yenisini emince eskisini kusuyor yetmez oldu kiyafetler.
Korse aldirdim esnek birsey cirt cirtli. Ise yarar mi ki. Sezeryanlilar siz kullaniyor musunuz
Ben de deli gibi yürüyüp eve kendimi zor attığım günün ertesi günü doğurmustum cnm :) kimbilir belkı sen de yrn doğurursunbugunde yuruyebildim çok sukur, pazartesuden beri her gun 40 dk yuruyorum ..
ama bugun ayaklarim mahvoldu, hep ayni ayakkabiyi giyyordum hiç bisey olmuyordu bugun eve zor attim kendimi , çok sIKDI ayakkabi,sonunda bende $i$tim galiba bi bu eksikdi ...
çocuklari okuldan aldim gelirken komsu gordu daha dogurmadinmi falan dedi, bende yok dogurmadim çocuklarin tatilini bekledim, 15 gun dinlenicem gelirse dedim
yanina biri gelmiycekmi dogumdan sonra, 15 gun de nasil toparlanican dedi : (((
15 gun olsa yine iyi hani gelmiyorki bu velet, bu gidisle hepi topu1 haftayi zor bulacak benim dinlenme surem
Bu arada dün akşamdan beri bi mutsuz görüyorum seni üzülme nolur Biz alışmisiz senin neşeli haline kötü oldum burda seni mutsuz karamsar düşününceben baslattim galiba sabah sabah karamsarligida : (
Şükür bir iki gün zor geçti ama geçti en azindankısmet işte, inşallah sezeryan sıkıntısı çekmemişsindir ne diyelim, sen elinden geleni yaptın bacım buda böyle oldu
valla 3 tane erkek yegenim var yıllarca baktim ama dediğin şeyi ilk defa duydum herhangi bir sorunda yasamadik..Ne alakası var derken? Hımm sanırım hiç erkek bebek altı değiştirmedin sünnet edilen derinin altında idrardan kalan kalıntılar olur ve onu temizlemezsen ileride hastalık sebebi olur ama sünnet edilince orda bir birikime olmuyor
Ben akşam 20 taneden çok hurma yedim yan yan merdiven inip çıktım çömelme hareketleri yaptım sıcak duş aldım bir ara kasılmalarım arttı ama git gide zaman aralıkları açıldı . Ne zor bir durum günün geçmesiBen de deli gibi yürüyüp eve kendimi zor attığım günün ertesi günü doğurmustum cnm :) kimbilir belkı sen de yrn doğurursun
uzum pekmezini bende sulandirip iciyorum. Kaynar iciyorum (mersine ozgu 7 baharattan yapilan bir icecek) ebe cok sut ysptiginu soyledi. Duzenli emse olacak süt ama biberona alıştı bugunden itibaren kasik yada enjektorle verecem mamayi. Zaten sariligi atlatsin vermeyi dusunmuyorum. 10. Gun sonrasi nasil onemli degil ayyy dr lar hep farkli bir sey soyluyorBiz de 3 gün yattık sarılıktan çıkınca yine yükseldi ama 10. günden sonra çok da önemli değil dedi dr. Beslenmsi yetersizmiş ben de arada mama veriyorum. kaşıkla silikon kaşık aldım onla yavaş yavaş veriyorum. Bu arada üzüm pekmezini sulandırp için hem sarılığa iyi geliyor hem süt yapıyor.
ben baslattim galiba sabah sabah karamsarligida : (
Haklısın canım insan bi yerde tıkanıyor gerçekten ben sürekli böyle düşünmeme rağmen tıkanıyorum ama hayat böyle yaratılış amacımız bu biz iman eden insanlarız dikkat edersen inançsız insanlar çok rahattırlar çünkü onlar en başından kaybettikleri için Allah onlara dünyada dilediklerini verir ki ahirette birşey istemesinler diye o yüzden sen Allah bana yeter de sonra kim ne yaparsa yapsın umursama kendine bebeğine yazık olur yoksa dua da çok kısa okuya okuya ezberlemiştim benn:)çok saol canim, ben hiç oyle dusunmemistim gerçekten .. ben pek isyan etmem aslinda yani isyan derken çokdan kabullendim çogu seyi arada boyle patlak veriyor iste napicaksin insan ogluyuz ..
okurum dedigin duaayida, ezbere bilseydim keske : (
Bana doktorum kesinlikle kullanma dedi korse geçici bi çözüm göbeğin eski haline döner bi süre sonrada dedi fırsat buldukça hareket et yürüyüş yap dediKorse kullanınca toparlıyo canım ben 3.günden beri kullanıyorum pek göbek yok bende.
Benim de var yeğenlerim ablamın biri sağlıkçı zaten o kesilen derinin altına idrar kalıntıları biriktiği için hergün o deriyi sıyırıp temizlerdi ablamlar annem de yapardı erkek kardeşlerime ama sünnet olunca temizlik gerekmiyor tabiŞükür bir iki gün zor geçti ama geçti en azindan
valla 3 tane erkek yegenim var yıllarca baktim ama dediğin şeyi ilk defa duydum herhangi bir sorunda yasamadik..
yok valla 4 gun dur yuruyorum ayni sekil hepde ayni yerleri turluyorum degisik yere mi yurusemBen de deli gibi yürüyüp eve kendimi zor attığım günün ertesi günü doğurmustum cnm :) kimbilir belkı sen de yrn doğurursun
canım sende elleri öpülcek bi annesin.şimdi kızgınsın ve doğmayan bi bebişle sıkıntılısın ama inşallah okullardan önce doğcak minik kuzu:)biz aldık bi kere seni örnek,insan önce kendi güçlü olcakki cocuklarına hayrı olsun,senin gibi:)yok kiz beni ornek almayin siz : )
herseye yetismeye çalismayin , hele guçlu hiç olmayin
sonra boyle kadr kiymetiniz degeriniz olmuyor, kendi kendize konusup dinliyorsunuz ..
annen ne kaadr ovunse az çok zor gerçekten tek basina çocuklari buyutup yetistirmek, ellerinden operim ben o melek annenin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?