- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
Benimki de öyle ya :-(21. Gündeyim 1 haftadır varla yok arası. Çok açık kahverengi akıntı gibi. Önce de çok olmadı zaten ki benim regl bayağı fazla ve uzun olurdu kanamalarım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de öyle ya :-(21. Gündeyim 1 haftadır varla yok arası. Çok açık kahverengi akıntı gibi. Önce de çok olmadı zaten ki benim regl bayağı fazla ve uzun olurdu kanamalarım..
O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi![]()
Bende kıyamadığımdan evdeyim :) ama tabi çıkıyorum dışarı oğlanı okula götür getir, bi tek eltime çıkıyorum oda yakın oldugundan. Havalar soğuk çok çabuk hasta olurlar.Ne biliim hurafe işte... Ben de arada çıktım zaten markete falan.. Asıl derdi bebekle bi yere çıkmamak..
40+4 üm bugün canım :) benim ananem geldi aklıma benim nikah şekerlerimi taş sanmış tepsiden ayıklıyordu :)
Bende annem gidince napcam kara kara dusunuyorumIyiyz bizde bugun evimize gecioruz bakalim tek basimiza nasil yapcz
Benim 20gunde tamamen bitti. Lekelenme tarzinda az dvm ediyor simdi 26 gunluguz. Ama yogun gecen sure sadece ilk haftaydi.Normal doğum yapanlar kanamanız kaç gün sürdü????
Hımm yok kakası gayet normal demeli ac kalmıyor kuzum. Ya sen hala doğurmadın mı?aç kalirsa kakasi sert olur bilye gibi top top olur
Doktor beni 20 ve 40.gunlerde kontrole cagirdi. Sizi cagirmadi mi. Enfeksiyon yok dedi ama bir fitil verdi lekelenme bitince basla dedi28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa varilk Doğumu mu hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü :-( bitmeyecek gibi
Valla ya korku basladi evi yadirgarmi diyeBende annem gidince napcam kara kara dusunuyorum
Bu saatten sonra daha memeyi burakmazKizlar bebis emzik aliyor mu deniim dedim. Sevdi gibi sakinlestiriyor. Tokken veriyorum. Ama emzik biberon gibi şeylere alışıp memeyi bırakır diye korkuyorum. Ne dersiniz
Kimlerin miyadı doldu şimdi ???
Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!
Kimlerin miyadı doldu şimdi ???
Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!
Nasıl tutuyorsun bebeği onu öğrenmek istedim. Yere basamııyorya bir yöntemi mi var.Kız ne var onda :) ben büyük oğlumu yaşına kadar yıkadım burda hep yıkıyorlar sizede tavsiye ederim tabi şöyle bi durum var evim sıcak. Iki günde bir banyo yaptırıyorum :)
Aynen canım bana da pazartesi suni sancı vereceğiz dediBen varim.40+5 olduk bugün.aksi gibi Dr önce suyun az deyip yatis verdi sonra idare eder seni bu su dedi.yüreğim agzimda dolasiyorum kacgundur.p.tesi tekrar kontrol en kotu ihtimal perşembe suni sanci.suni sancida da sezeryan ihtimali daha çok oluyormuş.hayirlisiyla bi dogursaydik
Vallaha 40 gün sürer öyle damla damla demekki benim günlük ped yetiyor suan 5 şubatta yaptım doğum28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa varilk Doğumu mu hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü :-( bitmeyecek gibi