2015 Şubat Anneleri

Cocuklari komsuya birak bence aklin evde kalmasin. Hastaneye git bekleme derim. Guzel dogum olsun ins.

ayni dogurcaz galiba senle
annen fazla kalamiycakmi yaninda, 40 haftan bitti sonuçta bugun yarin dogar çagir gelsin
bende babami çagiricam :))

Cocuklari komsuya birak bence aklin evde kalmasin. Hastaneye git bekleme derim. Guzel dogum olsun ins.
ama sancilarim daha hafif
simdi gitsem orda da bekliycem

çocuklari uyutmayim ben o zaman
Allahim sen buyuksunn ,hep okullarin tatil oldugu gun diye sayikliyordum oldu galiba :)))
çocuklar 9 mart a kadar evde ler bugunden itibaren

ama sancilarim daha hafif
simdi gitsem orda da bekliycem

çocuklari uyutmayim ben o zaman
Allahim sen buyuksunn ,hep okullarin tatil oldugu gun diye sayikliyordum oldu galiba :)))
çocuklar 9 mart a kadar evde ler bugunden itibaren
Ben demiştim dimi

Doguracaklara allah yardim etsin. En kolayindan dogurun ins.

Benim kiz butun emdigini fiskirtip kustu bugun. Oglum da hep kusardi kiz kusmasin dedim ama aynisi o da. Yani kusacaksa kussun da fiskirtmasin.
Komsu geldi bugun bebek o gideli huysuz oglum huysuz ben bile yamuldum. Lohusaya kimse gitmesin gormesin

Ben de aynı durumdayım 15 dk da bir gibi ama tam dk tutmuyor ya da ben anlamıyorum... adet sancısı gibi sancı da var.
Ama bi yandan da bağırsaklarımın dengesi şaşmış ondan mı acaba diyorum.
hadi hayirlisi. Senin de az kaldi belki yarin belki yarindan da yakin

saol canim
21.02 olur buyuk ihtimal keske 22 olsaydi
ama o kadar hayatda durmaz daha 24 saat var : (
benim açilmam basladimi çabuk ilerler seninkini yakalayamaz ama :)))
benim persembe sabah basladi sanci kasilma ta cuma sabah dogdu. Son iki saate kadar acilma 2 cm di. Son saatte aciliveriyor bir anda. Ama basta yavas gidiyor niyeyse.
Senin o esin kapatsin bugun dukkani baksin cocuklara ya annelik ne zor birini dogururken digerini dusunmek zorundasin

Sana inanmam artık.

Bende öyle düşündüm ama bizim burda hiç hastane yok. En yakın orası. Paso alışveriş merkEZİ yapacaklarına bir hastane yapsalarmış.

Ben demiştim dimi
ne dedin kiz :)
babamida aradim çantani hazirla gece belki giderim hastenye diye
gecemi gidecen diyor :))))))))))

tren saatlerine bile bakdim bide gelmiyormus bebis, heryeri ayaga kaldirdim çocuklari sana getirrim belki diye komsuyu aradim :)
oyy ben ne sabirsizim boyle :))

ayni dogurcaz galiba senle
annen fazla kalamiycakmi yaninda, 40 haftan bitti sonuçta bugun yarin dogar çagir gelsin
bende babami çagiricam :))

Annem çalışıyor canım; o yüzden erken gelmesini istemiyorum. O dedi hafta sonu olmazsa doğum pazartesiye orada olayım diye ama erken gelmesi erken gitmesi demek. Çalışmasa çoktan yanımda olur her şeyime koşardı.
valizi hazır haber bekliyor benden işte. Zaten sancı odasında doğumda yanımda olamayacak, boşuna erken gelmesin diyorum ben de.
annem ne kadar az kalırsa kv o kadar çok kalır istemiyorum onunla kalmak.

yok çocuklara bakmasin benim yanimda olsun dogum salonunda
çocuklara komsu bakar sorun deil : )

sanci çogalsa çagircam esimide simdilik hafif

oy senin trafik de kariiskmis
gerçi evde bakilacak çocuk yok senin acelen yok
ben çocuklari babama birakacgim için ayarlamam lazim

sabah binerse tren yarin oglene burda olucak

Ahaha klasik teyze sozu soylemek istiyorum size :d
Sen ikinci olunca gor bir de :))
Gerci sen ikinci dusunmuyorsun mantiklisin ama soylemek istedim bu lafi. Icimde kalmis demek ki
Çok çok haklısın.
Ben ev hanımı olsam ya da çalışıp da doğum izninde falan olsam zorlanmam hiç.
İşle uğuğraşmaktan bebekle ilgilenemiyorum.
Kendimi jmyü hissediyorum işi falan bırakıp bebeğe bakıyorum.
Bu sefer stres oluyor.
Yoksa Kızımla mutluyuz havaya atıp tutuyorum onu yalayıp yutuyorum.miss teyzesi miss

İşte seninde istediğin zamanda gelexek.okullar tatil tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…