- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
kıss gelcekti senin bebiş ne güzel.duanı değiştirdin.bari 22 olsa dedin.durdu.bekle bakalım şimdi.:)artmadi canim
ama azalmada yok ayni devamiz
yarin için umutluyum hayirlisi bakalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss gelcekti senin bebiş ne güzel.duanı değiştirdin.bari 22 olsa dedin.durdu.bekle bakalım şimdi.:)artmadi canim
ama azalmada yok ayni devamiz
yarin için umutluyum hayirlisi bakalim :)
Canim oglun sunnetten sonra huysuzluk yaptimiKizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz
Ğcnm küvet fileleri iyi oluyor annem yıkıyor şu anda ama file tavsiye ederim ayağı küvete değmiyor filenin üstüne yatır yıka sana diyorum da ben nasıl yıkıcam yalnız başıma bilmiyorumNasıl tutuyorsun bebeği onu öğrenmek istedim. Yere basamııyorya bir yöntemi mi var.
Inşallah bir sorun çıkarmadan tansiyonun bebeğine kavuşursun :) ben artık pazartesiyi bekliyorum kazılmalarımın hepsi Boşa gidiyor çünkü el mecbur pazartesi önce doktoru dinleyeceğim sonra kendi fikrimi belirteceğim bakalım sonum ne olacak :)Benim de doldu canım 40+1 im bugün. pazartesi kontrole çağırdı dr
belki bugün giderim acile tansiyonum çok oynak sabah iyiydi hazırlandım dışarı çikmak için 146 çıkti büyüğü. Limonlu su içtim düzeldi ama bi bakıyorum 11 bi bakıyorum 13 bi saattir.
YıkAmak demiyorum. Filem.var ama.Poposunu yıkıyorlarmış kaka yapınca.Ğcnm küvet fileleri iyi oluyor annem yıkıyor şu anda ama file tavsiye ederim ayağı küvete değmiyor filenin üstüne yatır yıka sana diyorum da ben nasıl yıkıcam yalnız başıma bilmiyorum
Ben genelde pişik olunca yıkıyorum her bezini değiştirdiğimde hergün de banyo yaptırıyordum oğlumu ikinciden sonra çok fırsat bulamayabilirim belki ama iyi oluyo hem bebiş pişik olmuyo hem de poposuna dahi olsa doğal davranmış oluyorsun su gibi bir temizleyici varken Islak mendiller çok da iyi bir Seçenek değil aslında misafirlikte filan kullanıyordum geneldeYıkAmak demiyorum. Filem.var ama.Poposunu yıkıyorlarmış kaka yapınca.
Yani her seferinde tamamen soymuyorlar heralde.
Birde ben bezlerken bile iki dk popusu açık kalsa hemen hapşuruyor.
YıkaSam ne olur kimbilir.evimizde sıcak halbuki
Ben de bazen yikiyorum poposunu ozellikle cok kaka yapmissa sadece alti acik oluyo citcitli badisini yukariya kiviriyorumYıkAmak demiyorum. Filem.var ama.Poposunu yıkıyorlarmış kaka yapınca.
Canım dikkat et tansiyonuna gebelik zehirlenmesi olabiliyor geçen hafta benimde 14-10 çıktı doktor tekrar olursa hemen geleceksin dedi bende sürekli kontrol ediyorumBenim de doldu canım 40+1 im bugün. pazartesi kontrole çağırdı dr
belki bugün giderim acile tansiyonum çok oynak sabah iyiydi hazırlandım dışarı çikmak için 146 çıkti büyüğü. Limonlu su içtim düzeldi ama bi bakıyorum 11 bi bakıyorum 13 bi saattir.
O kadar niye uğraşıyorsunuz ki benim annem lavaboda açıyor sıcak suyu ters çevirip karnından tutuyor bir güzel yıkıyor poposunu ohh miss :)Ğcnm küvet fileleri iyi oluyor annem yıkıyor şu anda ama file tavsiye ederim ayağı küvete değmiyor filenin üstüne yatır yıka sana diyorum da ben nasıl yıkıcam yalnız başıma bilmiyorum
hayirlisi olsun canim insallahBiz pazartesi suni sancıya doğru gidiyoruz bakalım bu gidişle
Sabah aksam krem suruuoruz. Dun dedigin gibi uykuluydu ve hafif morardi. Sanki cis yaptigi zaman aci hissediyor agliyor.cok huzursuzluk yapmiyor. Huzursuz hissettigin an emzir rahatliyor bebis. Lokal anestezi etkisi 5-6 saate biter dedi dr. Bandaji icin de 2 saate de dusebilir 2 gune de dusebilir dedi. Agri kesicisi emzirmek dedi. Bu donem daha cok emzir.Canim oglun sunnetten sonra huysuzluk yaptimi
Oglum da bugun sunnet oldu cok uyku yapti benimkine
aglamiyor da kakasi varmis gibi ikiniyor eskiden kızarirdi simdi hafif morariyo dr olabilir dedi ama ben cok panik yaptim
morluk dudaklarinda oluyor
sende boyle birsey oldumu
suan oglun iyimi
cevap yazarsan cok sevinirim
Lokal anesteziyi ne zaman atarki acaba vucudundan
saol canimHayırlı
Hayırlı doğumlar canım, anam görmedin mi bende stres içindeydim birden bire geldi sancı filmlerdeki gibi :)
Canım dikkat et tansiyonuna gebelik zehirlenmesi olabiliyor geçen hafta benimde 14-10 çıktı doktor tekrar olursa hemen geleceksin dedi bende sürekli kontrol ediyorum
hahahhahYa şu erkekler resmen ömür törpüsüler... Dün eşime teyzeme gideyim yarı kırkı oldu dedim. Vay efendim ben lohusaymışım da 40 gün evden çıkamazmışım da bilmem ne yemediğim laf kalmadı. Annesi geldi bugün halanlara gidelim bi şe olmaz bismillah der çıkarırız dedi. Tamam dedi. Şimdi ben bu adamı napayım agzına küreklerle 100 kere vursam hırsım geçmez... Gerzek... Çok sinirlendim...
yok dogurmadim canim yaaa, sancilar kasilmaalrda azaldi, kafayi yedirdi bana bu çocuk .....Hımm yok kakası gayet normal demeli ac kalmıyor kuzum. Ya sen hala doğurmadın mı?
senin sezeryan ihitmalin yok demi canim ? yani kolay kolay sezeryana almuyolar demi orda ?Kimlerin miyadı doldu şimdi ???
Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!
VAHIDE sorma yaaa gelmiyor bu bebis ..kıss gelcekti senin bebiş ne güzel.duanı değiştirdin.bari 22 olsa dedin.durdu.bekle bakalım şimdi.:)
Bugun daha az uyuyor. Uyutmak icin ugrasiyoruz bayaa. 2gun yikamayin dedi sonra gun asiri yikayin dedi. Pazar aksami yikayin dedi ilk. Sut verdigin surece huzurlu emzirme kampindayim resmen :) senin bebis kac gunluk. Bizim bgn 26.Canim oglun sunnetten sonra huysuzluk yaptimi
Oglum da bugun sunnet oldu cok uyku yapti benimkine
aglamiyor da kakasi varmis gibi ikiniyor eskiden kızarirdi simdi hafif morariyo dr olabilir dedi ama ben cok panik yaptim
morluk dudaklarinda oluyor
sende boyle birsey oldumu
suan oglun iyimi
cevap yazarsan cok sevinirim
Lokal anesteziyi ne zaman atarki acaba vucudundan
Bizimde öyle altını açınca hapşurıyor bir kez yıkadık sızmıştı çünkü yoksaki her defasında bir tasa sıcak su koyuyoruz müslin bezi içinde yıkayıp siliyoruz sonrada kurutuyıruz. Islakk mendiller soğuk oluyor bebekler üşüyormuş ıslak mendil kullanmamanı tavsiye ederim.YıkAmak demiyorum. Filem.var ama.Poposunu yıkıyorlarmış kaka yapınca.