Evet canım çocuk olsa ben de düşünmek zorunda kalırdım.
eşim de yanımda olacak. mazeretli izin alır Ben hastanedeyken, 10 gün de babalık izni var yaNımda olabilecek Yani.
Ben her şey yolunda demeye korkqr oldum çünkü bir gün iyi bir gün kötü.Sabahtan beri sakinki mesela şimdi ağlamaya başladı ne yapsam fayda etmiyor.
Kolik sancısını nasıl anlıyorsunuz.
Benimkide bazen sebepsiz çok ağlıyor
Aynı durumdayız benim de pazartesi Salı pembe akıntım oldu açılmam bir cm di doktor pazartesiye kadar bebek gelmezse gel Doğumu başlatalım dedi biz de 40+3 olduk bugün . Ama gel Gör biz de de tık yok
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyorum sen benden önce kavuşacaksın bebeğine bu gidişle Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bana da doğumda dua et olur mu kendi sancımla doğum yapayım :)
Ben bugün dip köşe süpürdüm sildim canım onu da geç eğildim Kalktım ama gelmeyecekse gelmiyor :) seninki gelince hemen haber ver benim kız kıskanır da gelir belki :)
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyorum sen benden önce kavuşacaksın bebeğine bu gidişle Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bana da doğumda dua et olur mu kendi sancımla doğum yapayım :)
çogalmayinca umudum kesilmeye absladi ama eksilmiyorda hiçç
beklemekden baska çarem yok
kocam aramis yarin durda pazar dogur pazar evdeyim diyo
benim elimdemi sanki diye çikistim
saka yaptim diye kapadi teli
saka kaldiracak hal var bende sanki
adam bugun cem yilmazliga ozendi isi gucu saka, bide sulu suluuuu iyyyyy