• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi:KK43:

Ne biçim konusuyor seninle anlayamadım. Ufacık çocuğa sumsuk.demek sana mal demeleri filan amacı nedir acaba.begenmiyorsa gitseydi kendi evine.sıkıyorsa tabii.ayıp ya..

Ne biliim hurafe işte... Ben de arada çıktım zaten markete falan.. Asıl derdi bebekle bi yere çıkmamak..
Bende kıyamadığımdan evdeyim :) ama tabi çıkıyorum dışarı oğlanı okula götür getir, bi tek eltime çıkıyorum oda yakın oldugundan. Havalar soğuk çok çabuk hasta olurlar.

bugün dvit-3 başladık kuzucuğum damlayı aldığından beri uyuyor yorgunluk yaptı heralde

@ serefraz en az kendim kadar sevindim canim.. Hic değilse beklediğine cabalarina cektiklerine değdi..ben ameliyattan sonra tevbe ettim daha coluga çocuğa. .

28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa var :KK43: ilk Doğumu mu hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü :-( bitmeyecek gibi
Doktor beni 20 ve 40.gunlerde kontrole cagirdi. Sizi cagirmadi mi. Enfeksiyon yok dedi ama bir fitil verdi lekelenme bitince basla dedi

Kimlerin miyadı doldu şimdi ???
Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!

Merhaba biz Malatya'da yeniyiz. Ailem Ankara'da..Ankara'da mı doğum yapmak daha iyi olur yoksa Malatya'da mı karar veremiyorum. Buradaki özel hastaneler ne kadar güvenilir acaba? Örneğin özellikle sezeryan düşünenler için yoğun bakım ünitesi çok önemliymiş. Kışla Cad. deki Gözde hastanesinin ameliyathanesi var ama yoğun bakım ünitesi yok.. Gözde akademinin varmış.. Bir de Denizhan Bey Gözde Akademiye geçmiş diye duydum doğru mu?

Kayınvalide bugün gitti, dün çattım ister istemez... Sonra üzüldüm ağladı baya, dün eşim gece geldi, onu yermisin yok bunu yer misin yok k.v de meleken yap diyor gece Yarısı bende açtım ağzımı yumdum gözümü, hiç geline acıma yok. Gece Yarısı yemek yaptırıcak bana. Ama sonra üzüldüm...

Ben 40+4 oldum bugün kendi gelmezse pazartesi dananın kuyruğu kopacağı benziyor !!!!

Benim de doldu canım 40+1 im bugün. pazartesi kontrole çağırdı dr

belki bugün giderim acile tansiyonum çok oynak sabah iyiydi hazırlandım dışarı çikmak için 146 çıkti büyüğü. Limonlu su içtim düzeldi ama bi bakıyorum 11 bi bakıyorum 13 bi saattir.

Ben varim.40+5 olduk bugün.aksi gibi Dr önce suyun az deyip yatis verdi sonra idare eder seni bu su dedi.yüreğim agzimda dolasiyorum kacgundur.p.tesi tekrar kontrol en kotu ihtimal perşembe suni sanci.suni sancida da sezeryan ihtimali daha çok oluyormuş.hayirlisiyla bi dogursaydik

Kız ne var onda :) ben büyük oğlumu yaşına kadar yıkadım burda hep yıkıyorlar sizede tavsiye ederim tabi şöyle bi durum var evim sıcak. Iki günde bir banyo yaptırıyorum :)
Nasıl tutuyorsun bebeği onu öğrenmek istedim. Yere basamııyorya bir yöntemi mi var.

Ben varim.40+5 olduk bugün.aksi gibi Dr önce suyun az deyip yatis verdi sonra idare eder seni bu su dedi.yüreğim agzimda dolasiyorum kacgundur.p.tesi tekrar kontrol en kotu ihtimal perşembe suni sanci.suni sancida da sezeryan ihtimali daha çok oluyormuş.hayirlisiyla bi dogursaydik
Aynen canım bana da pazartesi suni sancı vereceğiz dedi

28 ocakta doğum yaptım, ilk 4 gün çok yogun sonra adet şeklinde ve hala damla damlada olsa var :KK43: ilk Doğumu mu hatırlamıyorum ne kadar sürmüştü :-( bitmeyecek gibi
Vallaha 40 gün sürer öyle damla damla demekki benim günlük ped yetiyor suan 5 şubatta yaptım doğum

Back
X