• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

dogum kilosuyla ayni su an. Artik alir dedi dr. Yanaklari da tombik goren bisey saniyor :)
Isitme testi aninda sonuc veriyor canim kulagina bisey tutup olcuyor gecti bizimki sukur. Burda saglik ocagi illa yaptirin diyor isitme testini.
burda hastanedeyken yapiyolar çikis yapmadan
hatta yurutuyolar bile elinden tutup çcougu :)
4 gun boyunca kontrol ediyolar isteee

canım bizimde aynı oldu 5 Günlükkn falan yapıldı olmadı yarın yine gitcz bakalım ne olacak bizimde daha ön dört günlük ama hapsiriyo burnu tıkalı arada öksürüyo pskolojim bozuldu vallaha üstelik 3 haftadır sarılık la uğraşıyoruz
Geçmiş olsun canın.hafif sarılık bizde yaşadık.beslenmesi çok önemliymiş atlattık inşallah bebeğinde atlatır.dün çocuk doktoruna gittik.3.denemede geçen bebekler var dedi.inşallah dediği gibi olur.sizin deneme nasıl oldu bugün?

su an sanci ve kasilmadan eser yok
pes ediyorum artik, aksamdan beri kendimi dinlemekden bi hal oldum
dogmuycak bu çocuk martdan once
aklima oyle yazayimda hayal kirikligina bari ugramayim ..

Tek başına nasıl poposunu yıkıyorsun.
Birde hava soğuk ben altını değiştirirken bile biraz açık bıraksam hemen hapşuruyor.
Kız ne var onda :) ben büyük oğlumu yaşına kadar yıkadım burda hep yıkıyorlar sizede tavsiye ederim tabi şöyle bi durum var evim sıcak. Iki günde bir banyo yaptırıyorum :)

Hayırlı
su an sanci ve kasilmadan eser yok
pes ediyorum artik, aksamdan beri kendimi dinlemekden bi hal oldum
dogmuycak bu çocuk martdan once
aklima oyle yazayimda hayal kirikligina bari ugramayim ..
Hayırlı doğumlar canım, anam görmedin mi bende stres içindeydim birden bire geldi sancı filmlerdeki gibi :)

Geçmiş olsun canın.hafif sarılık bizde yaşadık.beslenmesi çok önemliymiş atlattık inşallah bebeğinde atlatır.dün çocuk doktoruna gittik.3.denemede geçen bebekler var dedi.inşallah dediği gibi olur.sizin deneme nasıl oldu bugün?
Bizim yatış sınırında ydı sarılık 7 ye düşmüş çok şükür bebek hastà eşimde yok bugün hast
anede uzak gidemedim randevuyu ca
rsambayà değiştirdim canım

Normal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürdü????
Benim on beş gün oldu doğum yapalı başlarda normal adet olur gibi oldum 4. Günden sonra daha azaldı on gün sonra akıntı oluyo sanki rengi kırmızı bile değil normalmi bu kadar az olmak acaba

Benim on beş gün oldu doğum yapalı başlarda normal adet olur gibi oldum 4. Günden sonra daha azaldı on gün sonra akıntı oluyo sanki rengi kırmızı bile değil normalmi bu kadar az olmak acaba
28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa var :( ilk Doğumu mu hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü :-( bitmeyecek gibi

Bnm de anlattığın gibi, anneme sordum bende de ole olurdu dedi o yüzden normsl oldgu kanısındayım

Ya şu erkekler resmen ömür törpüsüler... Dün eşime teyzeme gideyim yarı kırkı oldu dedim. Vay efendim ben lohusaymışım da 40 gün evden çıkamazmışım da bilmem ne yemediğim laf kalmadı. Annesi geldi bugün halanlara gidelim bi şe olmaz bismillah der çıkarırız dedi. Tamam dedi. Şimdi ben bu adamı napayım agzına küreklerle 100 kere vursam hırsım geçmez... Gerzek... Çok sinirlendim...

Ya şu erkekler resmen ömür törpüsüler... Dün eşime teyzeme gideyim yarı kırkı oldu dedim. Vay efendim ben lohusaymışım da 40 gün evden çıkamazmışım da bilmem ne yemediğim laf kalmadı. Annesi geldi bugün halanlara gidelim bi şe olmaz bismillah der çıkarırız dedi. Tamam dedi. Şimdi ben bu adamı napayım agzına küreklerle 100 kere vursam hırsım geçmez... Gerzek... Çok sinirlendim...
Evden neden çıkamıyormussun? Bebeği çıkarmadım ama kendım çıkıyorum hava almaya . Boğuluyor insan evde

Back
X