- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Allah a havale et esin doldurusa gelmis besbelli.onlarda lohusa gibi oluyo bu donemde.Allah islah etsi boylelerini
Offf ya çok zor bir durum Allah sabırlar versin canım ama sende tavrını koy daha fazla üzmesinler seni eşini ikaz et bu böyle devam edemez diye aklını başına alsın biraz ya şu erkekleri anlamıyorum tamam annedir kıymetlidir ama eşin de sana Allahın emaneti nasıl davranırlar böyle ya
Ya kiyamam üzme kendini canim ya. Okurken ilk lohusaligim Aklima gledi üzme Kendini allaha havale et gec. Sonra yine Sen üzülecekwsin baska kimseye Bisey olmuyo Inan. Saril yavruna Öp kokla. Bende Cok zor zamanlar gecirdim Ayrildim aylarca Ayri yasadik hep bu sebeblerden dolayi kizimin 40i Yeni cikmisti 4 Ay ayri kaldik. Ama o ayri zamanda Hep Kizimi düsündüm yavrum babasiz napardi
Canim ya kiyamam üzme kendini nolur. Olan Sana oluyo. Okurken kendi lohusaligim Aklima geldi yapma sonra Sen üzülüyosun kimseye biSey olmuyo yavruna saril öp kokla kim Ne diyosa desin bosver. Kizimda aYni seylerden Sebeb bende ayrildim aylarca ayri yasadim ama sonuc öyle Yada öyle adam kimin Ne oldugunu anladi baristik ama Noldu Babasi kizimin en Güzel büyüdügp anlari kacirdi. Cok Kötü hamilelik ve 5 AY Dogum sonrasi gecirdim. Ikinciyi yapmak kesinlikle istemyordum ayni seyler olcak diYe ama Rabbim istemeden verdi simdi iyiki olmuS diyorum. Esimde Cok cok farkli. Ondan kimseye firsat verme erkekler Bazen anlamiyo Iste yada islerine gelmiyo. Kimse icin kendini yipratma yavruna saril kokla. Biz onlar icin variz artik. Uzattim. Biraz kusura bakma ama ayni kendimi gördüm üzülüyorum böyle okuyunca inan.
İnşallah canımDiğer mesajını alıntılarda okudjm canım.
düşünme öyle şeyler. Benim de aklımdan geçti o sorular ama düşünürsen boğulursun.
spn günlerin keyfini çıkarmaya bak. Sevgili kocacığın laf söylerse de kulak arkası yap ya da şakaya vur.
inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza, zsmanla psikolojimiz de topatlanacak inşallah
Yok ya ne zamandır doğuran yok ben dahil 40+2oldum bugün hayırlısıyla kendi sancimla dogursam başka bişey isyemiyorumselam kızlar anca girebildim bugün varmı doğuranlar doğuracaklar
benim sabunlar yetmedi yeni takviye yapmam lazım bu sefer kokulu taş alacağım
herkesi şeker değil yemeyin diye uyarmaktan bıktım
İnşallah anlar canım sen gönlünü ferah tut dua et Rabbine sığın inan rahatlıyor insan bebeğin var bak nasıl güzel Rabbim nasıl güzel bir nimet veriyor bizlere o senin can yoldaşın olacakCanım zaten Allahın emaneti olarak görseler böyle yapmazlar ama bakış açısı bu değil maalesef..konuşmuyorum eşimle şuan.aklı başına gelene kadar tavrımı alacam.
Kız horon tep ben dün teptim biraz karnın aşağı inmiş dediler gerçekten de öyle akşam da sancım vardı biraz herhalde yavaş yavaş geliyorYok ya ne zamandır doğuran yok ben dahil 40+2oldum bugün hayırlısıyla kendi sancimla dogursam başka bişey isyemiyorum
Yok ya ne zamandır doğuran yok ben dahil 40+2oldum bugün hayırlısıyla kendi sancimla dogursam başka bişey isyemiyorum
Benim de karnıM gözle görülür derecede aşağı indi son bikac zamandır . Bugün temizlik yapmayı düşünüyoruz eşimle horon tepemem utanirim eşim varkenKız horon tep ben dün teptim biraz karnın aşağı inmiş dediler gerçekten de öyle akşam da sancım vardı biraz herhalde yavaş yavaş geliyor
İnşallah.ccanimmevet ya biz seninle aynı gündük doğumda.
biz 15 günlük olduk inşallah sende yarına doğurmuş olursun :)
dogum kilosuyla ayni su an. Artik alir dedi dr. Yanaklari da tombik goren bisey saniyor :)dogum kilsuna 20 gune kadar anca ulasiyolarmis canim zaten
insallah guzel sonuçlar gelir testden, hemen mi veriyoalr testin sonucunu ?
Bosver gitmis iste Buna sukur.ay ne oluyo bunlara ya Benimkide biraz senaryocu guya kv si diyomuski bi tanede sen dogur ki menapozdaaahem de ne dolduruş..son olarak giderken ağladı bide soz kozunu kullandı ağlayarak gönderdiniz beni diye.
Aynen rüya mıydı gerçek mi bilmiyorum ama gece sürekli kasılmam vardıBenim agrilarim vardi bu gece ama sanci degildi. mudahele olmadan kendi kendine dogumlarimiz baslasa keske.
Benim de gece çok kasılmam oldu ama rüya muydu gerçek mi bilmiyorumartmadi canim
ama azalmada yok ayni devamiz
yarin için umutluyum hayirlisi bakalim :)
Biz iuiyiz sen nasolsin?oglus nasil???Merhaba kizlarrrr nasilsiniz
Su gibi değil ki krem ama çok pis kokuyorSoğani Kavur salça koy üstüne yeşil mercimek bulgur tuz ve su koy duduklude 15 20 dk pişir..MMükemmel sut yapiyor.. Sadece gaz derdi oluyor biracciko sari birsey dedigin eskiden dogum yapan kadinlara verilen sari su mu acaba ?
40+4 üm bugün canım :) benim ananem geldi aklıma benim nikah şekerlerimi taş sanmış tepsiden ayıklıyordu :)selam kızlar anca girebildim bugün varmı doğuranlar doğuracaklar
benim sabunlar yetmedi yeni takviye yapmam lazım bu sefer kokulu taş alacağım
herkesi şeker değil yemeyin diye uyarmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?