burda hastanedeyken yapiyolar çikis yapmadandogum kilosuyla ayni su an. Artik alir dedi dr. Yanaklari da tombik goren bisey saniyor :)
Isitme testi aninda sonuc veriyor canim kulagina bisey tutup olcuyor gecti bizimki sukur. Burda saglik ocagi illa yaptirin diyor isitme testini.
onu ben geecen gece yasadim, gozumu açtim fena bi sanci vardi karnimdaBenim de gece çok kasılmam oldu ama rüya muydu gerçek mi bilmiyorum
Hi hi
Geçmiş olsun canın.hafif sarılık bizde yaşadık.beslenmesi çok önemliymiş atlattık inşallah bebeğinde atlatır.dün çocuk doktoruna gittik.3.denemede geçen bebekler var dedi.inşallah dediği gibi olur.sizin deneme nasıl oldu bugün?canım bizimde aynı oldu 5 Günlükkn falan yapıldı olmadı yarın yine gitcz bakalım ne olacak bizimde daha ön dört günlük ama hapsiriyo burnu tıkalı arada öksürüyo pskolojim bozuldu vallaha üstelik 3 haftadır sarılık la uğraşıyoruz
Iyiyz bizde bugun evimize gecioruz bakalim tek basimiza nasil yapczBiz iuiyiz sen nasolsin?oglus nasil???
Kız ne var onda :) ben büyük oğlumu yaşına kadar yıkadım burda hep yıkıyorlar sizede tavsiye ederim tabi şöyle bi durum var evim sıcak. Iki günde bir banyo yaptırıyorum :)Tek başına nasıl poposunu yıkıyorsun.
Birde hava soğuk ben altını değiştirirken bile biraz açık bıraksam hemen hapşuruyor.
Hayırlı doğumlar canım, anam görmedin mi bende stres içindeydim birden bire geldi sancı filmlerdeki gibi :)su an sanci ve kasilmadan eser yok
pes ediyorum artik, aksamdan beri kendimi dinlemekden bi hal oldum
dogmuycak bu çocuk martdan once
aklima oyle yazayimda hayal kirikligina bari ugramayim ..
Bizim yatış sınırında ydı sarılık 7 ye düşmüş çok şükür bebek hastà eşimde yok bugün hastGeçmiş olsun canın.hafif sarılık bizde yaşadık.beslenmesi çok önemliymiş atlattık inşallah bebeğinde atlatır.dün çocuk doktoruna gittik.3.denemede geçen bebekler var dedi.inşallah dediği gibi olur.sizin deneme nasıl oldu bugün?
Biz pazartesi suni sancıya doğru gidiyoruz bakalım bu gidişleonu ben geecen gece yasadim, gozumu açtim fena bi sanci vardi karnimda
ama ruyamiydi gerçekmiydi hala bilmiyorum :)
O zaman zıplayarak yürü biraz oda iyi geliyor :)Benim de karnıM gözle görülür derecede aşağı indi son bikac zamandır . Bugün temizlik yapmayı düşünüyoruz eşimle horon tepemem utanirim eşim varken
Benim on beş gün oldu doğum yapalı başlarda normal adet olur gibi oldum 4. Günden sonra daha azaldı on gün sonra akıntı oluyo sanki rengi kırmızı bile değil normalmi bu kadar az olmak acabaNormal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürdü????
28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa varBenim on beş gün oldu doğum yapalı başlarda normal adet olur gibi oldum 4. Günden sonra daha azaldı on gün sonra akıntı oluyo sanki rengi kırmızı bile değil normalmi bu kadar az olmak acaba
Bnm de anlattığın gibi, anneme sordum bende de ole olurdu dedi o yüzden normsl oldgu kanısındayımBenim on beş gün oldu doğum yapalı başlarda normal adet olur gibi oldum 4. Günden sonra daha azaldı on gün sonra akıntı oluyo sanki rengi kırmızı bile değil normalmi bu kadar az olmak acaba
Evden neden çıkamıyormussun? Bebeği çıkarmadım ama kendım çıkıyorum hava almaya . Boğuluyor insan evdeYa şu erkekler resmen ömür törpüsüler... Dün eşime teyzeme gideyim yarı kırkı oldu dedim. Vay efendim ben lohusaymışım da 40 gün evden çıkamazmışım da bilmem ne yemediğim laf kalmadı. Annesi geldi bugün halanlara gidelim bi şe olmaz bismillah der çıkarırız dedi. Tamam dedi. Şimdi ben bu adamı napayım agzına küreklerle 100 kere vursam hırsım geçmez... Gerzek... Çok sinirlendim...
21. Gündeyim 1 haftadır varla yok arası. Çok açık kahverengi akıntı gibi. Önce de çok olmadı zaten ki benim regl bayağı fazla ve uzun olurdu kanamalarım..Normal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürdü????
Ne biliim hurafe işte... Ben de arada çıktım zaten markete falan.. Asıl derdi bebekle bi yere çıkmamak..Evden neden çıkamıyormussun? Bebeği çıkarmadım ama kendım çıkıyorum hava almaya . Boğuluyor insan evde
İnşallah sorunsuz atlatırsınız.stresi fenaBizim yatış sınırında ydı sarılık 7 ye düşmüş çok şükür bebek hastà eşimde yok bugün hast
anede uzak gidemedim randevuyu ca
rsambayà değiştirdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?