2015 Şubat Anneleri

Canım zaten Allahın emaneti olarak görseler böyle yapmazlar ama bakış açısı bu değil maalesef..konuşmuyorum eşimle şuan.aklı başına gelene kadar tavrımı alacam.

ne güzel seninki sonunda hatasını anlamış en azından ama benimki asllaa burnundan kıl aldırmaz. ben alıp çocuğumu gitsemgelip almaz bile biliyorum .. ikinci çocukmu asla dyorum tabii ama Allah bilir işte herşeyi. bu bile fazla onlara. bebeğime odaklandım bende. iyiki o var artık hayatımda.

selam kızlar anca girebildim bugün varmı doğuranlar doğuracaklar
benim sabunlar yetmedi yeni takviye yapmam lazım bu sefer kokulu taş alacağım
herkesi şeker değil yemeyin diye uyarmaktan bıktım

İnşallah canım

Yok ya ne zamandır doğuran yok ben dahil 40+2oldum bugün hayırlısıyla kendi sancimla dogursam başka bişey isyemiyorum

Canım zaten Allahın emaneti olarak görseler böyle yapmazlar ama bakış açısı bu değil maalesef..konuşmuyorum eşimle şuan.aklı başına gelene kadar tavrımı alacam.
İnşallah anlar canım sen gönlünü ferah tut dua et Rabbine sığın inan rahatlıyor insan bebeğin var bak nasıl güzel Rabbim nasıl güzel bir nimet veriyor bizlere o senin can yoldaşın olacak

Yok ya ne zamandır doğuran yok ben dahil 40+2oldum bugün hayırlısıyla kendi sancimla dogursam başka bişey isyemiyorum
Kız horon tep ben dün teptim biraz karnın aşağı inmiş dediler gerçekten de öyle akşam da sancım vardı biraz herhalde yavaş yavaş geliyor

evet ya biz seninle aynı gündük doğumda.
biz 15 günlük olduk inşallah sende yarına doğurmuş olursun :)

Kız horon tep ben dün teptim biraz karnın aşağı inmiş dediler gerçekten de öyle akşam da sancım vardı biraz herhalde yavaş yavaş geliyor
Benim de karnıM gözle görülür derecede aşağı indi son bikac zamandır . Bugün temizlik yapmayı düşünüyoruz eşimle horon tepemem utanirim eşim varken

dogum kilsuna 20 gune kadar anca ulasiyolarmis canim zaten
insallah guzel sonuçlar gelir testden, hemen mi veriyoalr testin sonucunu ?
dogum kilosuyla ayni su an. Artik alir dedi dr. Yanaklari da tombik goren bisey saniyor :)
Isitme testi aninda sonuc veriyor canim kulagina bisey tutup olcuyor gecti bizimki sukur. Burda saglik ocagi illa yaptirin diyor isitme testini.

Soğani Kavur salça koy üstüne yeşil mercimek bulgur tuz ve su koy duduklude 15 20 dk pişir..MMükemmel sut yapiyor.. Sadece gaz derdi oluyor biraccik o sari birsey dedigin eskiden dogum yapan kadinlara verilen sari su mu acaba ?
Su gibi değil ki krem ama çok pis kokuyor

40+4 üm bugün canım :) benim ananem geldi aklıma benim nikah şekerlerimi taş sanmış tepsiden ayıklıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…